Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 22

Biškutį Kalėdinių dekoracijų..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

prajuokino šitas

user posted image

user posted image

o šitą parsivežiau namo, fainas smile.gif

user posted image

Ar jum neištampo ekrano unsure.gif unsure.gif man per vieną kompą gerai, per kitą lyg ir per didelės unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 14:52)
Apie ikeabaldus patylėsiu.  doh.gif

O aš netylėsiu wink.gif
Nusiunčia užsakymą prieš 6 dienas, vakar, kai pakartotinai parašiau trečią laišką, parašė, kad iki vakaro būtinai susisieks, atsiųs užsakymą patvirtinimui ir išankstinio mokėjimo sąskaitą. Praėjo para..... doh.gif
Nei su Jurga, nei su Eriku tokiu problemų nebūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 05 gruodžio 2012 - 21:41
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 12 05, 21:40)
O aš netylėsiu wink.gif
Nusiunčia užsakymą prieš 6 dienas, vakar, kai pakartotinai parašiau trečią laišką, parašė, kad iki vakaro būtinai susisieks, atsiųs užsakymą patvirtinimui ir išankstinio mokėjimo sąskaitą. Praėjo para..... doh.gif
Nei su Jurga, nei su Eriku tokiu problemų nebūdavo.

Neiškenčiau ir aš blush2.gif Uzsakiau prekes 2012-11-22, sąskaitą atsiuntė kitą dieną, tai apmokėjau iš karto, bet prekių iki šiol neturiu doh.gif Skambinu Kšištofui, tai jis vis ką nors sugalvoja, tai vairuotojai pamiršo nupirkti mano užsakymą, tai nevažiavo, žodžiu vaikinas su fantazija. Per visą šį laiką žadėjo važiuoti jau gal kokius 4 kartus į IKEA doh.gif Kai trūko kantrybė, sakau grąžinkit pinigus, tai jis tipo sakė buhalterei, kad pervestų man, bet aš pinigų iki šiol neatgavau, o ir prekių neturiu. Linksmiausia, kad kai paskambinu sako, kad pinigus pervedė jau. Žodžiu neturiu kur dėtis - laukiu, bet nei prekių nei pinigų nematyt doh.gif Pikta, kad vis žada ir žada, o nieko nedaro gun_rifle.gif
Nebūčiau iš jų užsakius, bet, kad mano prekės pagrinde tik Targowek yra, o ikeamarket į Janki važiuoja, o Jurgai tada kai užsakinėjau netilpo jau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 05 gruodžio 2012 - 21:59
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 21:57)
Neiškenčiau ir aš  blush2.gif Uzsakiau prekes 2012-11-22, sąskaitą atsiuntė kitą dieną, tai apmokėjau iš karto, bet prekių iki šiol neturiu  doh.gif Slkambinu Kšištofui, tai jis vis ką nors sugalvoja, tai vairuotojai pamiršo nupirkti mano užsakymą, tai  nevažiavo, žodžiu vaikinas su fantazija. Per visą šį laiką žadėjo važiuoti jau gal kokius 4 kartus į IKEA  doh.gif Kai trūko kantrybė, sakau grąžinkit pinigus, tai jis tipo sakį buhalterei, kad pervestų man, bet aš pinigų iki šiol neatgavau, o ir prekių neturiu. Linksmiausia, kad kai paskambinu sako, kad pinigus pervedė jau. Žodžiu neturiu kur dėtis - laukiu, bet nei prekių nei pinigų nematyt  doh.gif Pikta, kad vios žada ir žada, o nieko nedaro  gun_rifle.gif

kazkas negero su berniukais matyt nutiko, na galima i policija kreiptis, jauciu suma didesne nei pora simtu litu. Isivaizduoju koks nervas. Va del to man Jurga ir patinka, kad moku tada kai gaunu. vis kazkaip ramiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 05 gruodžio 2012 - 21:59
QUOTE(Forgete @ 2012 12 05, 21:59)
kazkas negero su berniukais matyt nutiko, na galima i policija kreiptis, jauciu suma didesne nei pora simtu litu. Isivaizduoju koks nervas. Va del to man Jurga ir patinka, kad moku tada kai gaunu. vis kazkaip ramiau.

Paskutinis terminas, žadėjo atvežti prekes penktdienį, tai jei negausiu, tada jau tiesiai į policiją, nes kantrybės nebeturiu doh.gif
Atsakyti
grange tas angelas labai fainas, koks jo pavadinimas ar kodas, nerandu lenku pardese g.gif
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 22:03)
Paskutinis terminas, žadėjo atvežti prekes penktdienį, tai jei negausiu, tada jau tiesiai į policiją, nes kantrybės nebeturiu  doh.gif

jau man nei penktadienio nebereiktu, apsieiciau be prekiu svarbu pinigus grazintu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 22:03)
nes kantrybės nebeturiu  doh.gif

Ohoo... Baikit gąsdint, mano irgi ne visos prekės atėję, bet jų iš tikrųjų IKEJOJ tom dienom, kai pirko nebuvo unsure.gif Aš tyliai laukiu, bet ko gero reikės pasidomėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 12 05, 21:04)
grange tas angelas labai fainas, koks jo pavadinimas ar kodas, nerandu lenku pardese  g.gif

http://www.ikea.com/...ducts/30213854/

Iš strala čia, bet žiūriu tikrai Lenkijos nėra g.gif
tik aš dar su ikea kortele 3.99 mokėjau, akcija padaryta.
Atsakyti
QUOTE(fuzzyy @ 2012 12 05, 15:58)
O jus gal is Vilniaus? Perpirkciau is jusu, jei paklode zalia arba balta  4u.gif

verysad.gif Kaune mes, o ir paklodė rusva: http://www.ikea.com/...0042/#/20150041
(antrame šios nuorodos pav. realesnė paklodės spalva mirksiukas.gif )
Jei kam tinka, mielai parduočiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldukas @ 2012 12 05, 22:44)
verysad.gif Kaune mes, o ir paklodė rusva: http://www.ikea.com/...0042/#/20150041
(antrame šios nuorodos pav. realesnė paklodės spalva  mirksiukas.gif )
Jei kam tinka, mielai parduočiau  4u.gif

Ot, aš kaip tik tokios spalvos ir išmatavimų noriu užsakinėti, bet kad Vilniuje mes verysad.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jei praleidau info, nes temos neseku 4u.gif Norejau paklausti, kad turite kontaktu, kas is Anglijos Ikea veza, Lenkijos ikea internetiniame psl nebematau kritter lovyciu vaikams doh.gif buvau nusiziurejusi, tad ieskau is kur dar galima gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2012 12 05, 23:32)
Atsiprasau, jei praleidau info, nes temos neseku 4u.gif Norejau paklausti, kad turite kontaktu, kas is Anglijos Ikea veza, Lenkijos ikea internetiniame psl nebematau kritter lovyciu vaikams doh.gif buvau nusiziurejusi, tad ieskau is kur dar galima gauti 4u.gif

tai kad neveza is UK
Atsakyti