Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(zorzet @ 2013 01 03, 12:47)
Apie persiuntimą perskaičiau pirmame psl. Tiesiog norėjau sužinoti kaip kitos merginos daro.

Batukai štai tokie:
Batukai Superfit

Dydis tinkamas, tačiau susisega aukščiau ir spaudžia blauzdelę vaikui (ten per susegimą kietesni kraštai). Gal prasitemps?
Kaip manote?

tai, kad nieko gudresnio nesugalvosi

mano nuomone avalynė turi tikti per pirmą pasimatavimą, juo labiau vaikui
Atsakyti
Gavau šituos ryžiukus batukus. Puikūs! wub.gif

user posted image
http://www.javari.de...../shoppingCart
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 03, 17:27)
Gavau šituos ryžiukus batukus. Puikūs! wub.gif

user posted image
http://www.javari.de...../shoppingCart

Nepamažinti? Ir skaičiau, kad jie lyg ir siauresnei kojai (kaip tik man tiktų smile.gif) Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 01 03, 20:40)
Nepamažinti? Ir skaičiau, kad jie lyg ir siauresnei kojai (kaip tik man tiktų  smile.gif) Ar tikrai?

Nepamažinti tikrai, nešioju 39, pirkau 39, atitinka. Mano koja plati, bet šitie batukai tinka puikiai, nespaudžia, tai tikrai tinka platesnei kojai.
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 03, 20:59)
Nepamažinti tikrai, nešioju 39, pirkau 39, atitinka. Mano koja plati, bet šitie batukai tinka puikiai, nespaudžia, tai tikrai tinka platesnei kojai.

Jie odiniai, verstos odos ar ne? Tiek ir mokejot, kiek dabar?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2013 01 03, 22:03)
Jie odiniai, verstos odos ar ne? Tiek ir mokejot, kiek dabar?

Taip, odiniai, verstos odos, ryškios, neišblukusios, šiltos spalvos, viduje pamušaliukas. Mokėjau 26,34 eur, dabar irgi šitos spalvos panašiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 03, 19:59)

Ech, jeigu tinka plačiai kojai, tai kaip tik man netiks verysad.gif
Atsakyti
Ar jums nekyla problemų Javari.de apmokant LT kortele? Nesuprantu, kame problemos, 3 korteles atmetė. Viską išbandžiau. Beliko pabandyt naują acountą susikurt.
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 01 05, 08:01)
Ar jums nekyla problemų Javari.de apmokant LT kortele? Nesuprantu, kame problemos, 3 korteles atmetė. Viską išbandžiau. Beliko pabandyt naują acountą susikurt.

Kiek pirkau nei karto jokiu nesklandumu nebuvo g.gif
O jums anksciau leisdavo atsiskaityti? Korteles, kurias bandet kreditines?
Atsakyti
Gal kas turi Andreas Conti batukus? Kaip su dydžiais jų, kažkaip nieko gudraus neišgooglinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2013 01 05, 08:46)
Kiek pirkau nei karto jokiu nesklandumu nebuvo  g.gif
O jums anksciau leisdavo atsiskaityti? Korteles, kurias bandet kreditines?

Nu ir man iki šiol nebuvo, esu n kartų ten pirkus. Dabar kaip užkeikta. Korteles kreditines, tikrai tinkamos, gero galiojimo. Gal tikrai pabandyt kitą acountą susikurt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 05 sausio 2013 - 09:58
QUOTE(liniokas @ 2013 01 05, 09:57)
Nu ir man iki šiol nebuvo, esu n kartų ten pirkus. Dabar kaip užkeikta. Korteles kreditines, tikrai tinkamos, gero galiojimo.  Gal tikrai pabandyt kitą acountą susikurt?  g.gif

Nu tikrai mistika tada g.gif gal cia pas juos kokie laikini nesklandumai, o ne jusu kortelese beda g.gif o ismeta koki pranesima?
Gal kas siandien pirktu ir pasidalins kaip sekesi apmoketi mirksiukas.gif
Atsakyti