Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 23, 23:23)
atsipalaiduokite ir dar karteli patikrinkite ar teisingai parasete korteles numeri, ar nurodete tik varda, ar rasant galiojimo data nesupainiojot metu su men, ar korteleje yra reikiama suma + 1-2 eur mirksiukas.gif

Niu, kad viska isbandziau ir pagal Jusu nurodymus pirmam psl. Lyg ir viskas gerai suvesta, pinigu tikrai pakanka. Bandziau is naujo suvesti, nieks nesikeicia, tada pasirinkau kita kortele ir vel viska suvedziau (bet vedziau tos pacios korteles duomenis, nes kitos neturiu) ir vel nieko..... Niu, nezinau, ka toliau daryti. Banke sake, kad net nebuvo bandyta nuimti pinigu. Kiek man cia laukti. Batuku tik viena pora buvo, tai nervas jama, nors tiesa ju jau prekyboje neberodo. Bet tai kiek man cia laukti, ar visgi bandyt jiems rasyt? Aciu uz pagalba smile.gif O nervas jama labiausiai, kad kalbos nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 01 24, 09:41)
Niu, kad viska isbandziau ir pagal Jusu nurodymus pirmam psl. Lyg ir viskas gerai suvesta, pinigu tikrai pakanka. Bandziau is naujo suvesti, nieks nesikeicia, tada pasirinkau kita kortele ir vel viska suvedziau (bet vedziau tos pacios korteles duomenis, nes kitos neturiu) ir vel nieko..... Niu, nezinau, ka toliau daryti. Banke sake, kad net nebuvo bandyta nuimti pinigu. Kiek man cia laukti. Batuku tik viena pora buvo, tai nervas jama, nors tiesa ju jau prekyboje neberodo. Bet tai kiek man cia laukti, ar visgi bandyt jiems rasyt? Aciu uz pagalba smile.gif O nervas jama labiausiai, kad kalbos nemoku  doh.gif

Ar visus batus siunčia į Lietuvą? Gal kartais tavo pasirinktų nesiunčia g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 24, 09:49)
Ar visus batus siunčia į Lietuvą? Gal kartais tavo pasirinktų nesiunčia g.gif

Niu, va ka raso:
Cet article peut être expedié en dehors de la France
Kaip vercia vertejas, tai suprantu, kad gali g.gif
Vel gavau is ju laiska, kad problemos su apmokejimu, ta pacia zinute parase. Tai as tada per savo acounta jiems parasiau, kad paaiskintu issamiau, zinoma angliskai, tikiuosi jie supras.
Niu, kiek pirkau is vokieciu, anglu, niu jokiu problemu, tie francai tai nervina........ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 01 24, 10:41)
Niu, kad viska isbandziau ir pagal Jusu nurodymus pirmam psl. Lyg ir viskas gerai suvesta, pinigu tikrai pakanka. Bandziau is naujo suvesti, nieks nesikeicia, tada pasirinkau kita kortele ir vel viska suvedziau (bet vedziau tos pacios korteles duomenis, nes kitos neturiu) ir vel nieko..... Niu, nezinau, ka toliau daryti. Banke sake, kad net nebuvo bandyta nuimti pinigu. Kiek man cia laukti. Batuku tik viena pora buvo, tai nervas jama, nors tiesa ju jau prekyboje neberodo. Bet tai kiek man cia laukti, ar visgi bandyt jiems rasyt? Aciu uz pagalba smile.gif O nervas jama labiausiai, kad kalbos nemoku  doh.gif

be panikos biggrin.gif uzsakymas kaba apie 5 dienas ir niekur nedings. Gal galite print screena ikelti arba atsiusti kaip atrodo uzsakymas? O korta kreditine? Pirkot jau kazka su ja is Javari anksciau?

