https://www.youtube....p;v=gznaDpKvOGI dar video radau, tik apie evo.. gaila Igo ner.. Paukstukeli, padaryk video
nu žinok, galiu ką tu nori pamatyt? Galiu į fb įdėt
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 09:30)
nu žinok, galiu ką tu nori pamatyt? Galiu į fb įdėt
Nu kaip ka vezima. Kaip jis ten juda kruta ir siaip, kaip realiai atrodo
Turėjau omeny, gal kažką ypač (kaip susilanksto ar pan. ), ryt vakare vyras normaliu laiku iš darbo grįš, tai padarysiu filmuką
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 18:12)
Turėjau omeny, gal kažką ypač (kaip susilanksto ar pan. ), ryt vakare vyras normaliu laiku iš darbo grįš, tai padarysiu filmuką
tas ypac tai butu ar nedreba rankena nu ir jei vaika isodintum i sportine dali tai butu
Man jau paranoja del sportines, nes pirmagime mano buvo runcule kuke, tai vienam vezime kai uzmigdavo, paskui as ja traukdavau dalim nu pirma viena ranka, paskui kita, tada skersai pasukdavau kuneli ir kuna iskeldavau
Okei (bet žinok, saviškį va, be trijų dienų devyniolikos mėn. pacaną su žieminiais rūbais aš dar dabar migdau sportinuke, tai rankų nei kojų nereik kaip puzlių dėliot ).
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 19:06)
Okei (bet žinok, saviškį va, be trijų dienų devyniolikos mėn. pacaną su žieminiais rūbais aš dar dabar migdau sportinuke, tai rankų nei kojų nereik kaip puzlių dėliot ).
Tai gal tavo manekenas... pas mane pana metu svere 14kg
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 06, 21:56)
Tai gal tavo manekenas... pas mane pana metu svere 14kg
Nu jo... pas mane sliekutis tada
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 20:08)
Nu jo... pas mane sliekutis tada
ka as ir bandau pasakyt
Bet tai ziaurekas kazkoks.. dabar visiskai nieko plataus nematau Nu apart lenkisku... o situ jau nenoriu
Tai, kad pilna video apie mutsius internete https://www.youtube....uery=mutsy igo
nu del visu paranojisku bijojumu del rankenos ir t.t. nuvaziuokit geriausiai i parduotuve ir gyvai apziurekit. Man asmeniskai tai evo nerealus! fainas iki negaliu
QUOTE(agnera_jewellery @ 2015 01 09, 08:17)
nu del visu paranojisku bijojumu del rankenos ir t.t. nuvaziuokit geriausiai i parduotuve ir gyvai apziurekit. Man asmeniskai tai evo nerealus! fainas iki negaliu
Jau ne karta minejau, kad as neturiu galimybes apziuret O YouTube's video neparodo taip kaip realiai yra (lyginu su gyvai matytais modeliais)