Biškutį Kalėdinių dekoracijų..
prajuokino šitas
o šitą parsivežiau namo, fainas
Ar jum neištampo ekrano man per vieną kompą gerai, per kitą lyg ir per didelės
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 14:52)
Apie ikeabaldus patylėsiu.
O aš netylėsiu
Nusiunčia užsakymą prieš 6 dienas, vakar, kai pakartotinai parašiau trečią laišką, parašė, kad iki vakaro būtinai susisieks, atsiųs užsakymą patvirtinimui ir išankstinio mokėjimo sąskaitą. Praėjo para.....
Nei su Jurga, nei su Eriku tokiu problemų nebūdavo.
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 12 05, 21:40)
O aš netylėsiu
Nusiunčia užsakymą prieš 6 dienas, vakar, kai pakartotinai parašiau trečią laišką, parašė, kad iki vakaro būtinai susisieks, atsiųs užsakymą patvirtinimui ir išankstinio mokėjimo sąskaitą. Praėjo para.....
Neiškenčiau ir aš Uzsakiau prekes 2012-11-22, sąskaitą atsiuntė kitą dieną, tai apmokėjau iš karto, bet prekių iki šiol neturiu Skambinu Kšištofui, tai jis vis ką nors sugalvoja, tai vairuotojai pamiršo nupirkti mano užsakymą, tai nevažiavo, žodžiu vaikinas su fantazija. Per visą šį laiką žadėjo važiuoti jau gal kokius 4 kartus į IKEA Kai trūko kantrybė, sakau grąžinkit pinigus, tai jis tipo sakė buhalterei, kad pervestų man, bet aš pinigų iki šiol neatgavau, o ir prekių neturiu. Linksmiausia, kad kai paskambinu sako, kad pinigus pervedė jau. Žodžiu neturiu kur dėtis - laukiu, bet nei prekių nei pinigų nematyt Pikta, kad vis žada ir žada, o nieko nedaro
Nebūčiau iš jų užsakius, bet, kad mano prekės pagrinde tik Targowek yra, o ikeamarket į Janki važiuoja, o Jurgai tada kai užsakinėjau netilpo jau.
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 21:57)
Neiškenčiau ir aš Uzsakiau prekes 2012-11-22, sąskaitą atsiuntė kitą dieną, tai apmokėjau iš karto, bet prekių iki šiol neturiu Slkambinu Kšištofui, tai jis vis ką nors sugalvoja, tai vairuotojai pamiršo nupirkti mano užsakymą, tai nevažiavo, žodžiu vaikinas su fantazija. Per visą šį laiką žadėjo važiuoti jau gal kokius 4 kartus į IKEA Kai trūko kantrybė, sakau grąžinkit pinigus, tai jis tipo sakį buhalterei, kad pervestų man, bet aš pinigų iki šiol neatgavau, o ir prekių neturiu. Linksmiausia, kad kai paskambinu sako, kad pinigus pervedė jau. Žodžiu neturiu kur dėtis - laukiu, bet nei prekių nei pinigų nematyt Pikta, kad vios žada ir žada, o nieko nedaro
kazkas negero su berniukais matyt nutiko, na galima i policija kreiptis, jauciu suma didesne nei pora simtu litu. Isivaizduoju koks nervas. Va del to man Jurga ir patinka, kad moku tada kai gaunu. vis kazkaip ramiau.
QUOTE(Forgete @ 2012 12 05, 21:59)
kazkas negero su berniukais matyt nutiko, na galima i policija kreiptis, jauciu suma didesne nei pora simtu litu. Isivaizduoju koks nervas. Va del to man Jurga ir patinka, kad moku tada kai gaunu. vis kazkaip ramiau.
Paskutinis terminas, žadėjo atvežti prekes penktdienį, tai jei negausiu, tada jau tiesiai į policiją, nes kantrybės nebeturiu
grange tas angelas labai fainas, koks jo pavadinimas ar kodas, nerandu lenku pardese
Papildyta:
jau man nei penktadienio nebereiktu, apsieiciau be prekiu svarbu pinigus grazintu.
Papildyta:
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 22:03)
Paskutinis terminas, žadėjo atvežti prekes penktdienį, tai jei negausiu, tada jau tiesiai į policiją, nes kantrybės nebeturiu
jau man nei penktadienio nebereiktu, apsieiciau be prekiu svarbu pinigus grazintu.
QUOTE(Louhi @ 2012 12 05, 22:03)
nes kantrybės nebeturiu
Ohoo... Baikit gąsdint, mano irgi ne visos prekės atėję, bet jų iš tikrųjų IKEJOJ tom dienom, kai pirko nebuvo Aš tyliai laukiu, bet ko gero reikės pasidomėt
QUOTE(Forgete @ 2012 12 05, 21:04)
grange tas angelas labai fainas, koks jo pavadinimas ar kodas, nerandu lenku pardese
http://www.ikea.com/...ducts/30213854/
Iš strala čia, bet žiūriu tikrai Lenkijos nėra
tik aš dar su ikea kortele 3.99 mokėjau, akcija padaryta.
QUOTE(fuzzyy @ 2012 12 05, 15:58)
O jus gal is Vilniaus? Perpirkciau is jusu, jei paklode zalia arba balta
Kaune mes, o ir paklodė rusva: http://www.ikea.com/...0042/#/20150041
(antrame šios nuorodos pav. realesnė paklodės spalva )
Jei kam tinka, mielai parduočiau
QUOTE(saldukas @ 2012 12 05, 22:44)
Kaune mes, o ir paklodė rusva: http://www.ikea.com/...0042/#/20150041
Ot, aš kaip tik tokios spalvos ir išmatavimų noriu užsakinėti, bet kad Vilniuje mes
Atsiprasau, jei praleidau info, nes temos neseku Norejau paklausti, kad turite kontaktu, kas is Anglijos Ikea veza, Lenkijos ikea internetiniame psl nebematau kritter lovyciu vaikams buvau nusiziurejusi, tad ieskau is kur dar galima gauti
QUOTE(Rendi @ 2012 12 05, 23:32)
Atsiprasau, jei praleidau info, nes temos neseku Norejau paklausti, kad turite kontaktu, kas is Anglijos Ikea veza, Lenkijos ikea internetiniame psl nebematau kritter lovyciu vaikams buvau nusiziurejusi, tad ieskau is kur dar galima gauti
tai kad neveza is UK