Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

Clarksu vaikiskos basutes nerealios, turejom pries tai Naturino, tai ner ka lygint. Padas isformuotas, lankscios smile.gif Pripirkau kai buvo vasara nuolaidos po 17 eur vaikam kitai vasarai keliu dydziu biggrin.gif
Apie tokias berniukiskas kalbu. smile.gif

Kaip sakot, gal vasari padarys 70 proc javari.de? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 30, 11:37)

Kaip sakot, gal vasari padarys 70 proc javari.de?  g.gif  biggrin.gif

O pernai kada buvo, vasarį ar vėliau, aš kažkaip nepataikiau į išpardavimą, balandžio gale kelios poros žieminukų gera kaina tik bebuvo likę doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Tai ar perkat ką nors pas francus? Šiandien lyg ir paskutinis nukainavimo etapas prasidėjo, nors pernai aš gerokai jau po jo, pavasariop papirkau...
Aš šituos prigriebiau http://www.javari.fr...F...&pageCode=d Įsivaizduokit, dar nei vienų Clarksų iki šiol neturėjau, net dūšioj negera buvo, tai dabar reabilitavausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 30, 11:10)
  Įsivaizduokit, dar nei vienų Clarksų iki šiol neturėjau, net dūšioj negera buvo, tai dabar reabilitavausi biggrin.gif

OMG, na kaip cia taip, pas mane gal 7 poros clarksu blush2.gif biggrin.gif

o kodel javari.de miega del nuolaidu g.gif man kazkaip pas vokiecius labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 01 30, 11:08)
O pernai kada buvo, vasarį ar vėliau, aš kažkaip nepataikiau į išpardavimą, balandžio gale kelios poros žieminukų gera kaina tik bebuvo likę  doh.gif

pernai kovo men geros kainos buvo, bet dydziai greit istirpo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 30, 11:45)
OMG, na kaip cia taip, pas mane gal 7 poros clarksu  blush2.gif  biggrin.gif

o kodel javari.de miega del nuolaidu g.gif man kazkaip pas vokiecius labiau patinka  biggrin.gif

Man su clarksais vis būdavo nespodžianka - randu labai labai gera kaina ir dingsta nespėjus nusipirkt, va praeitą trečiadienį batelius buvau užčiupus už 23 eurus, bet kažkas paskambino, kažko prireikė, nuėjau, grįžau, nebėr, keikiaus tyliai... Sunku darbe su pirkimais biggrin.gif O dar kai batus perku su tuo azartu kuo pigiau pasigaut, paskutinę minutę, paskutinę kuo labiau nukainuotą porą, tai ir nebespėju kartais, nebejauna jau, reakcijos gal pritrūksta lotuliukas.gif Man dabar batai kaip kelionės - į tą pačią vietą nevažiuoju antrą kartą, tai ir batus perku skirtingų firmų, tokių, kokių neturiu... Tiesa, ta taisyklė kažkodėl negalioja crocsam, tų jau nebeskaičiuoju, visi aplink žino, kad tuo klausimu aš "nuvažiavus". Clarksus turėsiu, ramu dabar bus, kovosim dėl kitu brendų biggrin.gif
O vokiečiai lagina visada, pernai pas francus, anglus jau pabaiga išpardavimų buvo, o jie tik tada geras kainas paleido, man jau buvo nusibodę į tuos pačius užsigulėjusius 50 procentų žiūrėti... Kantrybės, tikiuosi sulauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 30, 12:43)
Man dabar batai kaip kelionės - į tą pačią vietą nevažiuoju antrą kartą, tai ir batus perku skirtingų firmų, tokių, kokių neturiu...

kaip idomiai smile.gif as kai randu tinkanti brenda, tai tada jau ir stengiuos pirkt tokius pat, nes kazkaip bent jau visada zinai, koks dydis tiks, ir kad bus patogu. Tai man Clarksai labai prilipe ax.gif O tie jusu nupirkti is fr. dabar jau vilioja doh.gif nes dydis mano irgi toks pat biggrin.gif

