Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(Vitulka @ 2013 11 18, 08:40)

Dėkavoju 4u.gif Teks organizuotis ekskursiją į Kauną smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na gal yra jau išbandžiusių Igo??? kokie atsiliepimai? Ar rėmas jo amortizuotas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GUSGUS @ 2013 12 30, 15:54)
Sveikos, na gal yra jau išbandžiusių Igo??? kokie atsiliepimai? Ar rėmas jo amortizuotas? smile.gif

Išbandytas parduotuvėje ir po kambarį biggrin.gif Dabar lauksim, kol galėsim realiai išbandyti, bet dar truputis laiko yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2013 12 31, 08:32)
Išbandytas parduotuvėje ir po kambarį  biggrin.gif Dabar lauksim, kol galėsim realiai išbandyti, bet dar truputis laiko yra  biggrin.gif

Bandau kelti temute i virsu smile.gif gal jau isbandet realiai? Man sitie vezimukai labai labai, bet va gyvai nesu ciupinejus, ar tas lopsys ganetinai didelis? Ir dar mane labai domina rankena maciau adaptuojas pagal ugi, mes kadangi abu auksti, tai man labai aktualu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes pradejome dairytis i siuos vezimelius. Kiek maciau lopsys gan erdvus.
Atrodo radai dideli, bet kazin ar sunkus jis?

su pirmu turejau emmaljunga, tai noretusi kazko lengviau 4u.gif
Atsakyti
Mutsy Igo ir Evo lopšiai, mano akim, nėra erdvūs. Todėl vardinkit apie kokius vežimus eina kalba
Atsakyti
QUOTE(O.r.c.h.i.d.e.j.a @ 2014 01 17, 10:47)
Mes pradejome dairytis i siuos vezimelius.  Kiek maciau lopsys gan erdvus.
Atrodo radai dideli, bet kazin ar sunkus jis?
su pirmu turejau emmaljunga, tai noretusi kazko lengviau  4u.gif

Lopšys nėra prie erdviausių.
Užtat lengvumas - vienas Mutsy didelių privalumų thumbup.gif Pas mus IGO Lite, tai ir rėmas lengvas, ir lopšys, ir sportinė dalis. Be to, labai kompaktiškai susideda, jei su sportine dalimi, tai jos net nebūtina nuimti.
Parametrai čia (igo, bet analogiškai yra ir kitų modelių viskas surašyta): http://mutsy.com/lten/igo/#features
Tarkim lyginant su Maxi Cosy, kurie mums irgi patiko kitais aspektais, tai svoris Mutsy praktiškai perpus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 17 sausio 2014 - 14:04
As nusiziurejau si modeliuka: http://viskasvaikams...product_id=1101
Vezimasparduotuveje pasirode dan erdvus.
Atsakyti
Mes irgi jau kuris laikas apsistoje ties Mutsy. Favoritai pradzioje buvo IGo ir Rider. Vakar su vyru vel nuvaziavome, likome prie Mutsy, bet dabar arba Evo, arba Transporteris kabina doh.gif IGo lengvas grazus, bet visiskai be amortizacijos, kietas vezimas, nepatiko schmoll.gif Nors jeigu gyvenciau bute, manau rinkciausi ji, nes jau prisitampiau sunkiai su pirmu leliumi doh.gif Evo kiek neramina siauresne sportine dalis, koki rudeni prirengus vaika kombinezonu jau atrodo jam ten bus nepatogu siaura g.gif Bet kita vertus Transporteryje ji tik i viena puse ziuri, o Evo i abi g.gif Dar kas Transporteryje man nepatinka, toks menkniekis kaip paralonine rankena doh.gif Ir adaptoriai susilankscius, kad lieka stoveti, o Evo nusileidzia, ta prasme tikrai netycia nenulausi, nes jie tokie liauni atrodo biggrin.gif Vyrui Transporteryje ratai patinka, nes pripuciami. Zodziu vienur pliusai kitur minusai, ir neissirenkame doh.gif Pasidalinau ispudziais ir dvejonemis, atveskite kas i prota, kuri rinktis biggrin.gif

Tiesa, kedute linkstame i Mutsy Traveller, na man ji tikrai labai patiko del gulimos padeties, nes toki glezna kuneli is karto pusiau sedomis doh.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2013 11 18, 14:48)
Dėkavoju 4u.gif Teks organizuotis ekskursiją į Kauną smile.gif

