SU ARTĖJANČIOMIS ŠVENTĖMIS, JAVARININKĖS!
javaryje išties po truputį jau pradeda viskas pigti, vakar vienus batus jau nusipirkau.
http://www.javari.de...../shoppingCart
Galėtų dar juos papiginti per 2 savaites
Dar 81 pora stebima Merkliste. Yra, yra, ką pirkti... Dabar tarp silkių valgymo reikia nepamiršti įlįsti patikrinti. Geros medžioklės
Jai rasit dar kokiu geru nukainavimu imestkit cia . Nes as nemoku ieskoti , nieko as nerandu.
QUOTE(Ursiuke @ 2012 12 23, 13:17)
SU ARTĖJANČIOMIS ŠVENTĖMIS, JAVARININKĖS!
javaryje išties po truputį jau pradeda viskas pigti
Dar 81 pora stebima Merkliste. Yra, yra, ką pirkti... Dabar tarp silkių valgymo reikia nepamiršti įlįsti patikrinti. Geros medžioklės
javaryje išties po truputį jau pradeda viskas pigti
Aš jau, matyt, perdaug javario išlepinta, duokit man 70 procentų nuolaidą, ne mažiau, kaip rudenį buvo... Čia, tikriausiai, dėl to, kad nebežinau kokių batų man reikia, o kai perki tik kad nori, kad gražu, kad tokios firmos ar spalvos dar neturi, t.y. dėl malonumo, o ne dėl reikalo, tai labai norisi kuo daugiau už kuo mažiau... Nors nervai gali ir neatlaikyt
Su šventėm, bataholikės
Ir aš prieš šventes pirkau vienus batus, gera kaina buvo Taip pat nustebino, kad išsiuntė po kelių valandų, nors beveik naktis buvo
Vakar jie dar atpigo, šįryt parašiau dėl kainos garantijos ir vėl esu nustebinta Nepraėjus nė 5 minutės gavau mail'ą, kad viskas oki ir man JAU padarytas grąžinimas
Tiesa, vos po poros valandų jie vėl pradėjo brangti Kartais ten būna tikra kainų karuselė
Vakar jie dar atpigo, šįryt parašiau dėl kainos garantijos ir vėl esu nustebinta Nepraėjus nė 5 minutės gavau mail'ą, kad viskas oki ir man JAU padarytas grąžinimas
Tiesa, vos po poros valandų jie vėl pradėjo brangti Kartais ten būna tikra kainų karuselė
Gal kas susidurete su kainos skirtumo grazinimu, kai vienakart jau paprasai, grazina, o kita diena (nepraejus 14 dienu) jie dar nupinga? Imanoma dar prasyti Gal reikia pabandyti tiesiog
QUOTE(janta @ 2012 12 27, 16:53)
Gal kas susidurete su kainos skirtumo grazinimu, kai vienakart jau paprasai, grazina, o kita diena (nepraejus 14 dienu) jie dar nupinga? Imanoma dar prasyti Gal reikia pabandyti tiesiog
Ne, antrą kartą jau negrąžins. Javari taisyklėse parašyta, kad galima tik vieną kartą kreiptis dėl konkrečios batų poros. Jei jau grąžino kainų skirtumą ir vėl nupigo - vsio, deja
GAL kasrekomenuotu siltus neperslampamus zieminukus berniukui 7m
QUOTE(smiltute11 @ 2012 12 27, 20:27)
GAL kasrekomenuotu siltus neperslampamus zieminukus berniukui 7m
Columbia
Kaina dabar ne pati geriausia, bet tikiuosi, kad pavasarį bus geresnė Mano abu su tokiais, vyresnysis jau antrus metus tokius turi, superiniai tikrai
QUOTE(Tasty @ 2012 12 27, 20:34)
Columbia
Kaina dabar ne pati geriausia, bet tikiuosi, kad pavasarį bus geresnė Mano abu su tokiais, vyresnysis jau antrus metus tokius turi, superiniai tikrai
O kaip dydziai sios firmos batuku? Ar atitinka? Nereikia dydziu didesniu ziemai?
QUOTE(~me2za~ @ 2012 12 28, 08:41)
O kaip dydziai sios firmos batuku? Ar atitinka? Nereikia dydziu didesniu ziemai?
Columbia batai pamažinti vienu dydžiu
Sveikos nieko dar nesu pirkusi iš javari, bet laikau sąraše kalną batų laukiu
Norėjau paklausti jei išperka dydžius ar yra šansas, kad dar papildys to dydžio, ar jau mest iš sąrašo?
Ir dar matau apačioj užrašą prie vienų, kad "šitos prekės už Vokietijos ribų nesiunčiam", taip ir nesiunčia?
Norėjau paklausti jei išperka dydžius ar yra šansas, kad dar papildys to dydžio, ar jau mest iš sąrašo?
Ir dar matau apačioj užrašą prie vienų, kad "šitos prekės už Vokietijos ribų nesiunčiam", taip ir nesiunčia?
QUOTE(goldfish_ @ 2012 12 28, 11:49)
Sveikos nieko dar nesu pirkusi iš javari, bet laikau sąraše kalną batų laukiu
Buna ivairiai vieni mano baciokai periodiskai dingsta, paskui vel atsiranda, o va kur esu isimetusi vyrui jau keli menesiai nematyt matyt irgi visaip pasitaiko, taisykliu nera