Blogiausiu atveju kitas zmogus uz jus gali sumoketi is jusu paskyros. Teko taip vienai mergaitei padeti
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 01 24, 09:39)
Aš pirkau tokius: NUORODA, tai dydis atitiko. Nešioju 40 - toks ir tiko. Tik bent jau šitie batai nelabai tiktų platesnę koją turinčiai, dėl kitų modelių nežinau 4u.gif.

thumbup.gif Jie atrodo labai gražiai.Pažiūrėsiu ar jie turi 39,mano pėda nėra per plati.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 24, 10:37)
be panikos  biggrin.gif uzsakymas kaba apie 5 dienas ir niekur nedings. Gal galite print screena ikelti arba atsiusti kaip atrodo uzsakymas? O korta kreditine? Pirkot jau kazka su ja is Javari anksciau?

Blogiausiu atveju kitas zmogus uz jus gali sumoketi is jusu paskyros. Teko taip vienai mergaitei padeti

Aciu uz pagalba ir moralini palaikyma, tvirciau jauciuosi ax.gif
Ka tik gavau atsakyma i savo uzklausima, tai jie raso, kaip ir Jusu info 1 psl, kad reikia pabandyti apmoketi kita kortele. Dar raso, kad gali buti, kad as klaidingai suvedziau korteles duomenis, o taisyti galiu tik korteles galiojimo laika ir turetojo varda, o atseit pacio numerio jau pataisyti nebegaliu. Siulo apmoketi kita kortele.
Mano atveju, as butent (itariu) ir suvedziau klaidingai korteles numeri. O pataisyti neleidzia. Bandziau, kur reikia pasirinkti kita kortele suvesti savo senos korteles duomenis, bet jau teisingai. Deja, nepadeda sad.gif
Tai kaip supratau, vienintelis budas apmoketi kita kortele?
Esu jau ne karta pirkus is javario, tik ne is francu, kortele kreditine, viskas tvarkoje, lesu pakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike76: 24 sausio 2013 - 11:23
QUOTE(Nike76 @ 2013 01 24, 12:21)
Aciu uz pagalba ir moralini palaikyma, tvirciau jauciuosi  ax.gif
Ka tik gavau atsakyma i savo uzklausima, tai jie raso, kaip ir Jusu info 1 psl, kad reikia pabandyti apmoketi kita kortele. Dar raso, kad gali buti, kad as klaidingai suvedziau korteles duomenis, o taisyti galiu tik korteles galiojimo laika ir turetojo varda, o atseit pacio numerio jau pataisyti nebegaliu. Siulo apmoketi kita kortele.
Mano atveju, as butent (itariu) ir suvedziau klaidingai korteles numeri. O pataisyti neleidzia. Bandziau, kur reikia pasirinkti kita kortele suvesti savo senos korteles duomenis, bet jau teisingai. Deja, nepadeda sad.gif
Tai kaip supratau, vienintelis budas apmoketi kita kortele?
Esu jau ne karta pirkus is javario, tik ne is francu, kortele kreditine, viskas tvarkoje, lesu pakanka.

tai jei ja jau atsiskaitinejot Javari, klaidingai ivestas numeris/data/vardas negali buti g.gif jus juk nevedet korteles duomenu is naujo, duomenys automatiskai issaugo javaris.

dabar darykite taip: eikite i savo paskyra prie korteles duomenu ir istrinkite sios korteles duomenis. Paprasciau butu tai padaryti per angliska amazona arba javari. Paskui eikite i javari fr ir iveskite nauja kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 24, 14:19)
tai jei ja jau atsiskaitinejot Javari, klaidingai ivestas numeris/data/vardas negali buti  g.gif jus juk nevedet korteles duomenu is naujo, duomenys automatiskai issaugo javaris.

dabar darykite taip: eikite i savo paskyra prie korteles duomenu ir istrinkite sios korteles duomenis. Paprasciau butu tai padaryti per angliska amazona arba javari. Paskui eikite i javari fr ir iveskite nauja kortele mirksiukas.gif

