Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(Martyna @ 2012 12 06, 13:38)
Kaip keista, aš tik iš jų užsakinėjau ir jokių problemų neturėjau, tiesa prieš mėnesį, gal dabar ir pasikeitė situacija  unsure.gif

Kaip kam pasiseka, bet man laaaaaabai nepasisekė verysad.gif
Atsakyti

QUOTE(Forgete @ 2012 12 06, 14:00)
Caca man labai labai gražu, noriu ir aš tokio jaukus kampo

QUOTE(Louhi @ 2012 12 06, 14:06)
Jaukus, net romantiškas kampelis... toks labai tinkamas melancholiškai rašyti meilės laiškus...  wub.gif

4u.gif Dėkui.

Man irgi jauku.Ir stirnos po langais maklinėja...
Tik, deja, ne meilės laiškus tenka rašyti, o dokumentus pildyt. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, kazka viena ausim esu girdejus, kad isleidus kazkiek daugiau pinigu IKEA'joj kazkiek dar sugryzta... g.gif ? Ar cia tikrai yra tokia akcija? O su ta kortele IKEA nuolaidos tik tam tikroms prekems? Kur galima matyti kokioms? Planuojam keleta stambiu pirkiniu ir daug smulkmenu, gali susidaryti 5-7 tukst. litu, tai galvoju kaip pigiau susisukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2012 12 06, 16:13)
Sveiki, kazka viena ausim esu girdejus, kad isleidus kazkiek daugiau pinigu IKEA'joj kazkiek dar sugryzta... g.gif ? Ar cia tikrai yra tokia akcija? O su ta kortele IKEA nuolaidos tik tam tikroms prekems? Kur galima matyti kokioms? Planuojam keleta stambiu pirkiniu ir daug smulkmenu, gali susidaryti 5-7 tukst. litu, tai galvoju kaip pigiau susisukti  g.gif

Nežinau, manau, kad ne. Būna paskelbtos akcijos, pvz. perkant virtuvę buvo neseniai, nuo 1000 zl. į kortelę perveda 100 zl. Mes pasinaudojom thumbup.gif . Bet šiaip tai ne, tik kaip būna akcijos tam tikroms prekėms.

Kas išpirkot visas sniegenas? verysad.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lugne: 06 gruodžio 2012 - 16:06
QUOTE(Louhi @ 2012 12 06, 13:06)
Jaukus, net romantiškas kampelis... toks labai tinkamas melancholiškai rašyti meilės laiškus...  wub.gif

.. arba kalėdinius sveikinimus smile.gif
Bet iš ties fainai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 12 06, 13:14)
Mano Hensvik stalas ir Nils foteliukas. smile.gif Stalą jau seniau naudoju (minusai- minkštokas medis, plonas beico sluoksnis, visa kita  thumbup.gif ), o foteliuką tik vakar surinkau.Foteliukas patogus, nors trupučiuką griozdukas.Medžiaga tokia kaip džinsas, užvalkalas plaunamas. Norint taupyti vietą kambaryje pliusas, kad foteliukas pasikiša po stalu. ax.gif

Norėčiau ir aš tokio kampelio wub.gif Man labai gražu 4u.gif

QUOTE(Zuma @ 2012 12 06, 15:13)
Sveiki, kazka viena ausim esu girdejus, kad isleidus kazkiek daugiau pinigu IKEA'joj kazkiek dar sugryzta... g.gif ? Ar cia tikrai yra tokia akcija? O su ta kortele IKEA nuolaidos tik tam tikroms prekems? Kur galima matyti kokioms? Planuojam keleta stambiu pirkiniu ir daug smulkmenu, gali susidaryti 5-7 tukst. litu, tai galvoju kaip pigiau susisukti  g.gif

