Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(nimfa_9 @ 2012 12 08, 10:23)
Anksčiau perkant iš javario.de nurodydavo numeriuka kuri suvedus i dhl.de parodydavo registracijos numeriuka (kur su raidėm RN-LT ) pagal kuri galima buvo siuntini sekti post.lt o dabar va antras siuntinukas bet to numeriuko neberodo. g.gif  g.gif

suveskite i post.lt ta ilgaji koda, turetu rodyti.uzsiskaiua sekmadieni, pirmadieni gavau pranesima kad issiusta.ieau, suvedziau ta skaiciu koda i dhl.de ismete kur siunta yra, ir paskutinis irasas yra :
Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.post.lt/e...rch/index?num=)
paspauziau ant tos nuorodos ir ivedziau ilgaji koda, ir rodo ( cia musu post.lt)
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2012 12 11, 22:37)
suveskite i post.lt ta ilgaji koda, turetu rodyti.uzsiskaiua sekmadieni, pirmadieni gavau pranesima kad issiusta.ieau, suvedziau ta skaiciu koda i dhl.de ismete kur siunta yra, ir paskutinis irasas yra :
Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben. (Homepage / Online Sendungsverfolgung: http://www.post.lt/e...rch/index?num=)
paspauziau ant tos nuorodos ir ivedziau ilgaji koda, ir rodo ( cia musu post.lt)

o tai ką turi parodyti suvedus tą numeriuką? Man rodo kad yra DeutschePost ir jau penkias dienas tą patį rodo.... Tai kai bus Lietuvoje parašys kad jau Lietuvoje ir galima su tuo pačiu Nr. sekti?
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2012 12 11, 19:14)
Issiunciau javariui dvi poras batu atgal, jie man raso,kad gavo viena, parasiau laiska,kad siunciau dvi,viestiek raso,kad viena pora gavo (siunciau vienoje dezeje viska)...  blink.gif nervas ima,rasau laiskus toliau.

istorija baigesi gerai:) pinigelius grazino uz abi poras batu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 12 09, 19:45)
Mergiukai gal kas turite ka nors is Josef Siebel vyrisku batu? Kaip ju dydziai?
Kaip kokybe?
Noriu tetei batus paimti, bet gera kaina 45 dydis, o jo batu yra ir 45 ir 44, vienus net 43 rado. Tai ir pasimeciau.

turi vyras tos firmos sandalus, super patogūs ir lengvi, dydį atitiko, nešioja 43 tai ėmė 43, atitiko mirksiukas.gif jei batai ne vasariniai imčiau didesnius mirksiukas.gif

žiūriu vis į tą tašiukę, tik nelabai suprantu, kodėl rašo kad oda? kur ta oda , aš jos nematau rolleyes.gif
http://www.javari.de...../shoppingCart

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orchidejaa: 14 gruodžio 2012 - 14:39
QUOTE(orchidejaa @ 2012 12 14, 14:31)
turi vyras tos firmos sandalus, super patogūs ir lengvi, dydį atitiko, nešioja 43 tai ėmė 43, atitiko mirksiukas.gif  jei batai ne vasariniai imčiau didesnius mirksiukas.gif

žiūriu vis į tą tašiukę, tik nelabai suprantu, kodėl rašo kad oda? kur ta oda , aš jos nematau rolleyes.gif
http://www.javari.de...../shoppingCart

pirkau is javari Saccess odine rankine, tai nuvyle kokybe, teko parduoti (modelis kitoks, bet nepirkciau sios firmos daugiau) ax.gif
sita ir man nepanasi i odine , gal suklydo aprasyme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 14 gruodžio 2012 - 21:06
lotuliukas.gif batuliai Kaip jums tokie batukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persikute*: 16 gruodžio 2012 - 10:06
QUOTE(*Persikute* @ 2012 12 16, 10:06)
lotuliukas.gif batuliai    Kaip jums tokie batukai

Originalūs tai jau tikrai, įdomu ar tik patogūs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 12 16, 11:06)
lotuliukas.gif batuliai    Kaip jums tokie batukai

Geriiiii! bigsmile.gif Norėčiau pasimatuoti tokius hihihi.gif

KALĖDŲ SENELIIII! NOOOORIU JAVARI IŠPARDAVIMŲŲŲŲŲ! ploja.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti del batu is javari.de. Nusipirkau batelius, bet netiko dydis, tad tenka grazinti atgal. Supratau, kad savo accounte reikia uzpildyti forma, bet ka su tais lapais daryti kur jie ideda, ar juos reikia dar kazka ten pildyti, ar tiesiog ideti jiems juos atgal i deze ir kartu issiusti? aciu visoms atsakiusioms ir padejusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnovi @ 2012 12 17, 14:48)
Sveikos, noriu paklausti del batu is javari.de. Nusipirkau batelius, bet netiko dydis, tad tenka grazinti atgal. Supratau, kad savo accounte reikia uzpildyti forma, bet ka su tais lapais daryti kur jie ideda, ar juos reikia dar kazka ten pildyti, ar tiesiog ideti jiems juos atgal i deze ir kartu issiusti? aciu visoms atsakiusioms ir padejusioms 4u.gif

as tai nieko su jais nedariau smile.gif Tik tuos, kur ispildzius internete atsispausdinau, idejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 12 17, 16:27)
as tai nieko su jais nedariau smile.gif Tik tuos, kur ispildzius internete atsispausdinau, idejau smile.gif

o sakykit ta barkoda butinai jiems uzklijuoti? beto ji man turi atsiusti i el. pasta ar iskirpti ta kur uzpildziau internete is tos formos? aciu dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnovi @ 2012 12 17, 16:20)
o sakykit ta barkoda butinai jiems uzklijuoti? beto ji man turi atsiusti i el. pasta ar iskirpti ta kur uzpildziau internete is tos formos? aciu dar karta  4u.gif

Nezinau butinai ar ne, bet as klijavau smile.gif
Buvo du lapai. Vienas su grazinamu batu nuotrauka, tai ta lapa dejau i deze, kurioje siunciau, o ta, kur adresas su barkodu, tai priklijavau ant sono, nes skaiciau cia, kad paste negalima, kad tas barkodas butu biggrin.gif Tai klijavau ant sono, kad ne taip matytusi biggrin.gif biggrin.gif O pati adresa perrasiau ranka smile.gif
Atsakyti