Įkraunama...
Įkraunama...

Mutsy vežimėliai

QUOTE(paukštukėlis @ 2014 11 19, 13:26)
PepaPig - mes turim Igo (su galiniais pripučiamais), labai patenkinti; Realiai - tai ir per žvyrus, ir per pajūro smėlį, ir per pušynų šaknuotus takelius, visur kažkaip be didesnių problemų pravažiavome. Ir žiemą visai gerai, kažkaip išpradžių dar bijojau dėl lopšio, kad mažis neišaugtų pirma laiko, bet pirma sėst pradėjo ir pykti lopšy būdamas, negu lopšys per mažas pasidarė - mes lopšį pagrinde žiemą naudojom, iki vasario galo kažkur. Senamiesčio grindiniu kažkiek "dreba", bet tikrai ne baisiai, ir rankena nekliba. Labai fainas vežimas  thumbup.gif

wub.gif wub.gif Ech... norim biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa, kas man dar buvo labai svarbu - jis labai kompaktiškai ir paprastai susideda, tai net į mažo mašiniuko bagažinę lengvai telpa, tai ypač, jei auto kėdutė dedasi ant rėmo, o po to su sėdima vežimo dalim, tai nėra problemų, kad daugiau nieks bagažinėn netilps smile.gif
O vyrui mano labai vaizdas patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2014 11 19, 16:40)
Tiesa, kas man dar buvo labai svarbu - jis labai kompaktiškai ir paprastai susideda, tai net į mažo mašiniuko bagažinę lengvai telpa, tai ypač, jei auto kėdutė dedasi ant rėmo, o po to su sėdima vežimo dalim, tai nėra problemų, kad daugiau nieks bagažinėn netilps smile.gif
O vyrui mano labai vaizdas patiko biggrin.gif

Maniskis irgi vis ji ziuri youtubej, bet va nerandam niekur IRL apziuret gyvai.. turbut teks pirkti nepaciupinejus, pasikliaunant video medziaga ir komentarais. unsure.gif
O kokia jusu auto kede? ten lyg dvieju rusiu yra? ar lengvai jum segas dirzai? nes cia temoj skaiciau kad ne visom auto uztenka dirzu ilgio g.gif Musu reno megane, jei nepakeisim iki vasaros unsure.gif
Papildyta:
Paukstukeli, gal turi fotke? Nes tikrai gyvai kitaip atrodo nei paphotoshopintas biggrin.gif
Dar.. kaip medziagos? neprakaituoja miegant? viskas ok? Musu beibis gims vasara, bet kad cia vasaros "kūdos". Mazdaug isivaizduoju, kad lopsi naudosim iki lapkricio - gruodzio menesio, o paskui sedima dalis. Nu zodziu rolleyes.gif Dar toli, bet laikas bega..
biggrin.gif
Atsakyti
Mes bandėm trijose mašinose - honda civic, ford focus ir audi a2, tai visose viskas gerai buvo, pas mus Traveller - man labai patiko, kad galima kūdikėlį iki penkių kg vežti mašinoje pilnai gulintį, bei ant vežimėlio taip pat gulima padėtis pasidaro, tai labai patogu kelionėse (pvz. važiuodami prie jūros net ir nesiėmėm lopšio, na bet mes ir nešiokles intensyviai naudojom).
Mes pirkom nečiupinėję biggrin.gif Rinkausi, rinkausi - bet šitas kažkaip abiem labiausiai įstrigo.
Autokėdutėj šiek tiek paprakaituodavo, jei mašinoj pačioj per karščius (nes nenorėdavom labai šaldyt, daryt didelio skirtumo tarp lauko ir mašinos), šiaip tai nepasakyčiau, kad labai. Kitos dalys tai ne. Mūsų beibikas irgi - vasaros pradžioj gimė, tai mes gan ilgai lopšį naudojom, kaip ir nebegalima buvo (na, nes visur juk - jei jau sėdas, tai reik perkelt), bet žiemą miegeliui tai pats tas buvo.
Turiu foto, galėčiau kelias į paštą ar pan. parodyt smile.gif Nenoriu čia labai jau viešai demonstruot, nes visur tai aš, tai vyras biggrin.gif

