naturalizer kokybiški berods rankų darbo, dažniausiai odiniai ir brangūs
turiu vienus batelius, mano akimis - platesnei kojai
oda stora tvirta, ir gan sunkūs tie bačiukai
QUOTE(goldfish_ @ 2013 01 15, 13:36)
Tie pilki riekeriai iki kauliuko dydį pilnai atitinka, matavausi 41, man idealiai
Man irgi Rieker visada atitinka.
ne visi, vienus parduotuvėje aulinukus matavausi tai visiškai dydis buvo į pievas, o paskui pasimatavau tuos iki kauliuko ir idealiai buvo
QUOTE(Aidra @ 2013 01 18, 14:37)
pirkau dvejus skirtingų modelių batelius, vienus mamai 39 dydžio, kitus sau 40. saviškius siunčiau atgal nes žymiai per dideli. Mama savo atidavė man, nes jai ir buvo per dideli, taigi su tikra 40 koja nešioju 39 dydį ir galvoju, kad jei ne užsegimas aš ir juos pamesčiau tai mano patirtis, kad jie didinti.
Gal kas turit Jonny's firmos batų? Įdomu atsiliepimai, kaip su dyžiais? Kažkaip aš net nerandu jų gamintojo puslapio googlėj
Labas labai domina Gabor ir Mjus avaline.Kaip ten su dyžiais?mano koja 40 d....
Amia firmos bateliai ir man pasitaike didinti, puse dydzio tikrai, gal ir daugiau.
Merginos, gal galit patarti is vyriskų batų kurie būtų šilti - oda, natūralus kailis ir pan., gal kurios vyriškis savo kailiu išbandęs kokius ir nešala kojų? MB su Rieker'iais sia ziema per salta Ačiu butu
QUOTE(goldfish_ @ 2013 01 18, 15:42)
naturalizer kokybiški berods rankų darbo, dažniausiai odiniai ir brangūs
nesulaukiau atsakymų, užsakiau patagonia, vėliau galėsiu pati pakomentuoti
mergaitės, ką reikia daryti, jei po užsakymo dienos praėjus 10 d. batai nupigo 10 eurų? Atrodo kažką rašyti reikia Ačiū
O kaip jūs batų ieškote? Tiesiog visus iš eilės žiūrite Jei man reikia žieminių kad būtų odiniai ir su kailiu viduje, tai ar yra tokia galimybė išfiltruoti? Jei užsidedu "Gummistiefel" tai rodo ir žieminius ir rudeninius ir kol atsidarai kiekvieną pažiūrėti iš ko jis ten pagamintas daug laiko užima
QUOTE(pienia @ 2013 01 21, 10:56)
mergaitės, ką reikia daryti, jei po užsakymo dienos praėjus 10 d. batai nupigo 10 eurų? Atrodo kažką rašyti reikia Ačiū
Tada reikia skaityti pirmą temos puslapį, kuriame labai aiškiai Oliukės parašyta ką ir kaip daryti, kad susigrąžinti kainų skirtumą - "Mažiausios kainos garantija"