Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

https://www.youtube....p;v=gznaDpKvOGI dar video radau, tik apie evo.. gaila Igo ner.. Paukstukeli, padaryk video bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif nu žinok, galiu biggrin.gif ką tu nori pamatyt? tongue.gif Galiu į fb įdėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 09:30)
tongue.gif nu žinok, galiu biggrin.gif ką tu nori pamatyt? tongue.gif Galiu į fb įdėt biggrin.gif

Nu kaip ka biggrin.gif vezima. Kaip jis ten juda kruta ir siaip, kaip realiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Turėjau omeny, gal kažką ypač (kaip susilanksto ar pan. biggrin.gif ), ryt vakare vyras normaliu laiku iš darbo grįš, tai padarysiu filmuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 18:12)
Turėjau omeny, gal kažką ypač (kaip susilanksto ar pan. biggrin.gif ), ryt vakare vyras normaliu laiku iš darbo grįš, tai padarysiu filmuką biggrin.gif

tas ypac tai butu ar nedreba rankena biggrin.gif nu ir jei vaika isodintum i sportine dali tai butu thumbup.gif thumbup.gif
Man jau paranoja del sportines, nes pirmagime mano buvo runcule kuke, tai vienam vezime kai uzmigdavo, paskui as ja traukdavau dalim doh.gif nu pirma viena ranka, paskui kita, tada skersai pasukdavau kuneli ir kuna iskeldavau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Okei smile.gif (bet žinok, saviškį va, be trijų dienų devyniolikos mėn. pacaną su žieminiais rūbais aš dar dabar migdau sportinuke, tai rankų nei kojų nereik kaip puzlių dėliot biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 19:06)
Okei smile.gif (bet žinok, saviškį va, be trijų dienų devyniolikos mėn. pacaną su žieminiais rūbais aš dar dabar migdau sportinuke, tai rankų nei kojų nereik kaip puzlių dėliot biggrin.gif ).

biggrin.gif biggrin.gif Tai gal tavo manekenas... pas mane pana metu svere 14kg ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 06, 21:56)
biggrin.gif  biggrin.gif  Tai gal tavo manekenas... pas mane pana metu svere 14kg  ax.gif  smile.gif

Nu jo... pas mane sliekutis tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 06, 20:08)
Nu jo... pas mane sliekutis tada biggrin.gif

ka as ir bandau pasakyt biggrin.gif biggrin.gif
Bet tai ziaurekas kazkoks.. dabar visiskai nieko plataus nematau doh.gif Nu apart lenkisku... o situ jau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
Tai, kad pilna video apie mutsius internete smile.gif https://www.youtube....uery=mutsy igo
4u.gif
Atsakyti
nu del visu paranojisku bijojumu del rankenos ir t.t. nuvaziuokit geriausiai i parduotuve ir gyvai apziurekit. Man asmeniskai tai evo nerealus! fainas iki negaliu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2015 01 09, 08:17)
nu del visu paranojisku bijojumu del rankenos ir t.t. nuvaziuokit geriausiai i parduotuve ir gyvai apziurekit. Man asmeniskai tai evo nerealus! fainas iki negaliu smile.gif

Jau ne karta minejau, kad as neturiu galimybes apziuret smile.gif O YouTube's video neparodo taip kaip realiai yra (lyginu su gyvai matytais modeliais) smile.gif
Atsakyti