Dėl tų išleistų pinigų grįžimo tai čia buvo akcija, kad perkant virtuvę nuo kiekvieno išleisto tūkstančio gauni 100 zl atgal. Bet, kiek suprantu, čia tik virtuvėms buvo ir jau baigėsi.
O šiaip su Ikea Family yra pigesni kai kurie Ikea Family produktai, o taip pat būna akcijos tam tikroms prekėms, bet kiekviena parduotuvė daro skirtingoms, tad galite čia pažiūrėti konkrečiai pagal tą parduotuvę, į kurią planuojate važiuoti. Dažnai būna, jog išima iš apyvartos tam tikrą prekių grupę ir su ta kortele likučius galima nusipirkti pigiau (aš šitaip prasisukau su sekcija, kainavusia 800 zl, įsigijau už 550 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ). Bet reikia "gaudyti" ax.gif
Papildyta:
Oho, dabar pažiūrėjau, mano pirktos sekcijos likučius (tik kitos spalvos, nei mano) Janki dabar po 399 zl pardavinėja blink.gif Čia nereali kaina, aš net kavos staliuko padoraus už tiek negaliu rasti, o čia visa sekcija (ir labai nebloga, tarp kitko lotuliukas.gif ) thumbup.gif

http://www.ikeafamil...w...&PageSize=1
Atsakyti
pasiguosiu,merginos,vakar gavau prekes is Jurgos,beveik nakti atveze,tai viskas su pristatymu ten gerai, o gavos sekanciai: uzisakinejau spinta Besta,va,sita: user posted image
aprasyme parasiau Besta spinta 3 daliu imitacija buku, koda nukopinau pagrindini prekes, net nedasuto pasiziureti,kad dar papildomas kodas,kuris gali skirtis arba toks pats kaip prekes, pvz.ta spinta pagrindiniame reklaminiame lape stovi kaip juoda,tai jos abu kodai yra tie patys (tik dabar tai supratau), o kai atsidarai kita spalva,pagrindinis kodas islieka,o papildomas keiciasi, tai as tik ta pradini nukopinau,parasiau,kad imitacija buku ir viskas,man atrode,kad reikia skaityti prekes pavadinima....ir ka.....grizus po pietu randu surinkta spinta,kuria rinko kaimynas,juoda,chernobrazovy,net prakaitas ismuso, aisku gi viskas isardyta ir t.t.,iskart puoliau skambint mindaugui/jurgai ir ka...tipo,ne ju kalte,net neskaito pavadinimo ale ,tik kodas jiems svarbus:((((((( dabar galima nusisauti,naciort naciort.....kur kisti ta juoda spalva darbo kambary,stalas buko,kede buko,sad.gif(( gal kam reikia?sad.gif((( tai ka,vyras ramina,kad mazesnis nuostolis bus keisti stala i juoda ir derinti prie spintos,bet ziauru,bus dulkiu juoda rinkykla,zodziu,uzsiroviau...
Atsakyti
Tai nernkit, galima prasyti, kad pakeistu, pvz. Ikeamarket berniukai kai vaziuos, tik ceki reik turet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 12 06, 14:22)
Kaip kam pasiseka, bet man laaaaaabai nepasisekė  verysad.gif

O anksčiau yra buvę kokių nors nesklandumų? g.gif Manęs iš karto klausė ar grąžinti pinigus, ar lauksiu prekės. Sakiau, kad lauksiu unsure.gif
Galvoju, gal jie daug užsakymų prieš šventes turi? g.gif O ir prekės, kiek įlendu, tai vis dingsta-atsiranda-dingsta..... Ar tik man vienai taip atrodo, ar šiuo metu iš viso daug prekių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 06, 19:53)
Tai nernkit, galima prasyti, kad pakeistu, pvz. Ikeamarket berniukai kai vaziuos, tik ceki reik turet 4u.gif

visos pakuotes suplesytos,tai sake,kad be sansu, nebent butu brokas,o jei tik spalva netinkama....be sansu...taip ir pasake, pamoka man,tikiuosi,ir kitoms
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 12 06, 18:29)
pasiguosiu,merginos

sad.gif na jo pamoka nebloga. Nera ta tamsi spalva dulkiu rinkykla, bent jau ne besta. O kodas taip, skiriasi pagal spalva. As kartais dedu nuoroda ir parasau spalva, bet vistiek po to dar kodus susitikrinu. O geriausia deti i list zakupov ir ten jau visi kodai su visa informacija yra.
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2012 12 06, 19:10)
visos pakuotes suplesytos,tai sake,kad be sansu, nebent butu brokas,o jei tik spalva netinkama....be sansu...taip ir pasake, pamoka man,tikiuosi,ir kitoms

pabandyk skelbimą dėt, gal kas lt jau esant nupirks gal kam tiks spalva g.gif
Atsakyti