Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

merginos ar norint maxi cosi autokedute pritvirtinti prie mutsy igo ar reikia adapteriu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 09 14, 19:19)
merginos ar norint maxi cosi autokedute pritvirtinti prie mutsy igo ar reikia adapteriu?  ax.gif

reikia
Atsakyti
Brac pradejau lyginti kainas mutsy evo ir igo, nu zenkliai biski skiriasi, ar vezimuku skirtumai ir tokie dideli? gal verta ties evo apsistoti, o dar tie 4 rider subalamutino nebezinau kurio noriu vezimo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mutsy myletojos smile.gif esu is jusu tarpo, jau 5 men kaip dukryte veziojam mutsy Rider Spoke (pripuciamais ratais). Siandien persikelem i sportinuka, nes maze nebenori gulet, keliasi, sestis bando..esu labai patenkinta vezimu iki siol...bet turiu klausimuka patyrusioms mamytems, kurios turi mutsy ir jau vazinejo ziema. arteja salciai, bus pirmoji ziema ir man kaip zaliai mamai vis neaisku kaip tinkamai apklot, priklot mutsy sportinuka kad dukryte nesusaltu. gal galite pasidalinti ka ir kaip klojate? mes kol kas neturim mutsy vokelio, turim kita, tai siandien vyras pritaike pagal dirzus..bet kaip su patiesimais del tu dirzu? beje kaip del salcio masinoj (vezima laikau bagazinej) - nesates is namu paklotus kad butu siltesni ar kaip..? labai busiu dekinga uz patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, ar netrukdo tai, kad pvz. Mutsy Urban Rider sportinė dalis nepasidaro visai gulima? Kaži, ar vaikui taip patogu miegoti?
Atsakyti
QUOTE(austukas21 @ 2013 10 02, 22:51)
gal galite pasidalinti ka ir kaip klojate?

beje kaip del salcio masinoj (vezima laikau bagazinej) - nesates is namu paklotus kad butu siltesni ar kaip..?

aš tiesiog apvyniodavau kojas didesniu pledu ir viskas arba niekuom neklodavau, neturėjom jokio Mutsy vokelio, išsivertėm ir be jo.

aš asmeniškai mašinoj žiemą nelaikyčiau, gal galite nors sėdimą dalį iš namų išsinešti einant į lauką, o važiuoklę laikyti mašinoj?

QUOTE(rutuliukass @ 2013 11 05, 16:14)
Mergaitės, ar netrukdo tai, kad pvz. Mutsy Urban Rider sportinė dalis nepasidaro visai gulima? Kaži, ar vaikui taip patogu miegoti?

Mums netrukdė, pilnai užteko tokios padėties.
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2013 11 07, 15:19)
aš tiesiog apvyniodavau kojas didesniu pledu ir viskas arba niekuom neklodavau, neturėjom jokio Mutsy vokelio, išsivertėm ir be jo.

aš asmeniškai mašinoj žiemą nelaikyčiau, gal galite nors sėdimą dalį iš namų išsinešti einant į lauką, o važiuoklę laikyti mašinoj?
Mums netrukdė, pilnai užteko tokios padėties.

Mums ir netrukdo, nes juk ten beveik gulima...
Atsakyti
Mūsų Mutsy Urban rider jau namuose, pirkome devėtą, bet būklė labai gera.
Dabar svarstau dėl vokelio Mutsy. Ar kas nors jį turite? Ar jis tarnauja ir kaip kojų apklotas sportiniam vežimėliui?
Atsakyti
Kokioje parduotuvėje yra traveller kėdučių? Nurodytose interneto pardėse kėdučių nemačiau. O Vilniuje kur "gyvai" be "Panoramos" galima pačiupinėti iGo ir Evo?
Pildau: internetinę pardę visgi radau. O gyvai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 18 lapkričio 2013 - 00:18
Kaune http://viskasvaikams.lt/
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2013 09 16, 16:36)
Brac pradejau lyginti kainas mutsy evo ir igo, nu zenkliai biski skiriasi, ar vezimuku skirtumai ir tokie dideli? gal verta ties evo apsistoti, o dar tie 4 rider subalamutino nebezinau kurio noriu vezimo  doh.gif  doh.gif

Mes irgi šiuos du kaip favoritus nusižiūrėję biggrin.gif Iš esmės nedaug jie ir skiriasi, bet visgi lGO lite turbūt pirmoje vietoje. Bet jau čia didele dalimi grožis lemia biggrin.gif
O Rider'ius atmetėm - jie jau ir susilanksto prasčiau, ir sunkesni, ir ne tokie manevringi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 18 lapkričio 2013 - 08:49
QUOTE(mildike @ 2013 08 10, 09:29)
as irgi tokio noriu ax.gif , ypac mane gundo automobiline kedute, jos atsilenkimo pozicija ir patogi vaikui guleti nuo gimimo.Kartais net braunasi tokia selmiska mintis ar neuztektu pradziai pirkti tik rema ir ta automobiline kedute? bigsmile.gif
lelius jau bus antras, abejoju ar spesiu as tiek pabuti lauke kaip su pirmuoju, gal pradziai pakaktu ir tos kedutes pamiegoti vaikui lauke bevaziuojant?kaip jus galvojat?o tada jau pirkti sportine dali, jei vezimo minusai pralaimes pries pliusus...
turbut kreivosmintys... ax.gif

Nežinau apie kurią kėdutę kalbat konkrečiai, bet mes turėjo Mutsy4Rider ir traveller kėdutę...super buvo thumbup.gif Ir lopšio mes nepirkom, nes jau buvau įsitikinus, kad jis nereikalingas schmoll.gif Mes gimę vasarį, tai per visus šalčius važinėjom lauke tik su kėdute( turim ir jai specialiai pirktą vilnonį vokelį), o į sportinuką persėdom tik gerokai paūgėję mirksiukas.gif
Atsakyti