Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(Martyna @ 2013 01 09, 10:48)
Gal kas nors turit tokios komodos realią foto? Mane domina ar jinai tokia blizgi kaip Hemnes?
http://www.ikea.com/...PE306310_S4.JPG[/img]

aš turiu tokiospirmtakę Anebodą, tai jos paviršius neblizgus. Tokia nepatvare medžiaga dengtos. //bet kaip už toką kainą tai visai nieko, jei nėr kas niokoja baldus. Bet šiai ji tokia popierinė smile.gif turėkit omeny jei lyginat su hemnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 12:28)
Aha Jurga Kaune atveza i prekybos centro SAVAS aikstele.

Didesnius daiktus Kaune Jurga isvezioja ir po namus.Tiek Kaune, tiek Kauno rajone.Man neteko siuo malonumu pasinaudoti, tai nezinau ar tai kainuoja. g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2013 01 09, 14:33)
aš turiu tokiospirmtakę Anebodą, tai jos paviršius neblizgus. Tokia nepatvare medžiaga dengtos. //bet kaip už toką kainą tai visai nieko, jei nėr kas niokoja baldus. Bet šiai ji tokia popierinė smile.gif turėkit omeny jei lyginat su hemnes  4u.gif

Dėkui už info, tada nežiūrėsiu biggrin.gif
Lyginu su Hemnes, nes ją mačiau, bet jos plotis man reikalingoj vietoj per didelis, o šita 11 cm. siauresnė, galvojau gal netyčia bus panaši verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 09, 14:36)
kas digno?  unsure.gif 

Iš mano sukeltų foto paliktos buvo tik 2 foto. O ir kažkaip apmažėję aplamai foto, kiek pastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 01 09, 14:09)
Iš mano sukeltų foto paliktos buvo tik 2 foto. O ir kažkaip apmažėję aplamai foto, kiek pastebėjau.

g.gif jo? nu eina sau.,.
galėjo bet kas įeit nes slaptažodžiai tai atvirai.. unsure.gif nesmagu būtų,jei kas ir specialiai visas foto ištrintų. visokių pasitaiko forume unsure.gif

gal sakau reikia keist slapt. ir jo nerašyti viešai? į albumą tik nuorodą dėti, pažiūrėt galės bet kas, o ištrint tik tas, kas turi slaptažodį. padalinčiau kelioms narėms, kurios aktyviausios, ir jei kas ką norės įkelti, reiktų parašyt až ir viskas. tokie dalykai nėra "degantys" kad reiktų sukelt čia ir dabar.
manau taip būtų geriausia, nes jei pratrins kas visas foto taigi niekas nebekelinės per naują, o kažkam gal naudinga pamatyti realias foto, kas kad yra puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2013 01 09, 16:28)
g.gif  jo? nu eina sau.,.
galėjo bet kas įeit nes slaptažodžiai tai atvirai..  unsure.gif  nesmagu būtų,jei kas ir specialiai visas foto ištrintų. visokių pasitaiko forume  unsure.gif

gal sakau reikia keist slapt. ir jo nerašyti viešai? į albumą tik nuorodą dėti, pažiūrėt galės bet kas, o ištrint tik tas, kas turi slaptažodį. padalinčiau kelioms narėms, kurios aktyviausios, ir jei kas ką norės įkelti, reiktų parašyt až ir viskas. tokie dalykai nėra "degantys" kad reiktų sukelt čia ir dabar.
manau taip būtų geriausia, nes jei pratrins kas visas foto taigi niekas nebekelinės per naują, o kažkam gal naudinga pamatyti realias foto, kas kad yra puslapyje.

Pritariu cool.gif
Atsakyti
Grange pritariu, nelabai cia kas tas fotkes kelia, o kas nores ikelti kelias tai jau kaip nors ikelsim.
Atsakyti
grange,

visškai teisingai. Aš nesu labai aktyvi, bet jei norėsiu pasigirti, galiu gi čia foto įkelti, o jūs į albumą 4u.gif
Atsakyti
tai ok, einu pakeisti, o kas jau kursit temą, iš pirmo psl išimkit, tik nuorodą palikit.

atsiųsiu kelioms aktyviausioms į až pasw. ir parašysiu kas žino, kad galima būtų gal į pirmą psl. įkelt jei kas norės ką sudėt. tikrai ne taip dažnai tų foto būna čia pas mus..

Papildyta:

Niu va pakeičiau,

tai į pirmą temos puslapį galima įkelti bendrą nuorodą:

http://public.fotki.com/ikeaSM/

slaptažodžius turės: forgete, louhi ir grange

(čia paėmiau pirmas tris aktyviausias temoj, užteks manau tiek, tuo labiau kad nebūna masinio foto dėjimo smile.gif ) kam reikės įkelti ką, prašau kreiptis į šias nares smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 09 sausio 2013 - 15:57
grange atsidarau tavo parasa, ziuriu angelas is ikea, jau geriau buciau tik angela pamacius, o ne torta. Mirstu kaip noriu as jo dabar lotuliukas.gif
http://belgija.blogs...io-pyragas.html
Atsakyti
Sveiki visi, anksčiau sekiau temą, dabar senokai buvau, gal galėtumėt pakonsultuot biggrin.gif Tikrai buvo kalbėta čia apie stalčių suskirstymus kažkada tokius http://www.ikea.com/...ducts/60177265/ , bet dabar žiūriu ir galvoju - kokie jų matmenys? Matai tik pakuotės matmenis. Bet va įdomu, kaip jie stalčiuj atrodys, koks jų plotis? Gal 75cm stalčiuj reiktų pirkti du? Gal kas turit? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2013 01 09, 13:32)
Nu negaliu kaip grazu  wub.gif  gal kas turit minciu kaip tas paveikslas ant sienos pagamintas :Zurnaliukas labai norejau foto ikelt, bet nepavyko sad.gif

Sveiki, o gal galetumet parasyti koks cia medinis valgomojo stalas sioje nuorodoje? Kazkaip neatrenku kuris cia yra, o labai jis man nieko pasirode smile.gif
Atsakyti