Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(bilekokia @ 2015 01 03, 07:36)
sveikos,

As ir dairausi i Mutsy, gal padesit apsispresti. man reikia pravazaus vezimuko, kad per zole, misko, zvyruotus takelius, kur prasti saligatviai lengvai vaziuotu. turejau quinny speedy, tai jo sportinukas baisiai prastas... Parduotuveje apziurejau Igo ir Evo, labiau patiko evo, igo man gal butu per aukstas. kaip del Evo pravazumo? Ar vaziuotu snieguotais takais? Ar kas turit su pripuciamais galiniais ratais? Aciu uz komentarus

http://www.delfi.lt/...s.d?id=66318474

smile.gif gal pades bent i viena klausima atsakyt smile.gif
p.s. paskaityk komentarus po video smile.gif
O mes turbut imsim igo, neapziureje.. na bet kazkaip nezinau.. linkstam prie jo ir tiek blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PepaPig: 03 sausio 2015 - 12:09
QUOTE(bilekokia @ 2015 01 03, 10:36)
sveikos,

As ir dairausi i Mutsy, gal padesit apsispresti. man reikia pravazaus vezimuko, kad per zole, misko, zvyruotus takelius, kur prasti saligatviai lengvai vaziuotu. turejau quinny speedy, tai jo sportinukas baisiai prastas... Parduotuveje apziurejau Igo ir Evo, labiau patiko evo, igo man gal butu per aukstas. kaip del Evo pravazumo? Ar vaziuotu snieguotais takais? Ar kas turit su pripuciamais galiniais ratais? Aciu uz komentarus

Pravažumas tai neblogas, ratai dideli, bet dėl žvyro ir nelygių šaligatvių Mutsy tikrai nerekomenduočiau. Tai miesto ir geros dangos vežimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 03 sausio 2015 - 13:24
QUOTE(TekilaSunrise @ 2015 01 03, 14:24)
Pravažumas tai neblogas, ratai dideli, bet dėl žvyro ir nelygių šaligatvių Mutsy tikrai nerekomenduočiau. Tai miesto ir geros dangos vežimas smile.gif

Vat ir as spėju, kad Igo ratai geresni. Bet jo tokia aukšta rankena, ji nenusilenkia, kaip Evo (man tas labai patiko, kadangi sesės galėtų padėt vežiot ar supt smile.gif Tai jei Evo man netiks, tai nebežinau, kokį rinktis unsure.gif
ačiū už komentarus
Atsakyti
QUOTE(bilekokia @ 2015 01 03, 18:16)
Vat ir as spėju, kad Igo ratai geresni. Bet jo tokia aukšta rankena, ji nenusilenkia, kaip Evo (man tas labai patiko, kadangi sesės galėtų padėt vežiot ar supt smile.gif Tai jei Evo man netiks, tai nebežinau, kokį rinktis unsure.gif
ačiū už komentarus

Mano IGO. Rankena susistumia. Mano ūgis 173, tai naudoju pailgintą, kitaip man trumpa. Manau, trumpesnė žemesniam žmogui būtų kaip tik smile.gif
Rankenos rankenomis, bet Mutsiai ne bekelės vežimai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 03, 12:00)
http://www.delfi.lt/...s.d?id=66318474

smile.gif gal pades bent i viena klausima atsakyt smile.gif
p.s. paskaityk komentarus po video smile.gif
O mes turbut imsim igo, neapziureje.. na bet kazkaip nezinau.. linkstam prie jo ir tiek  blush2.gif

Mes irgi taip ėmėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 04, 18:32)
Mes irgi taip ėmėm biggrin.gif

tai kad kitaip nesigauna doh.gif Cia vietoj apziurejom ir Icandy, ir boogaboo, ir kas ten dar yra is tu bandiniu.. kledarai doh.gif rankenos kliba bilda unsure.gif
Atsakyti
Man kuo bugaboo nepatiko, kad jis lopšys labai žemai - atrodo, eisi gatve ir visų mašinų dusliarkės bus kaip sykis palei vaiko nosį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2015 01 04, 20:01)
Man kuo bugaboo nepatiko, kad jis lopšys labai žemai - atrodo, eisi gatve ir visų mašinų dusliarkės bus kaip sykis palei vaiko nosį biggrin.gif

vo vo.. o ir siaip, kaip reik susikuprint, kad vaika pasiekt, arba but 1,30 ugio biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaup su vaziuokles tilpimu i senos statybos namu liftus?
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2015 01 03, 13:00)

sportine dalis siaip jau susilanksto nenuemus jeigu ka - bandytojai biski susimove biggrin.gif ir telpa i mini cooper - tai i subaru tikrai tilps!
Del trukumu tai man biski juokinga kad sako papildomi dalykai papildomai kainuoja ir tai ivardina kaip minusa.. Nu dievazi, kokybisko daikto sio kaina tikrai gana gera ir prieinama - ir jei nuo lietaus apsauga uz 30 LT nusiperki ir tai vadinasi minusas, kai kiti vezimukai kanuoja palei 4 stukas, tai ka as zinau koks cia minusas.
Siaip kiek girdejau atsiliepimai patys geriausi - del vaziuokles man bent trys mamos sake kad uztenka pilnai tu ratu, nu nebent jau vaikas itin jautrus ir per saligatvio nelygumus vaziuojant buna nepatenkintas (nors daugeliui tas minimalus pakratymas tik i nauda) tada gali visada atskirai nusipirkti pripuciamus ratus. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2015 01 05, 12:29)
sportine dalis siaip jau susilanksto nenuemus jeigu ka - bandytojai biski susimove biggrin.gif ir telpa i mini cooper - tai i subaru tikrai tilps!
Del trukumu tai man biski juokinga kad sako papildomi dalykai papildomai kainuoja ir tai ivardina kaip minusa.. Nu dievazi, kokybisko daikto sio kaina tikrai gana gera ir prieinama - ir jei nuo lietaus apsauga uz 30 LT nusiperki ir tai vadinasi minusas, kai kiti vezimukai kanuoja palei 4 stukas, tai ka as zinau koks cia minusas.
Siaip kiek girdejau atsiliepimai patys geriausi - del vaziuokles man bent trys mamos sake kad uztenka pilnai tu ratu, nu nebent jau vaikas itin jautrus ir per saligatvio nelygumus vaziuojant buna nepatenkintas (nors daugeliui tas minimalus pakratymas tik i nauda) tada gali visada atskirai nusipirkti pripuciamus ratus.  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maedita @ 2015 01 05, 12:44)
Sakykit, o kaup su vaziuokles tilpimu i senos statybos namu liftus?

Evo telpa, tik reikia uzsifisuot priekinius ratus kad neskersuotu ir duris praplest siek tiek. Sunku gal pirmas dienas, o dbr po 2 men puikiai ivaziuojam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astonja: 05 sausio 2015 - 17:13