Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 21, 12:30)
O kaip jūs batų ieškote? Tiesiog visus iš eilės žiūrite bigsmile.gif Jei man reikia žieminių kad būtų odiniai ir su kailiu viduje, tai ar yra tokia galimybė išfiltruoti?  Jei užsidedu "Gummistiefel" tai rodo ir žieminius ir rudeninius ir kol atsidarai kiekvieną pažiūrėti iš ko jis ten pagamintas daug laiko užima doh.gif

Pasirenku moterikus batus, įsirašau gamintoją, pvz., ecco. Ir tada man rodo pvz., moteriškus ecco batus.
Nemoku vokiškai, nesu pirkusi iš čia, kaupiuosi pirkti, bet dar neišdrįstu vis... Per daug sudėtinga viskas, nemokant kalbos. Nors kainos labai vilioja
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2013 01 21, 11:30)
O kaip jūs batų ieškote? Tiesiog visus iš eilės žiūrite bigsmile.gif Jei man reikia žieminių kad būtų odiniai ir su kailiu viduje, tai ar yra tokia galimybė išfiltruoti?  Jei užsidedu "Gummistiefel" tai rodo ir žieminius ir rudeninius ir kol atsidarai kiekvieną pažiūrėti iš ko jis ten pagamintas daug laiko užima doh.gif

Šiaip "gummistiefel" tai guminiai botai. Aš renkuosi "Stiefel" o ten kur Material-"Ledder" tada išrūšioja tik odinius, bet kas dėl pašiltinimo tai nerandu tokio rūšiavimo.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 21, 13:48)
Tada reikia skaityti pirmą temos puslapį, kuriame labai aiškiai Oliukės parašyta ką ir kaip daryti, kad susigrąžinti kainų skirtumą - "Mažiausios kainos garantija"

Ne visi mato, ačiū 4u.gif biggrin.gif

Jau sutvarkiau, kokios jūs fainos, taip aškiai surašyta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 21 sausio 2013 - 13:58
QUOTE(Gricė @ 2013 01 21, 13:02)
Nemoku vokiškai, nesu pirkusi iš čia, kaupiuosi pirkti, bet dar neišdrįstu vis... Per daug sudėtinga viskas, nemokant kalbos. Nors kainos labai vilioja

Žinokit ir aš nemoku nei vokiškai, nei prancūziškai, bet batus perku sėkmingai, o ir lenkiškai nesuprantu, bet lęšius irgi pirkau iš lenkų parduotuvės, MB net iš kiniško ebay kažkada pirko, kur viskas beveik hieroglifais... Taip kad, jei yra didelis noras, tai ir drąsa atsiras biggrin.gif

QUOTE(pienia @ 2013 01 21, 13:46)
Ne visi mato, ačiū 4u.gif biggrin.gif

Jau sutvarkiau, kokios jūs fainos, taip aškiai surašyta thumbup.gif  4u.gif

Oliukė čia mūsų geroji fėja, pasidarbavo, kad būtų viskas visose situacijose aišku. T.skant - javario abėcėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 01 21, 13:02)

Išsinagrinėkite angliškąjį javari psl, tada bus viskas aišku ir vokiškajame, juk ten viskas taip pat 4u.gif
Atsakyti
Parašiau javari.de užklausimą dėl galimos klaidos kataloge, atrašė gal per penkias minutes, ir ne automatinis atsakymas bigsmile.gif Aišku, sako, kad užtruks, kol sutvarkys... bet tai vis tiek operatyvūs sakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2013 01 21, 17:57)
Parašiau javari.de užklausimą dėl galimos klaidos kataloge, atrašė gal per penkias minutes, ir ne automatinis atsakymas bigsmile.gif Aišku, sako, kad užtruks, kol sutvarkys... bet tai vis tiek operatyvūs sakyčiau.

Jie neralūs, geresnio aptarnavimo nei vienoje el.parduotuvėje nebuvo, dar amazonas yra nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2013 01 16, 20:21)
Aš tokiu atveju lyginu su prancūzais. Va užsakiau batus pas juos, nes nusibodo laukti vokiečiuos akcijų, o po poros dienų vokiečiai dar pigiau pasiūlė tuos pačius. Tai jau prancūzai išvažiavo atgal, o iš vokiečių laukiu bigsmile.gif Ir pastoviai lyginu krepšelius su tom pačiom prekėm ax.gif

o nebandet pasinaudoti maziausios kainos garantija? Gal galiotu skirtingose Javariose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 01 21, 23:43)
o nebandet pasinaudoti maziausios kainos garantija? Gal galiotu skirtingose Javariose  g.gif

PAs francus to dydžio ir spalvos nėra visai schmoll.gif Aš juos išsiunčiau rtgal, net nepaėmus. O iš vokiečių jau gavom ir jau apsiovėm, o šiandien jūsų teisngo konspekto dėka, susigrąžinau kainų skirtumą biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Bet kainytės šokinėja siudy tudy kasdieną ojejojej. Tik spėk suktis.
Atsakyti
Gal kieno nors vaikai nešioja Killtec žieminukus šią žiemą?
kaip jie?
Lengvi, nešalti?
Atsakyti
Gavom juodus Primigi kedukus , dar nepranesiojom, bet vizualiai labai patiko smile.gif

Primigi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 22 sausio 2013 - 09:00
Sveikos smile.gif nesuprantu nusipirkau ar ne g.gif pirkau paskutinę porą atrodo viskas gerai, bet iš kreditinės tai nieko nenuskaičiavo g.gif ar iš karto nuskaičiuoja? Jų puslapyje jau rodo kad tų batų nebėra, kur paziureti ar as juos nusipirkau ar ne g.gif
Atsakyti