Mes va cia ir buvome drinks_cheers.gif Ten buna du konsultantai, si karta pataikeme ant vyriskio, tai taip super papasakojo viska, labai man patiko thumbup.gif Tikrai laiko negaili. Beje kita savaite atvaziuos Mutsy nauji modeliai, tai vel vaziuosime apsiziureti ax.gif Tiek, kad ten patobulinimai sake menki, Evo nauja spalva gauna, kuri vyrui labai patiko ir IGo kazkas naujo, bet kas jau nesigilinau kai mes ji atmeteme kaip varianta ax.gif
Atsakyti
Tai faktas, kad vienur vieni pliusai/minusai, kitur kiti - tik renkamės kiekvienas pagal savo kriterijus, todėl ir skirtingus variantus išsirenkame smile.gif Mes dėl vežimėlio ilgai dvejojom, kelis kartus favoritus keitėm, persigalvojom, kol priėmėm sprendimą smile.gif
O štai automobilinę kėdutę ėmėm Maxi Cosi Pebble - labai patiko tai, kad ji dedasi į Family Fix bazę (vėliau ši tinkama ir Pearl kėdutei, jau vyresniam vaikui). Bazė labai patikimai tvirtinasi metaliniais strypais tarp sėdynių, ne diržais, plius "koja" į grindis. O pačios kėdutės kaskart nereikia diržais tvirtinti, vienu paspaudimu fiksuojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 17 sausio 2014 - 18:43
QUOTE(stuleju @ 2014 01 17, 17:17)
Mes irgi jau kuris laikas apsistoje ties Mutsy. Favoritai pradzioje buvo IGo ir Rider. Vakar su vyru vel nuvaziavome, likome prie Mutsy, bet dabar arba Evo, arba Transporteris kabina doh.gif IGo lengvas grazus, bet visiskai be amortizacijos, kietas vezimas, nepatiko schmoll.gif Nors jeigu gyvenciau bute, manau rinkciausi ji, nes jau prisitampiau sunkiai su pirmu leliumi doh.gif Evo kiek neramina siauresne sportine dalis, koki rudeni prirengus vaika kombinezonu jau atrodo jam ten bus nepatogu siaura g.gif  Bet kita vertus Transporteryje ji tik i viena puse ziuri, o Evo i abi  g.gif Dar kas Transporteryje man nepatinka, toks menkniekis kaip paralonine rankena doh.gif Ir adaptoriai susilankscius, kad lieka stoveti, o Evo nusileidzia, ta prasme tikrai netycia nenulausi, nes jie tokie liauni atrodo biggrin.gif Vyrui Transporteryje ratai patinka, nes pripuciami. Zodziu vienur pliusai kitur minusai, ir neissirenkame doh.gif Pasidalinau ispudziais ir dvejonemis, atveskite kas i prota, kuri rinktis biggrin.gif

Sveiki,

Mes nuo rugpjūčio važinėjam su Evo, tai aš kaip vieną iš trūkumėlių galėčiau įvardinti prastą amortizaciją. Kadangi daugiausia i važinėjam mieste šaligatviais, tai įvardinu tik kaip "trūkumėlį", tačiau jei daugiau reiktų važinėt lauko keliais ir žvirkeliais, būtų nekas schmoll.gif tokiu atveju rinkčiausi vežimuką pripučiamais ratais ir su minkštesniais amortikais.

Na, o kitas pastebėjimas -mano mažiui 5 mėn., bet jau sunkiai telpam į lopšį su kombiu. Planavau lopšiuką naudot iki pavasario, bet nepratempsim niekaip schmoll.gif Na, bet maniškis dičkis, tai jei pas jus bus monekenas/-ė, turėtų lopšiuko užtekt ilgiau. Dar žiūrint koks sezonas- vasarai užtektų ilgiau.

Sportinė dalis normali pagal plotį ir dydį, tik labai "kiaura", todėl žiemai reikai gero vokelio.

Na, o privalumai aiškus- lengvas ( nu bet iš kokio 5 aukšto vie tiek nenorėčiau nešiot biggrin.gif ), manevringas ir ypač lengvai susilanksto, todėl patogu transportuot. Nereikia pusvalandį ratų nuiminėt, kad supakuotum į mašiną biggrin.gif

Išvada-man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivalija: 17 sausio 2014 - 22:16
QUOTE(daivalija @ 2014 01 17, 22:11)
Sveiki,

Mes nuo rugpjūčio važinėjam su Evo, tai aš kaip vieną iš trūkumėlių galėčiau įvardinti prastą amortizaciją. Kadangi daugiausia i važinėjam mieste šaligatviais, tai įvardinu tik kaip "trūkumėlį", tačiau jei daugiau reiktų važinėt lauko keliais ir žvirkeliais, būtų nekas schmoll.gif  tokiu atveju rinkčiausi vežimuką pripučiamais ratais ir su minkštesniais amortikais.

Na, o kitas pastebėjimas -mano mažiui 5 mėn., bet jau sunkiai telpam į lopšį su kombiu. Planavau lopšiuką naudot iki pavasario, bet nepratempsim niekaip  schmoll.gif  Na, bet maniškis dičkis, tai jei pas jus bus monekenas/-ė, turėtų lopšiuko užtekt ilgiau. Dar žiūrint koks sezonas- vasarai užtektų ilgiau.

Sportinė dalis normali pagal plotį ir dydį, tik labai "kiaura", todėl žiemai reikai gero vokelio.

Na, o privalumai aiškus- lengvas ( nu bet iš kokio 5 aukšto vie tiek nenorėčiau nešiot  biggrin.gif ), manevringas ir ypač lengvai susilanksto, todėl patogu transportuot. Nereikia pusvalandį ratų nuiminėt, kad supakuotum į mašiną  biggrin.gif

Išvada-man patinka  mirksiukas.gif

Aciu labai uz komentara 4u.gif Evo sportine dalis man taip pat pasirode plonoka, Transporterio rimtesne, storesne. O mums kaip tik reikalinga bus rudeniui ziemai. Na dar sulauksime naujienu ir galutinai spresime, nes jau laiko ne marios blush2.gif 4u.gif
Atsakyti