Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

QUOTE(Rendi @ 2012 12 05, 23:32)
Atsiprasau, jei praleidau info, nes temos neseku 4u.gif Norejau paklausti, kad turite kontaktu, kas is Anglijos Ikea veza, Lenkijos ikea internetiniame psl nebematau kritter lovyciu vaikams doh.gif buvau nusiziurejusi, tad ieskau is kur dar galima gauti 4u.gif

Klustelkit narę Limcamca, ji turi savo temą prie internetinių parduotuvių My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bondis @ 2012 12 05, 20:59)
Geras daiktas!skirtukai slankiojasi. Bet šie skirtukai tik į ikejinius stambius tinka, gal dar į bluminiu.tik butina dėt po apačią gumini taakeli, kad nelakstytu irankiai kai darinesit stalcius.foto-deja neturiu:)

Kaip suprasti ikejinius stambius, i kitus stalcius netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2012 12 06, 08:49)
Kaip suprasti ikejinius stambius, i kitus stalcius netinka?  g.gif

Įdedu realią foto savo skirtukų:
user posted image

Ar tinka į kitokius, ne ikėjinius (bluminius) stalčius nežinau.
Atsakyti
Bevarde koks aukstis to skirtuko?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 06, 09:56)
Bevarde koks aukstis to skirtuko?

Vakare galėčiau pamatuot 4u.gif
Atsakyti
Gerai, kad IKEA gražius baldus padaro prieinamus platesniam pirkėjų ratui.
Čia beveik broliai dvyniai smile.gif
Alvar Aalto sukurtas krėslas
user posted image
http://www.scandinav...air-406_en.html
Kaina: 1195 EUR
IKEA krėslas
user posted image
Kaina: 499.99 PLN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 06 gruodžio 2012 - 09:16
QUOTE(rrr? @ 2012 12 06, 08:49)
Kaip suprasti ikejinius stambius, i kitus stalcius netinka?  g.gif

biggrin.gif rasiau is mobilaus, tai autokorektura padare, o as nepatikrinau ax.gif atsiprasau turejo but ikejinius stalcius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bondis: 06 gruodžio 2012 - 10:24
Kokio dydžio tos didesnės Fejka eglutės? Niekur nerandu išmatavimų...
Atsakyti
Mano Hensvik stalas ir Nils foteliukas. smile.gif Stalą jau seniau naudoju (minusai- minkštokas medis, plonas beico sluoksnis, visa kita thumbup.gif ), o foteliuką tik vakar surinkau.Foteliukas patogus, nors trupučiuką griozdukas.Medžiaga tokia kaip džinsas, užvalkalas plaunamas. Norint taupyti vietą kambaryje pliusas, kad foteliukas pasikiša po stalu. ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 21:57)
Neiškenčiau ir aš  blush2.gif

Kaip keista, aš tik iš jų užsakinėjau ir jokių problemų neturėjau, tiesa prieš mėnesį, gal dabar ir pasikeitė situacija unsure.gif
Atsakyti
Caca man labai labai gražu, noriu ir aš tokio jaukus kampo
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 12 06, 13:14)
Mano Hensvik stalas ir Nils foteliukas. smile.gif Stalą jau seniau naudoju (minusai- minkštokas medis, plonas beico sluoksnis, visa kita  thumbup.gif ), o foteliuką tik vakar surinkau.Foteliukas patogus, nors trupučiuką griozdukas.Medžiaga tokia kaip džinsas, užvalkalas plaunamas. Norint taupyti vietą kambaryje pliusas, kad foteliukas pasikiša po stalu. ax.gif

Jaukus, net romantiškas kampelis... toks labai tinkamas melancholiškai rašyti meilės laiškus... wub.gif
Atsakyti