Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(~me2za~ @ 2012 12 28, 08:41)
O kaip dydziai sios firmos batuku? Ar atitinka? Nereikia dydziu didesniu ziemai?  4u.gif

As issimatuociau vaiko kojyte ir vadovauciausi pagal size guide is oficialaus Columbia psl. Pasakymai pamazinti /padidinti labai abstraktus ir daznai apgaulingi. Niekada jais nesivadovaukite.
Atsakyti
QUOTE(~me2za~ @ 2012 12 28, 08:41)
O kaip dydziai sios firmos batuku? Ar atitinka? Nereikia dydziu didesniu ziemai?  4u.gif

Man atitinka - renkuosi pagal oficialią columbia dydžių lentelę, ten yra nurodomi cm (jie rašomi ir ant bato), tai renkuosi būtent pagal tai. Išmatuoju vaiko koją ir imu dydį, atitinkantį tuos cm, gamintojas yra palikęs papildomos laisvos vietos, įvertinant ir tai, kad per žiemą koja irgi auga biggrin.gif
Atsakyti
jeigu rašo "Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden." tai į LT nesiunčia?
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2012 12 28, 17:07)
jeigu rašo "Dieser Artikel kann außerhalb Deutschlands versendet werden." tai į LT nesiunčia?

Siuncia, tik google vertejas negerai vercia...
Atsakyti
aišku, dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2012 12 28, 15:56)
Man atitinka - renkuosi pagal oficialią columbia dydžių lentelę, ten yra nurodomi cm (jie rašomi ir ant bato), tai renkuosi būtent pagal tai. Išmatuoju vaiko koją ir imu dydį, atitinkantį tuos cm, gamintojas yra palikęs papildomos laisvos vietos, įvertinant ir tai, kad per žiemą koja irgi auga  biggrin.gif

drinks_cheers.gif todel visad ir vadovaujuos gamintoju duotais ismatavimais, o ne pasakymais "dydiu pamazinta', "dydziu padidinta".
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 28, 18:16)
drinks_cheers.gif todel visad ir vadovaujuos gamintoju duotais ismatavimais, o ne pasakymais "dydiu pamazinta', "dydziu padidinta".

Kaip bebūtų gaila, dažnai pasitaiko, kad ir gamintojo duoti išmatavimai būna grynų gryniausios pievos verysad.gif. Geriausia, kai pataria, kas nors, kas pirkęs būtent vieną ar kitą modelį, nes ir tos pačios firmos batukai gali skirtis mirksiukas.gif.
Atsakyti
O as esu gavus neteisingu patarimu. Galiausiai vieno peda siaura, kito plati, ir keltis gali buti skirtinga. tas pats batas vienam gali but idealus, kitam - netikt. O dar yra kategorija patareju be supratimo, tik kad patarinet.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 28, 22:10)
O as esu gavus neteisingu patarimu. Galiausiai vieno peda siaura, kito plati, ir keltis gali buti skirtinga. tas pats batas vienam gali but idealus, kitam - netikt. O dar yra kategorija patareju be supratimo, tik kad patarinet.

Matot, kaip g.gif. O aš priešingai - esu gavus daug gerų patarimų wub.gif. Ir ne vienus batus nupirkus jais vadovaudamasi smile.gif.
Atsakyti
Labas rytas wink.gif
Gal kas pirkot tokius batukus? Ar bet kokius kitus Josef Seibel? Idomu kaip realiai su dydziais, nes pagal ju pateikta dydziu lentele labai jau mazinti batukai turetu buti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2012 12 29, 10:03)
Labas rytas wink.gif
Gal kas pirkot tokius batukus? Ar bet kokius kitus Josef Seibel? Idomu kaip realiai su dydziais, nes pagal ju pateikta dydziu lentele labai jau mazinti batukai turetu buti..  g.gif

Aš esu pirkusi Josef Seibel batus, tik kitokius, atitiko dydis, nemažinti mano manymu.
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 12 29, 14:42)
Aš esu pirkusi Josef Seibel batus, tik kitokius, atitiko dydis, nemažinti mano manymu.

tai kaip sakant reikia neziureti i pateikta lentele, kur dydziai pagal pedos ilgi? Pasigoglinus po sito gamintojo batu atsiliepimus, tai kalbama, kad net padidinti. Tai jei aviu 41d., vadinas ir jamt toki? unsure.gif
Mano pedute 27cm, o pagal ju lentele, tai net 42,5d reiktu imt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xvoveriux: 29 gruodžio 2012 - 13:52