Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(Forgete @ 2012 12 07, 10:54)
na ji turetu ilgainiui oksiduotis (pajuosti)

nuėjau spec pažiūrėt, sakau gal nemačiau, nu ne, nieko nepasikeitus g.gif na tiesa indaplove plaut pradėjau paskutinius 2 metus, nes prieš tai du be indaplovės gyvenau.. tai gal dar nespėjo pajuost, bet jei ir po metų pajuos,tai bus jau atitarnavus, nebus bėdos sakyčiau..
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 12 05, 19:24)
http://www.ikea.com/...PE256916_S4.JPG

Gal kas turite toki dalyka? I stalciu dedama. Ar geras, patogus, nenusivylete, gal ir nuotraukyte idetumet naturoj?

pas mane is vis paprasti stalciai ir puikiausiai tinka, juk svarbu ilgis/plotis stalcio. ale vis tiek betvarke man gaunasi, per daug visko tame stalciuje, bet cia jau ne skirtuku kalte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 12 07, 11:35)
permeciau ant greiciaus biuro stalus, ziuriu nei viename nera tokio dalyko,kaip klaviaturai papildoma isvaziuojama lentynele, nes labai vietos ant stalo susitaupo...

as jusu vietoj pirmiausia ne naujus stalus rinkciau, o bandyciau spinta parduot biggrin.gif visai realu, kad kas susidomes, nuleidus kelis litus gal.
Pirmiausia, kambarys labai sunkus ir niurus turetu atrodyt, kai tiek prigrusta tamsiu baldu, nebent kambarys labai erdvus g.gif
Antra, isivaizduoju, kiek vargo su dulkem turesit doh.gif Pas mane svetainej komoda juodai ruda ir staliukas toks pat, is IKEA. Tai labai daznai reikia valyt, iskart sviecia, nors komoda didelej erdvej stovi, nelenda arti i akis...
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2012 12 07, 16:52)
as jusu vietoj pirmiausia ne naujus stalus rinkciau, o bandyciau spinta parduot  biggrin.gif  visai realu, kad kas susidomes, nuleidus kelis litus gal.
Pirmiausia, kambarys labai sunkus ir niurus  turetu atrodyt, kai tiek prigrusta tamsiu baldu, nebent kambarys labai erdvus  g.gif
Antra, isivaizduoju, kiek vargo su dulkem turesit doh.gif  Pas mane svetainej komoda juodai ruda ir staliukas toks pat, is IKEA. Tai labai daznai reikia valyt, iskart sviecia, nors komoda didelej erdvej stovi, nelenda arti i akis...

jeigu stovi pries langa tai ir dulkes matosi, spintos lentynos dazniausiai pacios sau seselius padaro wink.gif
Atsakyti
[quote=petrovna,2012 12 07, 11:23]
[quote=Forgete,2012 12 07, 10:12]
atskirai komplektavomes per planeri, stalciu neturiu, bet tikrai turbut nepatogu

jojo,tikrai nepatogu,ale man susviete,kad kazkas bus:((( cia ne problema, nusipirksim isidesim,bet dabar ale dar bandysiu pardavineti,kol vyras leis... g.gif
[/quote]

Parasyta, kad yra guoliai ir svelnus stalciu uzdarymo mechanizmas
[quote=petrovna,2012 12 07, 11:35]
permeciau ant greiciaus biuro stalus, ziuriu nei viename nera tokio dalyko,kaip klaviaturai papildoma isvaziuojama lentynele, nes labai vietos ant stalo susitaupo...
[/quote]

Yra toks dalykas, galima nusipirkti, reikia ziureti prie konferenciniu stalu http://www.ikea.com/...ucts/S69836984/
http://www.ikea.com/...ducts/50086690/
[quote=ramiai!,2012 12 07, 15:03]
Sveiki 4u.gif
Jau kai radau tai radau... lygiai taip kaip noriu, ir išmatavimai tinka! thumbup.gif
Noriu pirkti baltas blizgias Besta spinteles ir kabinti vonioje virš skalbyklės ir džiovyklės.

Tai dabar turiu daug daug klausimų smile.gif
1. BESTA blizgios (polysk bialy) gali būti tik durelės, ar ne?
2. Jei perku vieną viengubą ir vieną dvigubą (man reikia trijų skyriukų), tai ar bus matyt sudūrimas, ar geriau tada tris po vieną pirkt?
3. Į komplektą vyriai (durelėm darinėt) neįeina? Juos galima Ikėjoj gaut irgi? Ir kažkokie varžtai ar kas ant ko kabinti gal irgi perkama ten pat?
4. Ar lentynėlės taip pat bus kaip paveiksliuke ar čia reik irgi atskirai pirkti?
5. Ką gero/blogo galit apie Besta pasakyt kas turit?

