As jau seniai norejau juos uzsakinet, bet rodo, kad nei Janki, nei Targoweke ner (ir anksciau pg puslapi nebuvo). Tai kiba reiks surizikuot ir irasyt i sekanti uzsakyma
Pasidalinkit, kaip kabinate nuotrauku paveikslu remelius, tuos su viela. Prisiziurejau video, bet gerai vis vien nepavyksta. Galiausiai viela truko. O siaip arba kreivai kabo arba per daug atvepe nuo sienos. Jus ta vielute per viduri uzsukat i kilpele ar tik is sonu pritvirtinat?
Louhi, gal jau turi tą mūsų apkalbėtą foteliuką? Mane tai buvo jau beveik atkalbėję, kad svetainei per pigiai atrodys, gal bus nepatogus, kietas, bet nu negaliu, vis grįžtu prie jo, įsivaizduoju, kaip gerai atrodytų su baltu avikailiu http://www.ikea.com/...d01a_01_alt.jpg
Louhi, gal jau turi tą mūsų apkalbėtą foteliuką? Mane tai buvo jau beveik atkalbėję, kad svetainei per pigiai atrodys, gal bus nepatogus, kietas, bet nu negaliu, vis grįžtu prie jo, įsivaizduoju, kaip gerai atrodytų su baltu avikailiu
Neprijaukintas dar O patikt tai labai patinka Specialiai ėmėm tokį pintą, nes butukas nedickis, tai vis mažiau erdvės suvalgo. Šiaip aš jo labai užsigeidus buvau, tai vyras ir sutiko, nors kai atsisėdo, tai labai patenkintas buvo. Sakė, kad vasarą balkone bus labai smagu ant POANGO relaksuoti Įmesiu vėliau realią nuotrauką.
Mano Hensvik stalas ir Nils foteliukas. Stalą jau seniau naudoju (minusai- minkštokas medis, plonas beico sluoksnis, visa kita ), o foteliuką tik vakar surinkau.Foteliukas patogus, nors trupučiuką griozdukas.Medžiaga tokia kaip džinsas, užvalkalas plaunamas. Norint taupyti vietą kambaryje pliusas, kad foteliukas pasikiša po stalu.