Tiesa, o minimood - babyone parduotuvės neturi?
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2014 11 19, 18:09)
Mes bandėm trijose mašinose - honda civic, ford focus ir audi a2, tai visose viskas gerai buvo, pas mus Traveller - man labai patiko, kad galima kūdikėlį iki penkių kg vežti mašinoje pilnai gulintį, bei ant vežimėlio taip pat gulima padėtis pasidaro, tai labai patogu kelionėse (pvz. važiuodami prie jūros net ir nesiėmėm lopšio, na bet mes ir nešiokles intensyviai naudojom).
Mes pirkom nečiupinėję biggrin.gif Rinkausi, rinkausi - bet šitas kažkaip abiem labiausiai įstrigo.
Autokėdutėj šiek tiek paprakaituodavo, jei mašinoj pačioj per karščius (nes nenorėdavom labai šaldyt, daryt didelio skirtumo tarp lauko ir mašinos), šiaip tai nepasakyčiau, kad labai. Kitos dalys tai ne. Mūsų beibikas irgi - vasaros pradžioj gimė, tai mes gan ilgai lopšį naudojom, kaip ir nebegalima buvo (na, nes visur juk - jei jau sėdas, tai reik perkelt), bet žiemą miegeliui tai pats tas buvo.
Turiu foto, galėčiau kelias į paštą ar pan. parodyt smile.gif Nenoriu čia labai jau viešai demonstruot, nes visur tai aš, tai vyras biggrin.gif

Tiesa, o minimood - babyone parduotuvės neturi?

tu UK? apie nesiokles kitoj temoj semiuos is taves info biggrin.gif
Nezinau tokios pardes, as airijoj, bandysiu ieskot siaurinej, bet kiek isgooglijom parduotuviu - niekur nera sad.gif
Atsakyti
Oi, atsiprašau - aš Lietuvoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukštukėlis @ 2014 11 20, 07:37)
Oi, atsiprašau - aš Lietuvoje  doh.gif

aa, nu nieko tokio smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
mes pasirinkime tarp Mutsy iGo ir Evo
Evo atrodo mazesnis susilankstes, tas aktualu talpinant i bagazine. Gal kas dar turit komentaru apie siu modeliu skirtumus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2014 11 23, 17:54)
Sveiki,
mes pasirinkime tarp Mutsy iGo ir Evo
Evo atrodo mazesnis susilankstes, tas aktualu talpinant i bagazine. Gal kas dar turit komentaru apie siu modeliu skirtumus? smile.gif

Kad nėra Evo mažesnis, kaip tik Igo kompaktiškiau susilanksto berods pažiūrėkite mutsy.com, ten yra modelių techniniai duomenys ir išmatavimai smile.gif
Mes irgi dvejojom tarp šių dviejų, nulėmė lengvas igo lopšys, kompaktiškumas ir grožis. Tiek dizainas, tiek spalvos man Igo labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Mamos, nebesusigaudom su vyru ir nerandam išmatavimų sėdimos dalies iGo modelio. Gal kuri galit pamatavus parašyt?
Ir kuo realiai skirias (be svorio) light nuo comfort lopšio g.gif
Ten jo plotis 42cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2014 12 05, 23:07)
Mamos, nebesusigaudom su vyru ir nerandam išmatavimų sėdimos dalies iGo modelio. Gal kuri galit pamatavus parašyt?
Ir kuo realiai skirias (be svorio) light nuo comfort lopšio  g.gif
Ten jo plotis 42cm  g.gif

O cia neziurejote: http://mutsy.nl/usen...q-finishing:bla
man per telefona iskraipo teksta,tai nematau dabar,bet lyg ir buvo ismatavimai.
Musu sedima dalis kol kas supakuota rusyje laukia eiles,tai negaliu pamatuoti...
Mes pirkome su comfort lopsiu, bet atkeliavo lopsys su defektu, neuzsifiksavo ant vaziuokles. Parduotuveje tokios spalvos nebebuvo, tai reikejo laukt kol atkeliaus is Olandijos 6-8savaites. Tuo tarpu atsiunte mums naudotis Lite lopsi. Tai net nepradeje naudotis, primokejom ir pasilikom ta lopsi. Jis grazesnis, lengvesnis, vietoj knopkyciu yra magnetukai, integruota apsauga nuo uodu. Dydis tai 1 cm skiriasi tik, tame psl. raso tikslius ismatavimus abieju lopsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PepaPig @ 2014 12 05, 23:07)
Ir kuo realiai skirias (be svorio) light nuo comfort lopšio  g.gif
Ten jo plotis 42cm  g.gif

Pamatuot dabar nepamatuosiu, nes vežimas kieme mašinoj smile.gif Bet maniškis dabar 10 mėnesių puikiai sėdimoj dalyje su kombinezonu važinėjasi, vietos netrūksta smile.gif
Atsakyti