+

Dar noriu po apačia lentynėlės, ar LACK blizgi balta kažin skiriasi nuo BESTA baltos? Ir ar LACK reik laikiklių ar ji montuojama ir
Tikiuosi neįkyrėjau ir laukiu patarimų 4u.gif Visi remontai ir baldų pirkimai patikėti man, tai ... doh.gif
[/quote]

As BESTA nedeciau i vonia, nes mano nuomone tokios konstrukcijos spintos nelabai atsparios dregmei ir tikrai gali sugriuti po kiek laiko, imkit voniai skirtas lentyneles, kurios padengtos vandeniui atsparia medziaga
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 12 07, 10:45)
O šitas stalai netiktų? Kaip tik BESTA, tik, kad gali nepatikti...

superiniai stalai,aciu,ale norisi,kad klaviaturai butu papildoma lentynele,mat kompas stacionarus,ne laptokas,labai vietos ant stalo susitaupo...o cia ziuriu niekur nera:(
Atsakyti
labai aciu uz atsiliepimus 4u.gif dabar beliko tik vyro laukti. ka parves lotuliukas.gif nes su juo tai ......
Atsakyti
gal kas pagelbetu surast knygu lentynas?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 07, 18:01)

As BESTA nedeciau i vonia, nes mano nuomone tokios konstrukcijos spintos nelabai atsparios dregmei ir tikrai gali sugriuti po kiek laiko, imkit voniai skirtas lentyneles, kurios padengtos vandeniui atsparia medziaga

doh.gif dievaz voniai, o man pro akis prasprudo. voniai tai tikrai nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 12 07, 19:16)
O šitas stalai netiktų? Kaip tik BESTA, tik, kad gali nepatikti...  blush2.gif
superiniai stalai,aciu,ale norisi,kad klaviaturai butu papildoma lentynele,mat kompas stacionarus,ne laptokas,labai vietos ant stalo susitaupo...o cia ziuriu niekur nera:(

O jusu visa Besta rudai juoda ar tik dureles? Ir remai lentynos juodai rudi? As manau, juodai rudos ir buko spalvu derinys visai imanomas. Juk tai pvz ne bukas+azuolas ar pan, kad kartu labai pjautusi. Tai jei tai ne reprezentacinis ofisas turbut per daug del to nesijaudinciau, jei jau taip ivyko

QUOTE(*Persikute* @ 2012 12 07, 19:55)
gal kas pagelbetu surast knygu lentynas?

Yra ivairiu, tik ikejiskai knygos dazniausiai laikomos ne lentynose, bet knygu spintose, pvz billy. Geriausia butu pavartyti kataloga idomesniam variantui.

Papildyta:
QUOTE(ramiai! @ 2012 12 07, 15:21)
Ačiū už atsakymus, kažkaip išgąsdinot dėl lengvumo. Nelabai norėčiau "popierinės" spintos, neseniai vieną tokią (ne ikėjinę) teko išmest, nes tikrąja to žodžio prasme subyrėjo vos tik pradėta naudoti.

kad tikrai viskas butu kaip tikites del detaliu, patogiausia besta deliotis su planeriu. Ir pasirinkima paprasciau ismeta. Tiek rankenu, tiek dureliu, spalvu ir kojeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meile_G: 07 gruodžio 2012 - 21:01
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 07, 11:05)

Mes tiesa susidurem su Ikejos pusiau broku, nusipirkom sviestuva i tambura, toks ale varpelis, uzrasyta, kad ranku darbo, tai matyt isliejo kreivai,nes taip biski pakrypes kabo biggrin.gif bet, kad toje vietoje nelabai kas ir ziuri i sviestuva, svarbu sviesos daug duoda, tai neimam i galva

Parodykit sviestuva, man kaip tik koridoriuj reikia.
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 12 06, 15:22)
Kaip kam pasiseka, bet man laaaaaabai nepasisekė  verysad.gif

Louhi, kaip sekasi sis reikalas?

QUOTE(Kenzo26 @ 2012 12 07, 00:02)
Noriu silciausios Ikea antklodes (indeksas 6), bet yra du modeliai ir negaliu issirinkti kuri geresne  blush2.gif

Mysa Ronn, jei tik nesat alergiski.

QUOTE(~Beauty~ @ 2012 12 07, 09:58)
Mes turim IKEA 365+ MYSA (indeksas 2).
Nupirkau dukrytei, bet man nelabai patinka, kad ji tokia "traškanti" verysad.gif
Beje, nors indeksas 2, bet tikrai per šilta mums ax.gif

Asmeniškai niekuomet nesirinkčiau pūkų ir plunksnų 4u.gif (primena tarybinių laikų pagalves ir "kaldras") doh.gif

Be reikalo taip galvojat, kas naturaliai sukurta sildyti niekada nenusileis pusiau sintetikai. Ir lengvumas koks puku! Beje, tarybines antklodes vatines budavo mirksiukas.gif
Atsakyti