Mes irgi jau kuris laikas apsistoje ties Mutsy. Favoritai pradzioje buvo IGo ir Rider. Vakar su vyru vel nuvaziavome, likome prie Mutsy, bet dabar arba Evo, arba Transporteris kabina
IGo lengvas grazus, bet visiskai be amortizacijos, kietas vezimas, nepatiko
Nors jeigu gyvenciau bute, manau rinkciausi ji, nes jau prisitampiau sunkiai su pirmu leliumi
Evo kiek neramina siauresne sportine dalis, koki rudeni prirengus vaika kombinezonu jau atrodo jam ten bus nepatogu siaura
Bet kita vertus Transporteryje ji tik i viena puse ziuri, o Evo i abi
Dar kas Transporteryje man nepatinka, toks menkniekis kaip paralonine rankena
Ir adaptoriai susilankscius, kad lieka stoveti, o Evo nusileidzia, ta prasme tikrai netycia nenulausi, nes jie tokie liauni atrodo
Vyrui Transporteryje ratai patinka, nes pripuciami. Zodziu vienur pliusai kitur minusai, ir neissirenkame
Pasidalinau ispudziais ir dvejonemis, atveskite kas i prota, kuri rinktis
Tiesa, kedute linkstame i Mutsy Traveller, na man ji tikrai labai patiko del gulimos padeties, nes toki glezna kuneli is karto pusiau sedomis
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2013 11 18, 14:48)
Dėkavoju
Teks organizuotis ekskursiją į Kauną
Mes va cia ir buvome
Ten buna du konsultantai, si karta pataikeme ant vyriskio, tai taip super papasakojo viska, labai man patiko
Tikrai laiko negaili. Beje kita savaite atvaziuos Mutsy nauji modeliai, tai vel vaziuosime apsiziureti
Tiek, kad ten patobulinimai sake menki, Evo nauja spalva gauna, kuri vyrui labai patiko ir IGo kazkas naujo, bet kas jau nesigilinau kai mes ji atmeteme kaip varianta