Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(adi82 @ 2013 01 24, 18:40)
Dabar aš pamačiau, kad Javari.fr batai gali būt netgi pigesni nei Javari.de Aš niekada neužsisakinėjau iš šito tinklapio g.gif

Žinoma, kad gali, siūlyčiau visuose trijuose javariuose dairytis, nes, nors parduotuvės ir tam pačiam tinklui priklauso, bet jų kainodara skiriasi, paprastai taikosi prie šalies nuolaidų politikos. Prancūziškas javaris laikosi tokio paties nuolaidų metodo kaip ir pvz. La Redoute - nukainavimas vyksta etapais, kas savaitę - 1, 2, 3 ir t.t... O kur dar šiaip visokie jų užbangavimai su nuolaidom, kurių nelabai ir supaisysi kartais, tad stebim, ieškom, perkam, kaupiam...
Atsakyti
Kadangi patinka visokie freak'ai, tai nusipirkom su MB po porą Solerebels šlepečių. Prieš tai pasiskaitėm apie gamintojus - kaip Etiopijoj pagal senas amatininkų tradicijas gamina, padas iš perdirbtų padangų, ekologiška ir t.t... Nugi noras pirkt yra, smalsumas taip pat, o ir kaina juokinga - po 2, 17 svaro pora, griekas dar vienos firmos neišbandyt. Šiaip tokios truputėli juokingos, jaučiasi, kad rankų darbo, panašios į maniškes iš Maroko atsivežtas, bet fine. Mano odinės, o MB verstos odos.

Moteriškos http://www.javari.co...nodes=213376031
user posted image

Vyriškos http://www.javari.co...nodes=213376031
user posted image

Suprantu, kad į rimtus pirkinius nepretenduoja, ale vistiek neiškenčiau ir pasidalinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 24, 19:05)
Žinoma, kad gali, siūlyčiau visuose trijuose javariuose dairytis, nes, nors parduotuvės ir tam pačiam tinklui priklauso, bet jų kainodara skiriasi, paprastai taikosi prie šalies nuolaidų politikos. Prancūziškas javaris laikosi tokio paties nuolaidų metodo kaip ir pvz. La Redoute - nukainavimas vyksta etapais, kas savaitę - 1, 2, 3 ir t.t... O kur dar šiaip visokie jų užbangavimai su nuolaidom, kurių nelabai ir supaisysi kartais, tad stebim, ieškom, perkam, kaupiam...

geri pasiūlymai javari.fr
SPORT
SKECHERS
Batai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guadalahara: 24 sausio 2013 - 20:27
QUOTE(guadalahara @ 2013 01 24, 21:25)
geri pasiūlymai javari.fr
SPORT
SKECHERS
Batai

Adidas
4u.gif gražiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adi82: 24 sausio 2013 - 21:13
kodų turbūt nėr?
Atsakyti
QUOTE(Babaa @ 2013 01 25, 16:28)
kodų turbūt nėr?

Ne aš ieškojau kodų, bet neradau. Šiaip yra didelis išpardavimas kai kurių modelių. verysad.gif
Atsakyti
kodas bet šiuo metu nėra javari
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kissmybaby: 25 sausio 2013 - 16:07
Mergaitės, patarkit. Sugalvojau grąžinti batus, atsispausdinau atgalinį adresą ir batų info. Adresą užklijavo ant dėžės, info įdėjau į vidų. Išsiunčiau. Dabar ramiai laukti, kol javaris su manim susisieks? Norėčiau, kad grąžintų ir siuntimo išlaidas, nes batukai atėjo pabraižyti, tai dėl šito jiems iš karto parašyti ar tada, kai gaus batus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 25, 18:42)
Mergaitės, patarkit. Sugalvojau grąžinti batus, atsispausdinau atgalinį adresą ir batų info. Adresą užklijavo ant dėžės, info įdėjau į vidų. Išsiunčiau. Dabar ramiai laukti, kol javaris su manim susisieks? Norėčiau, kad grąžintų ir siuntimo išlaidas, nes batukai atėjo pabraižyti, tai dėl šito jiems iš karto parašyti ar tada, kai gaus batus?  4u.gif

siaip reikejo tai pazymeti prie grazinimo informacijos ir ten atsirastu laukas teksto ivedimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 25, 18:55)
siaip reikejo tai pazymeti prie grazinimo informacijos ir ten atsirastu laukas teksto ivedimui  rolleyes.gif

Pasirinkau punktą "siuntimo metu prekė buvo sugadinta", bet joks papildomas laukelis neatsirado g.gif
Ai, dabar matau, kad reikėjo kitą punktą rinktis ir būtų tas laukelis. Tai kažin, susisiekti man su jais dabar ar palaukti, kol gaus batus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 25 sausio 2013 - 19:00
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 25, 19:58)
Pasirinkau punktą "siuntimo metu prekė buvo sugadinta", bet joks papildomas laukelis neatsirado  g.gif
Ai, dabar matau, kad reikėjo kitą punktą rinktis ir būtų tas laukelis. Tai kažin, susisiekti man su jais dabar ar palaukti, kol gaus batus  g.gif

as tai dabar rasyciau, nes jie kai gaus tiesiog grazins jums pinigus uz batus rolleyes.gif
Papildyta:

kas dar nespejo leliukams EMU'ku paimti is natureshop'o bigsmile.gif labai grazuciai 11 eur wub.gif

http://www.javari.fr...mail_asin_image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 25, 19:19)
as tai dabar rasyciau, nes jie kai gaus tiesiog grazins jums pinigus uz batus rolleyes.gif

Aha, jau brūkštelėjau jiems. Kažką ne taip buvau su google vertėju išsivertus doh.gif Šiaip labai patogi grąžinimo procedūra ir labai smagu, kad yra lietuviška instrukcija, ačiū 4u.gif
Atsakyti