Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(Alchemie @ 2012 12 07, 10:05)
O tai jie buvo komplekte? Nes skaitau aprasus ir instrukcijas, tai tu mechanizmu nei kvapo g.gif manau, kad stalcius ner labai patogu atidarineti g.gif
Mes tiesa susidurem su Ikejos pusiau broku, nusipirkom sviestuva i tambura, toks ale varpelis, uzrasyta, kad ranku darbo, tai matyt isliejo kreivai,nes taip biski pakrypes kabo biggrin.gif bet, kad toje vietoje nelabai kas ir ziuri i sviestuva, svarbu sviesos daug duoda, tai neimam i galva

atskirai komplektavomes per planeri, stalciu neturiu, bet tikrai turbut nepatogu

QUOTE(Freke @ 2012 12 07, 10:07)
Sakykit o cesnaku spaudikles tvirtos?
http://www.ikea.com/...ducts/20152158/

nes per tiek metu dar neuzgyvenau spaudikles... o kaip tycia prisireikia jos gana daznai doh.gif bet nesinori pirkti vienkartinio daikto....

ar geriau tokia?
http://www.ikea.com/...ducts/00089163/

pirmaja turiu, patys geriausi atsiliepimai. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Forgete,2012 12 07, 10:12]
atskirai komplektavomes per planeri, stalciu neturiu, bet tikrai turbut nepatogu

jojo,tikrai nepatogu,ale man susviete,kad kazkas bus:((( cia ne problema, nusipirksim isidesim,bet dabar ale dar bandysiu pardavineti,kol vyras leis... g.gif
Atsakyti
Jei kaunietės žadat užsakinėt greitu laiku, prisijungčiau su savo keliom prekėm už +-100 Lt. Jei ka, rašykit į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
permeciau ant greiciaus biuro stalus, ziuriu nei viename nera tokio dalyko,kaip klaviaturai papildoma isvaziuojama lentynele, nes labai vietos ant stalo susitaupo...
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 12 07, 08:47)
oij,mergaites,aciu uz paguodos zodziu,iseiciu cia priraset kalna,o jau galvojau,kad kvaile isvadinsit,kad pati kalta,nors ir esu pati kalta kas be ko:((( nu ka nu ka,stovi ta besta spinta surinkta,siaip man ji labai grazi,tvirta tikrai,kokybiskai padaryta,siaip vienas stalciukas buvo pabraizytas,bet jau nebenorejau vel skambinti ir kazka sakyti,sita pabraizyta i zemiausia vieta padejom ir tiek, tai va, ir dar.....aisku vel as ziopla vista,nezinau kodel man uzsifiksavo ir is kur,kad bus su push up atidarymo mechanizmais,kur paspaudi ir atsoka dureles,tai va,nieko nera visai,ir rankeneles dar reikia pirkti papildomai,nes galvojau,kad tikrai bus,kadangi daiktas gatavas,sukomplektuotas,o ne pats ji renki,nu zodziu....bet cia ne esme,galima is senuku ar is bet kur dasipirkti, ti va, o itariu tikrai keisim stala i juoda...smile.gif)) nors niekur juodu labai nesu uzmacius,visus tik buko,sviesius visokius,tai jei kur netycia uzmatet,please,rekomenduokit,dar kazkuri tai paguodet,kad nera dulkiu rinkykla,nu tai butu saunu....siaip maniskis labai nuolaidus: tipo,pasiliekam ir psio,nebekvarsinam galvos ir t.t.labai jau jam maga susitvarkyti kambari,susikrauti savo papkes,popierus ir t.t.,kurie dabar ant zemes voliojasi....nezinau,gal pabandysiu tikrai pafotkinti ir imest i skelbimus,o gal kas uzkibs..smile.gif aciu mergaites smile.gif

O šitas stalai netiktų? Kaip tik BESTA, tik, kad gali nepatikti... blush2.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...6651/#/70116653
Jūsų gi czarnobrazowy spalva?

Yra ir kitokių:

user posted image

MALM stalas

user posted image

MALM 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 07 gruodžio 2012 - 10:48
QUOTE(Freke @ 2012 12 07, 09:07)

Forgete pagyrė pirmą, o aš giriu antrą biggrin.gif turiu ir, ketvirti metai, nei karto nepagalvojau, kad galėjau pirkt kitą ar ką. Man patinka, išspaud-žia gerai, lieka tik skūrelė. (ne vasarą naudoju kas antrą dieną nes valgom taip česnaką... )

kainų skirtumas nėra didelis, tai jau reikia rinktis, kuri atrodo patogesnė, patogesnis valymas. yra parodyta foto abiejų kaip..

QUOTE(petrovna @ 2012 12 07, 09:23)
jojo,tikrai nepatogu,ale man susviete,kad kazkas bus:((( cia ne problema, nusipirksim isidesim,bet dabar ale dar bandysiu pardavineti,kol vyras leis... g.gif

bet tai keista, kad visa spinta pilna komplektacija, tai turėtų būt arba rankenėlės arba dar koks mechanizmas g.gif nepagalvočiau kad neįdeda.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 07, 11:01)
Forgete pagyrė pirmą, o aš giriu antrą  biggrin.gif  turiu ir, ketvirti metai, nei karto nepagalvojau, kad galėjau pirkt kitą ar ką. Man patinka, išspaud-žia gerai, lieka tik skūrelė. (ne vasarą naudoju kas antrą dieną nes valgom taip česnaką... )

kainų skirtumas nėra didelis, tai jau reikia rinktis, kuri atrodo patogesnė, patogesnis valymas. yra parodyta foto abiejų kaip..
bet tai keista, kad visa spinta pilna komplektacija, tai turėtų būt arba rankenėlės arba dar koks mechanizmas  g.gif  nepagalvočiau kad neįdeda.

dar vienas niunsas - manaji galima plauti indaploveje. Grange ar tu savaji taip pat plauni indaplovej?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 07, 10:03)
dar vienas niunsas - manaji galima plauti indaploveje. Grange ar tu savaji taip pat plauni indaplovej?

Taip smile.gif
nors turbūt dažniau plaunu po kranu, nes kitą dieną prisireikia vėl, o indaplovė būna jungiama kas antrą d. tai reikia ieškot ten..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 07 gruodžio 2012 - 11:09
Gal kas galetumete imesti nuoroda su tv staliukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 07, 11:08)
Taip smile.gif
nors turbūt dažniau plaunu po kranu, nes kitą dieną prisireikia vėl, o indaplovė būna jungiama kas antrą d. tai reikia ieškot ten..

na ji turetu ilgainiui oksiduotis (pajuosti)

QUOTE(Laputa @ 2012 12 07, 11:39)
Gal kas galetumete imesti nuoroda su tv staliukais  ax.gif

nerandate? prie svetaines baldu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 07, 12:54)
nerandate? prie svetaines baldu  4u.gif

Niekaip doh.gif Reikes lenku mokytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputa @ 2012 12 07, 12:29)
Niekaip  doh.gif Reikes lenku mokytis biggrin.gif

http://www.ikea.com/...ing_room/10475/
Atsakyti