As vepla tik dabar paskaiciau, kad galima grazinti batus per 365 dienas? unsure.gif patarkit man ka daryt...pirkau ecco batus per vasaros gale vysktancias nuolaidas ...gavau, bet vienas batas su tokiu minimaliu broku -yra tokia odos ispauda g.gif as galvojau ji issitiesins po laiko, bet ne, dar vis matosi g.gif idejau skelbima parduoti, bet nelabai kas domisi, tai dabar galvoju gal pabandyt atgal siusti?? (siaip as juos nesiociau, jeigu tiktu dydis idealiai, bet man jie didoki blush2.gif man ta ispauda nelabai maiso atvirai pasakius) Va pridedu nuotraukas, kaip manot, ar javaris del to grazins man pinigus su siuntimu? blush2.gif bet po sitiek laiko...sakys atsibudo biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O Clark bateliai tinka platesnei kojai? Ir dydžiai pamažinti ar ne? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 01 30, 13:56)

As vepla tik dabar paskaiciau, kad galima grazinti batus per 365 dienas?  unsure.gif patarkit man ka daryt...pirkau ecco batus per vasaros gale vysktancias nuolaidas ...gavau, bet vienas batas su tokiu minimaliu broku -yra tokia odos ispauda g.gif as galvojau ji issitiesins po laiko, bet ne, dar vis matosi  g.gif idejau skelbima parduoti, bet nelabai kas domisi, tai dabar galvoju gal pabandyt atgal siusti?? (siaip as juos nesiociau, jeigu tiktu dydis idealiai, bet man jie didoki  blush2.gif man ta ispauda nelabai maiso atvirai pasakius) Va pridedu nuotraukas, kaip manot, ar javaris del to grazins man pinigus su siuntimu?  blush2.gif bet po sitiek laiko...sakys atsibudo  biggrin.gif

Ar turite galvoje tokį pailgą kaip brukšnį? Mano vienas batas irgi kaip ir nagu perbrėžtas (niekas nesbraižyta, bet kaip griovelis nežymus g.gif ) pagalvojau ir gi kad atsistatys toks įdubimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 30, 14:11)

Ar turite galvoje tokį pailgą kaip brukšnį? Mano vienas batas irgi kaip ir nagu perbrėžtas (niekas nesbraižyta, bet kaip griovelis nežymus g.gif ) pagalvojau ir gi kad atsistatys toks įdubimas g.gif

jo, va tas bruksnys unsure.gif neatsistato schmoll.gif jau va pusmetis spintoj stovi...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 30, 14:11)
O Clark bateliai tinka platesnei kojai? Ir dydžiai pamažinti ar ne? 4u.gif
Papildyta:

CLARKS labai gera avalyne, jeigu pataikai su modeliuku, juos reik matuotis smile.gif
bet jau clarks.co.uk puslapi gali pasirinkti ta pati paltesnei ir siauresnei kojai, javari to nematau

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 30, 11:37)
Clarksu vaikiskos basutes nerealios, turejom pries tai Naturino, tai ner ka lygint. Padas isformuotas, lankscios smile.gif Pripirkau kai buvo vasara nuolaidos po 17 eur vaikam kitai vasarai keliu dydziu  biggrin.gif
Apie tokias berniukiskas kalbu. smile.gif

Kaip sakot, gal vasari padarys 70 proc javari.de?  g.gif  biggrin.gif

dar man atrodo basutes basutems nelygu smile.gif as tokiu nepirkciau 2,5 metu vaikui. Dairausi butinai su uzkulniu
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2013 01 30, 16:05)
dar man atrodo basutes basutems nelygu  smile.gif as tokiu nepirkciau 2,5 metu vaikui. Dairausi butinai su uzkulniu

tai kad tas uzkulnis nuo dydzio priklauso, ta prasme, kad jis buna tik mazuose dydziuose, pvz. mano vaikas, nors neturi 3 metu, jau nesioja 27-28 dydi, tai tokiu as nelabai jau maciau su uzkulniu smile.gif
Atsakyti