QUOTE(Caca* @ 2012 12 06, 13:14)
Mano Hensvik stalas ir Nils foteliukas.
Stalą jau seniau naudoju (minusai- minkštokas medis, plonas beico sluoksnis, visa kita
), o foteliuką tik vakar surinkau.Foteliukas patogus, nors trupučiuką griozdukas.Medžiaga tokia kaip džinsas, užvalkalas plaunamas. Norint taupyti vietą kambaryje pliusas, kad foteliukas pasikiša po stalu.
Norėčiau ir aš tokio kampelio
Man labai gražu
QUOTE(Zuma @ 2012 12 06, 15:13)
Sveiki, kazka viena ausim esu girdejus, kad isleidus kazkiek daugiau pinigu IKEA'joj kazkiek dar sugryzta...
? Ar cia tikrai yra tokia akcija? O su ta kortele IKEA nuolaidos tik tam tikroms prekems? Kur galima matyti kokioms? Planuojam keleta stambiu pirkiniu ir daug smulkmenu, gali susidaryti 5-7 tukst. litu, tai galvoju kaip pigiau susisukti
Dėl tų išleistų pinigų grįžimo tai čia buvo akcija, kad perkant virtuvę nuo kiekvieno išleisto tūkstančio gauni 100 zl atgal. Bet, kiek suprantu, čia tik virtuvėms buvo ir jau baigėsi.
O šiaip su Ikea Family yra pigesni kai kurie Ikea Family
produktai, o taip pat būna akcijos tam tikroms prekėms, bet kiekviena parduotuvė daro skirtingoms, tad galite
čia pažiūrėti konkrečiai pagal tą parduotuvę, į kurią planuojate važiuoti. Dažnai būna, jog išima iš apyvartos tam tikrą prekių grupę ir su ta kortele likučius galima nusipirkti pigiau (aš šitaip prasisukau su sekcija, kainavusia 800 zl, įsigijau už 550
). Bet reikia "gaudyti"
Papildyta:
Oho, dabar pažiūrėjau, mano pirktos sekcijos likučius (tik kitos spalvos, nei mano) Janki dabar po 399 zl pardavinėja
Čia nereali kaina, aš net kavos staliuko padoraus už tiek negaliu rasti, o čia visa sekcija (ir labai nebloga, tarp kitko
)
http://www.ikeafamil...w...&PageSize=1