Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 11:57)
Jurga ima 12% pvz 100Zl (daikto kaina) * 0.86 (kursas) +12%
uz stiklinius ar reikalaujancius didesnes prieziuros vezimo metu daiktus ima 17%

Už stiklą man rašė, kad ima 20%
Jurga dabar važiuos tik vasario mėn., gal todėl ir nekelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 09 sausio 2013 - 17:20
QUOTE(BevardeX @ 2013 01 09, 15:09)
Iš mano sukeltų foto paliktos buvo tik 2 foto. O ir kažkaip apmažėję aplamai foto, kiek pastebėjau.

Panašu, kad tai pačio Fotki puslapio "bajeris". Nes aš šiandien irgi po ilgo tarpo prisijungiau, tai puse nuotraukų iš senesnių albumų dingo. Rodo albume 50 foto, o atidarai - realiai tik 3 beliko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 09, 16:57)
tai ok, einu pakeisti, o kas jau kursit temą, iš pirmo psl išimkit, tik nuorodą palikit.

atsiųsiu kelioms aktyviausioms į až pasw. ir parašysiu kas žino, kad galima būtų gal į pirmą psl. įkelt jei kas norės ką sudėt. tikrai ne taip dažnai tų foto būna čia pas mus..

as irgi noriu slaptazodzio. Dar, kas zinot, kur Olego ofisas? Ir kuriam rajone Jurgos namai?
Atsakyti
Ir aš noriu slaptažodžio, planavau sukelti kelias nuotraukytes 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 16:05)
grange atsidarau tavo parasa, ziuriu angelas is ikea, jau geriau buciau tik angela pamacius, o ne torta. Mirstu kaip noriu as jo dabar lotuliukas.gif
http://belgija.blogs...io-pyragas.html

Forgete, šitas tortas tikraaaaaaai skanus biggrin.gif Aš darau tokį, tik su mascarpone sūriu ir pilną normą, tai vyras reikalauja jo per visas šventes (ir be švenčių, bet negauna lotuliukas.gif ). O gaminti laaaaaabai nesunku wub.gif

meile_G, Jurga gyvena Visorių soduose.
Atsakyti
Nauja tema sukurta, aciu atsakiusioms del vezeju. Tema pasirodys, kai moderatoriai patvirtins.
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2013 01 09, 19:06)
as irgi noriu slaptazodzio. Dar, kas zinot, kur Olego ofisas? Ir kuriam rajone Jurgos namai?

ar dave kas nors?

QUOTE(Hennessy @ 2013 01 09, 19:18)
Ir aš noriu slaptažodžio, planavau sukelti kelias nuotraukytes  4u.gif
Forgete, šitas tortas tikraaaaaaai skanus  biggrin.gif  Aš darau tokį, tik su mascarpone sūriu ir pilną normą, tai vyras reikalauja jo per visas šventes (ir be švenčių, bet negauna  lotuliukas.gif ). O gaminti laaaaaabai nesunku  wub.gif

meile_G, Jurga gyvena Visorių soduose.

ne nu dabar tai torto visai noriuuuu

QUOTE(meile_G @ 2013 01 09, 19:47)
Nauja tema sukurta, aciu atsakiusioms del vezeju. Tema pasirodys, kai moderatoriai patvirtins.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 21:22)
ar dave kas nors?
ne nu dabar tai torto visai noriuuuu
aciu  4u.gif

Nea... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 15:05)
grange atsidarau tavo parasa, ziuriu angelas is ikea, jau geriau buciau tik angela pamacius, o ne torta. Mirstu kaip noriu as jo dabar lotuliukas.gif
http://belgija.blogs...io-pyragas.html

biggrin.gif bet angelas gražus gi ir, o ir tortas prie to pačio skanus smile.gif

QUOTE(Hennessy @ 2013 01 09, 18:18)
Ir aš noriu slaptažodžio, planavau sukelti kelias nuotraukytes  4u.gif

Atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo26 @ 2013 01 09, 08:46)
As turiu, man ji patinka. Ilgai ieskojau lovateses, o sita man idealiai tiko. Turiu sviesiai ruda (dabar jau tokios spalvos lyg ir nera?)
http://public.fotki....a/img-2072.html

Kokio dydzio lova pas jus ir kokiu ismatavimu lovatiese turite? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti