Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(xvoveriux @ 2012 12 29, 13:51)
tai kaip sakant reikia neziureti i pateikta lentele, kur dydziai pagal pedos ilgi? Pasigoglinus po sito gamintojo batu atsiliepimus, tai kalbama, kad net padidinti. Tai jei aviu 41d., vadinas ir jamt toki?  unsure.gif
Mano pedute 27cm, o pagal ju lentele, tai net 42,5d reiktu imt  blink.gif

Pažiūrėkit į gamintojo lentelę mirksiukas.gif Aš lyginau ecco javaryje ir oficialiame ecco puslapyje, nesutapo visiškai schmoll.gif Pagal javario lentelę ir jie smarkiai mažinti atrodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 12 29, 16:05)
Pažiūrėkit į gamintojo lentelę  mirksiukas.gif  Aš lyginau ecco javaryje ir oficialiame ecco puslapyje, nesutapo visiškai  schmoll.gif  Pagal javario lentelę ir jie smarkiai mažinti atrodė  doh.gif

aga, javaryje mano pirktu ecco batu 41d = 41,5d = 27.5cm. Sio gamintojo irgi radau, kad tokia pati situacija.
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 12 29, 15:05)
Pažiūrėkit į gamintojo lentelę  mirksiukas.gif  Aš lyginau ecco javaryje ir oficialiame ecco puslapyje, nesutapo visiškai  schmoll.gif  Pagal javario lentelę ir jie smarkiai mažinti atrodė  doh.gif

Jie įmetę kažkokią bendrai orientacijai lentelę, nesiremkite ja schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 29 gruodžio 2012 - 16:26
QUOTE(xvoveriux @ 2012 12 29, 14:51)
tai kaip sakant reikia neziureti i pateikta lentele, kur dydziai pagal pedos ilgi? Pasigoglinus po sito gamintojo batu atsiliepimus, tai kalbama, kad net padidinti. Tai jei aviu 41d., vadinas ir jamt toki?  unsure.gif

Oi, kažkas čia ne taip. Aš nešioju 39, pirkau 39, idealiai atitiko. Dukros koja 40, pirkau jai 40, irgi jai tiko, o man jos 40 d. batai buvo dideli. Manau, imkite savo dydį
Atsakyti
Geriausia ziuret gamintojo ismatavimus, o ne pardavejo.
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2012 12 29, 13:51)

turiu sios firmos 41 d, atitinka dydis smile.gif
Atsakyti
sveikos,
gal turit patarimų, kaip atsisiųsti ilgaaulius batus ir neprašauti su aulo dydžiu g.gif nešioju 39-40 dydį, bet blauzda gana plona... dauguma batų per platūs būna, o nesimatuojant iš vis sunku būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2013 01 01, 22:55)
sveikos,
gal turit patarimų, kaip atsisiųsti ilgaaulius batus ir neprašauti su aulo dydžiu g.gif nešioju 39-40 dydį, bet blauzda gana plona... dauguma batų per platūs būna, o nesimatuojant iš vis sunku būtų doh.gif

Turiu tą pačią problemą. Neprašauti galima vieninteliu atveju - googlinti konkretų modelį, kai kuriose internetinėse parduotuvėse pateikiamas aulo plotis. Kartais ir javaryje būna nurodyta, bet retai.
Atsakyti
QUOTE(Andira @ 2013 01 01, 23:55)
sveikos,

QUOTE(Amarcord @ 2013 01 02, 00:06)
Turiu tą pačią problemą. Neprašauti galima vieninteliu atveju - googlinti konkretų modelį, kai kuriose internetinėse parduotuvėse pateikiamas aulo plotis. Kartais ir javaryje būna nurodyta, bet retai.

ir mano ta pati beda ax.gif tik kai aviu 41d, tai isvis problema...

O aulo plocio rasymas, deja, ne visada atitinka realybe, tarkim prie Franco Sarto ilgaauliu buvo parasyta, kad aulas 14 incu, tai kaip ir vienas is siauresniu, o atsisiuntusi ir pardavinejanti mergina sake, kad kaip tik ju aulas specialiai placiai blauzdai...vat ir zinok ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 sausio 2013 - 09:19
Merginos, padėkite. Noriu grąžinti vaiko sandalus Javari.de (spaudžia blauzdą). Kokiu paštu siųsti ir kiek kainuos?
Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2013 01 03, 01:34)
Merginos, padėkite. Noriu grąžinti vaiko sandalus Javari.de (spaudžia blauzdą). Kokiu paštu siųsti ir kiek kainuos?

pirmam puslapi surasyta smulkiai, kaip ir ka daryti reikia darant grazinima,

o kainuos , jeigu virs puses kg ir registruotas 22 Lt
jeigu iki puse kg registruotas apie 13 Lt
jeigu siusit neregistruotu tada -7 Lt
Atsakyti
Apie persiuntimą perskaičiau pirmame psl. Tiesiog norėjau sužinoti kaip kitos merginos daro.

Batukai štai tokie:
Batukai Superfit

Dydis tinkamas, tačiau susisega aukščiau ir spaudžia blauzdelę vaikui (ten per susegimą kietesni kraštai). Gal prasitemps?
Kaip manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zorzet: 03 sausio 2013 - 12:49