QUOTE(TekilaSunrise @ 2014 12 06, 06:22)
Pamatuot dabar nepamatuosiu, nes vežimas kieme mašinoj Bet maniškis dabar 10 mėnesių puikiai sėdimoj dalyje su kombinezonu važinėjasi, vietos netrūksta
Man tai paranoja dėl tos sėdimos dalies Mano pirmoji buvo runculiukė, tai ne visuos vezimuos laisvai sedejo net ne ziemos metu O antram sedimaja dali pradesim kaip tik naudot ziema
Ai, dar klausimelis Ar lopsio dugnas ties galvele nepasikelia? Ta prasme, kad pasidarytu toks atlosas galvytei, kai jau nebenori gulet, bet ir sedet negali
(Stokke, maciau toki dalyka, galvoju, gal ir sitas turi )
Papildyta:
QUOTE(Indare @ 2014 12 05, 21:15)
O cia neziurejote: http://mutsy.nl/usen...q-finishing:bla
man per telefona iskraipo teksta,tai nematau dabar,bet lyg ir buvo ismatavimai.
Musu sedima dalis kol kas supakuota rusyje laukia eiles,tai negaliu pamatuoti...
Mes pirkome su comfort lopsiu, bet atkeliavo lopsys su defektu, neuzsifiksavo ant vaziuokles. Parduotuveje tokios spalvos nebebuvo, tai reikejo laukt kol atkeliaus is Olandijos 6-8savaites. Tuo tarpu atsiunte mums naudotis Lite lopsi. Tai net nepradeje naudotis, primokejom ir pasilikom ta lopsi. Jis grazesnis, lengvesnis, vietoj knopkyciu yra magnetukai, integruota apsauga nuo uodu. Dydis tai 1 cm skiriasi tik, tame psl. raso tikslius ismatavimus abieju lopsiu
man per telefona iskraipo teksta,tai nematau dabar,bet lyg ir buvo ismatavimai.
Musu sedima dalis kol kas supakuota rusyje laukia eiles,tai negaliu pamatuoti...
Mes pirkome su comfort lopsiu, bet atkeliavo lopsys su defektu, neuzsifiksavo ant vaziuokles. Parduotuveje tokios spalvos nebebuvo, tai reikejo laukt kol atkeliaus is Olandijos 6-8savaites. Tuo tarpu atsiunte mums naudotis Lite lopsi. Tai net nepradeje naudotis, primokejom ir pasilikom ta lopsi. Jis grazesnis, lengvesnis, vietoj knopkyciu yra magnetukai, integruota apsauga nuo uodu. Dydis tai 1 cm skiriasi tik, tame psl. raso tikslius ismatavimus abieju lopsiu
Ačiū, nepagalvojau paziuret prie sportiniu dalių