Niu, teisingai, as neivedinejau per nauja, bet poto taip susibalamutinau, kad pagalvojau, kad reikia ivedineti, mat kita salis, del to ir pagalvojau, kad is vis nebuvo duomenu korteles, ta prasma, skaiciu. Bet jei jus sakot, kad nereikia suvedinet per nauja (as jau susibalamutinau), tai as pasimetus kodel netiko.
Bet isbandysiu dar Jusu siuloma buda, istrinsiu visai kortele ir suvesiu per nauja. Aciu 4u.gif
Nors kai prisimenu, visi mano pirkimai buvo javari.de, tai kaip sviestu patepta, tada pabandziau uzsakyti is uk ir man atrod as suvedinejau duomenis is naujo, tai gal ir fr. reikejo suvesti. Ai...... tiek minciu, kad jau nebezinau...
Ir atsiprasau mergaites, kad as cia taip issilieju.......
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 01 24, 15:59)
Niu, teisingai, as neivedinejau per nauja, bet poto taip susibalamutinau, kad pagalvojau, kad reikia ivedineti, mat kita salis, del to ir pagalvojau, kad is vis nebuvo duomenu korteles, ta prasma, skaiciu. Bet jei jus sakot, kad nereikia suvedinet per nauja (as jau susibalamutinau), tai as pasimetus kodel netiko.
Bet isbandysiu dar Jusu siuloma buda, istrinsiu visai kortele ir suvesiu per nauja. Aciu  4u.gif
Nors kai prisimenu, visi mano pirkimai buvo javari.de, tai kaip sviestu patepta, tada pabandziau uzsakyti is uk ir man atrod as suvedinejau duomenis is naujo, tai gal ir fr. reikejo suvesti. Ai...... tiek minciu, kad jau nebezinau...
Ir atsiprasau mergaites, kad as cia taip issilieju.......

ne, uztenka tik vienoje parduotuveje ivesti ir atsimena. As tai amazone ivedinejau, o visur kitur jau buvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 24, 15:07)
ne, uztenka tik vienoje parduotuveje ivesti ir atsimena. As tai amazone ivedinejau, o visur kitur jau buvo rolleyes.gif

Niu, lyg pavyko, parase francai, aciu uz atnaujinta mokejima. Tai kaip suprantu viskas gerai. O dariau, kaip ir Oliuke sake, istryniau per vokiecius, net dar nusipirkau smulkmenele, kad paziureti ar viskas gerai doh.gif O tada jau jungiausi prie francu, tada jau atsirado kaip papildoma kortele, tai ja pasirinkau ir viskas ciki.
Nu, bet vistiek nesuprantu, kas jiems nepatiko, kodel nepraejo is pirmo karto, kai tuo tarpu visur kitur praeina. Na..... bet tikiuosi dabar jau viskas gerai.
Aciu labai Oliuke uz paaiskinimus ir problemos issprendima 4u.gif
Jus mergaites tiesiog nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nike76 @ 2013 01 24, 16:37)
Niu, lyg pavyko, parase francai, aciu uz atnaujinta mokejima. Tai kaip suprantu viskas gerai. O dariau, kaip ir Oliuke sake, istryniau per vokiecius, net dar nusipirkau smulkmenele, kad paziureti ar viskas gerai doh.gif O tada jau jungiausi prie francu, tada jau atsirado kaip papildoma kortele, tai ja pasirinkau ir viskas ciki.
Nu, bet vistiek nesuprantu, kas jiems nepatiko, kodel nepraejo is pirmo karto, kai tuo tarpu visur kitur praeina. Na..... bet tikiuosi dabar jau viskas gerai.
Aciu labai Oliuke uz paaiskinimus ir problemos issprendima  4u.gif
Jus mergaites tiesiog nuostabios thumbup.gif

nu matyt jusu biolaukai nesutapo biggrin.gif tikekimes kad viskas tikrai pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar aš pamačiau, kad Javari.fr batai gali būt netgi pigesni nei Javari.de Aš niekada neužsisakinėjau iš šito tinklapio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adi82: 24 sausio 2013 - 18:41