Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(meile_G @ 2013 01 09, 11:52)
Kazkas dingo?  g.gif

jo, cukinijom, morkom jau nebepakeiciamas. Tik mano ikejinis pigesnis, uz kelis zlotus.

Bendramintes, naujoj temoj noriu surasyti apie kiekviena vezeja siek tiek daugiau detaliu, na salygu. Kas perkat per Jurga, kiek tiksliai dabar ji ima procentu uz atvezima ir is kurios tiksliai vietos reikia pasiimti prekes pas ja? Beje, nuo kiek atveza i namus? Kiti vezejai viska aiskiai suraso, na cia, pastovus klausimai, pradedant, kada vaziuos biggrin.gif

Jurga ima 12% pvz 100Zl (daikto kaina) * 0.86 (kursas) +12%
uz stiklinius ar reikalaujancius didesnes prieziuros vezimo metu daiktus ima 17%
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 11:08)
haha man tai to vidurinio, ka jus skutate su juo?

QUOTE(DaivaVe @ 2013 01 09, 11:46)
as turiu tokio tipo tik ne ikejini, tai jis idealus skusti ilgas darzoves, pvz. morkas, cukinijas ir pan, na galima ir bulves jei didesnes  thumbup.gif dar galima su juo salotas kokias darytis, kai reikia darzoves pjaustyti ilgais plonais griezineliais  4u.gif

Na, va ir man taip pat, labai gerai jis morkoms, cukinijoms ir pan. Ir agurką, jauną cukiniją skutu salotoms dar blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 11:29)
prastai ieskote smile.gif Turiu - patys geriausi atsiliepimai - http://www.ikea.com/...ducts/70152740/

dėkavoju!
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 12:57)
Jurga ima 12% pvz 100Zl (daikto kaina) * 0.86 (kursas) +12%
uz stiklinius ar reikalaujancius didesnes prieziuros vezimo metu daiktus ima 17%

Atveza i namus Vilniaus mieste kai prekiu suma virs 500 lt. Uz 10 lt papildoma mokesti gali pristatyti prekes mieste, del rajono tartis atskirai. Paskutiniu metu, Jurga organizuoja bendra atsiemima prie forum palace arba vykstam i namus ax.gif
Atsakyti
Aha Jurga Kaune atveza i prekybos centro SAVAS aikstele.
Atsakyti
Nu negaliu kaip grazu wub.gif gal kas turit minciu kaip tas paveikslas ant sienos pagamintas :Zurnaliukas labai norejau foto ikelt, bet nepavyko sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondis: 09 sausio 2013 - 12:33
QUOTE(bondis @ 2013 01 09, 12:32)
Nu negaliu kaip grazu  wub.gif  gal kas turit minciu kaip tas paveikslas ant sienos pagamintas :Zurnaliukas labai norejau foto ikelt, bet nepavyko sad.gif

Šitas?!
user posted image

Jei šis, tai matosi, kad ant karnizo kaba, o apačioje įvertas karnizo strypas, kad gerai kabėtų ir būtų ištemptas. IKEA medžiagos susiūtos, va jums ir paveikslas. Man irgi gražu wub.gif
Atsakyti
Vis ruosiuosi pirkti kritter lovyte savo maziukui (melyna). Skaiciau sioje temoje, kad kokybe lygtais ju nebloga, bet dar norejau pasitikslinti, ar tu melynu dazai labai nenusilaupo? blush2.gif Ar yra koks skirtumas tarp pusines ir melynos? Apart spalvos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 01 09, 13:50)
Šitas?!
http://images12.fotk...i_08_hmr-vi.jpg

Jei šis, tai matosi, kad ant karnizo kaba, o apačioje įvertas karnizo strypas, kad gerai kabėtų ir būtų ištemptas. IKEA medžiagos susiūtos, va jums ir paveikslas. Man irgi gražu  wub.gif

Sitas sitas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 01 09, 13:28)
Aha Jurga Kaune atveza i prekybos centro SAVAS aikstele.

Kaip suprantu jai reikia i meila rasyt. Per kiek laiko ji atsako? Parasiau pries dvi dienas, bet jokiu ziniu? gal cia per FB susisiekti dar reikia (taip nepatinka tas FB.. ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Darling... @ 2013 01 09, 13:31)
Kaip suprantu jai reikia i meila rasyt. Per kiek laiko ji atsako? Parasiau pries dvi dienas, bet jokiu ziniu? gal cia per FB susisiekti dar reikia (taip nepatinka tas FB..  ax.gif )

gal isvykus kur. paskambinkit.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2013 01 09, 07:59)
Merginos, kam šauna į galvą trinti iš katalogo ne savo nuotraukas?
kas digno? unsure.gif
jau kurį laiką nebuvau albume, tai nieko nežinau...

QUOTE(agpa @ 2013 01 09, 09:24)
ačiū. hmm, išstumiu iš sąrašo kolkas smile.gif

na, gal kas jį pagirs, kas turį ar bent čiupino, nepasitikėk viena (mano) nuomone, jei patiko jis mirksiukas.gif man tai tiesiog norisi apvalaus rankoje ir tiek, dar prieš perkant savo (aš turiu tą mažiuką tokį apvalų stiklinį), čiupinau aš jį, didelis tik toks buvo, galvoju ar tas pats ar ne, kad atrodė didesnis, bet nepatogus visiškai pasirodė.
Atsakyti