Merginos, patarkit prasau del uzuolaidu. Niekaip neissirenku, gal kas gyvai apziureje esat ir ivertine kurios geriausios ir graziausiai ziurisi. Man reikia kuo storesniu, sunkiu naktiniu, nepersvieciamu ir tik naturalaus pluosto. Aciu
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2013 01 06, 16:01)
Domina vaiku baldai is Mammut kolekcijos
<...>
Atsiliepkit mamytes kas turit siuos baldelius, kaip jie...
<...>
Atsiliepkit mamytes kas turit siuos baldelius, kaip jie...
Pirkau dukrytei žalias taburetytes - laaabai patinka ir jai, ir mums su vyru (dažnai prisėdam ir mes) Spalvyte graži
QUOTE(~Beauty~ @ 2013 01 07, 12:06)
Pirkau dukrytei žalias taburetytes - laaabai patinka ir jai, ir mums su vyru (dažnai prisėdam ir mes) Spalvyte graži
http://www.ikea.com/...PE087516_S4.jpg[/img]
http://www.ikea.com/...PE087516_S4.jpg[/img]
o išlaiko jus? nes man tai jos tokios suaugusiems per "skystos", aš bijau ant jų sėst... o pvz ant mediniu tai drąsiai ir vyras sėdi ir laiko jau 5 metai...
Labukas,
Mergaites kokias vaikiskas spintas turit? Kaip zinot kaip ten viduj atrodo, pvv Stuva Numer artykułu:
498.936.16
Arba hensvik Numer artykułu: 901.113.91
Mergaites kokias vaikiskas spintas turit? Kaip zinot kaip ten viduj atrodo, pvv Stuva Numer artykułu:
498.936.16
QUOTE(Louhi @ 2013 01 07, 09:00)
Subalamūtinot mane Lenkijos IKEA siūlo ALINA 5 spalvų: smėlio, baltos, pilkos, raudonos ir rūūūūžavos. Apie kokią kalbat?
Danijoje mačiau gyvai pilką, rudą ir smelio spalvos , tai man ruda ir pilka pasirodė tokios purvinos labai, o balta ir smelinė fainos
QUOTE(Valentinka @ 2013 01 07, 16:14)
Danijoje mačiau gyvai pilką, rudą ir smelio spalvos , tai man ruda ir pilka pasirodė tokios purvinos labai, o balta ir smelinė fainos
Panasu, kad pas lenkus nera smelines, o tik ta ruda (kakavine). Gaila..
--
Nors tie patys pasirinkimai
alina dk
QUOTE(Laputa @ 2013 01 07, 16:26)
Panasu, kad pas lenkus nera smelines, o tik ta ruda (kakavine). Gaila..
--
alina dk
--
alina dk
hmm, tai gal aš tą beige čiupinėjau niu pati susibalamutinau...
ružavos ir raudonos visai nebuvo, tik trijų spalvų
QUOTE(skaistukas @ 2013 01 07, 14:33)
Labukas,
498.936.16
498.936.16
Geriausia montavimo instrukcijoje pasižiūrėt.
Hensvik turiu, atrodo taip:
2 lentynos ir kabykla. Lentynom daug skylučių pridaryta, kur nori, ten sudedi, kabyklai lyg 2 pozicijos yra skirtos.
Stuva bazinis modelis turėtų atrodyti taip (čia iš planerio nukopijavau), bet gali planerio pagalba pasikoreguot vidų
Sveikos,irenginejam vaikam kambarius.galvoju pirkti Stuva spintas.ar uztenka jums ju,sudeti vaiko einamiems rubams? kazkaip atrodo ,kad bus mazokai vietos
QUOTE(ericute @ 2013 01 07, 16:03)
Sveikos,irenginejam vaikam kambarius.galvoju pirkti Stuva spintas.ar uztenka jums ju,sudeti vaiko einamiems rubams? kazkaip atrodo ,kad bus mazokai vietos
Stuva tai man tokios žemos pasirodė, berods 128 cm aukštis, tai jau mergytės ilgesnės suknelės neilgai tilps, jei dar lentyna bus viduj. Aš pirkau Hensvik (aukštis 174 cm) tai kol kas telpa viskas. Aišku, striukių, batų nesandėliuoju joje, o visa kita telpa
Kitai dukrytei pirksiu Hemnes, aukštis 178 cm, plotis 66 cm.
na kad raso 192 cm ir bent jau uz Hensviq ji man talpesne atrodo
Główne informacje
Szerokość: 60 cm
Głębokość: 50 cm
Wysokość: 192 cm
Główne informacje
QUOTE(ericute @ 2013 01 07, 16:16)
na kad raso 192 cm ir bent jau uz Hensviq ji man talpesne atrodo
http://www.ikea.com/...PE262924_S4.JPG[/img]
Główne informacje
http://www.ikea.com/...PE262924_S4.JPG[/img]
Główne informacje
Visa 192 cm aukščio, bet ta viršutinė dalis 128 cm, o joje 3 lentynos, tai kiek vietos kabyklai lieka? Neveltui planeryje ir matosi kabykloje kūdikio rūbeliai sukabinti, bet jei mergaitė 5-6 metų, tai jau visas lentynas reiktų išimti, kad sukneles pakabint. Kitas dalykas, ar patogu vaikui tokiam aukštyje kažką pasiekti? Net ir pasilipus vargiai pasieks iš viršutinės lentynos/kabyklos...