Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(~me2za~ @ 2012 12 03, 15:08)
As uzsisakiau, jauciu dziaugsiuos kaip Ursiuke  tongue.gif

friends.gif

Vakar Akropolio Mexx'e apžiūrėjau žaliąjį variantą, tai ne taip gražiai atrodo. O kaina tai 219 Lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dajolu @ 2012 12 03, 15:46)
Sitie crocs labai patogus ir smagus, tik turi viena trukuma, del kurio grazinau po 2 men nesiojimo, sutrukineja tos gumutes. Bet tiesa sakant buciau uzklydusi i javari, kai buvo tokia kaina, buciau pasiemusi.

Na matysim, kaip nešiosis, bet išbandymo metas dar negreit ateis, o ir turiu aš tų crocsų nemažai, tai vienų nedrošiu pastoviai, kaitaliosiu ir tik laisvalaikio metu, tai gal net ir ilgiau atlaikys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
ar yra kam dinges siuntinys iš javari.de verysad.gif
užsakinėjau dar lapkriti išsiusta 10 diena iki šiol neateina mano basutės verysad.gif o tas sekimo numeris suvedus i dhl.de nebeišmeta registracijos numeriuko kur buna su raidėm kažin ar galiu tikėtis dar sulaukt savojo siuntinio ir ar imanoma kažkokiu budu pateikt jam pajieška pašte ,javaris sutinka gražint pinigus, bet man taip norėjosi tu basučiu kuriu nebėr jau prekyboj.. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Man dingo siuntinys su 4 porom batu, javaris atlygino, aisku labai gaila batu nuostabiom kainom buvo...
Dabar vel neateina vienas siuntinys, issiustas beveik pries menesi. Javaris prase palaukti iki gruodzio 13 d. Rodo tik, kad siuntinys Lietuvoje.
Ir draugei dingo. Kazkaip padaznejo dingimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2012 12 04, 17:38)
Na matysim, kaip nešiosis, bet išbandymo metas dar negreit ateis, o ir turiu aš tų crocsų nemažai, tai vienų nedrošiu pastoviai, kaitaliosiu ir tik laisvalaikio metu, tai gal net ir ilgiau atlaikys  biggrin.gif

Kai nunesiau grazinti, visai nieko nesake pardavejos. Pasake, kad gan ilgai atnesiojau palyginus su kitais ir kad sito modelio labai daug grazinimu padare.
Atsakyti
Gal galit man priminti, gal daugiau iš fr pirkę, ten nėra sekimo nuorodos, ar ne? jei rašo, kad numatoma siuntinio pristatymo data 12.06, tai man pašte tikslintis, ar lapelį turi atnešt? Niekada iš čia nepirkau ax.gif
Atsakyti
Taip, reiks eit į paštą. Palaukite lapelio, jei ilgai negausit, pasiteiraukit pašte.
Atsakyti
Lyg ir nieks neminejo, kad atsirado javari. de kodukas -20 proc duoda ir nukainuotiems

PRESALES 4u.gif iki 2012 12 09
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidra: 06 gruodžio 2012 - 19:00
Dėl siuntinių. Užsakinėju nuo rugsėjo mėnesio, siuntinius atnešdavo kurjeris į namus. Prieš 1,5 mėn laukiau siuntinio kaip visada, laukiau laukiau kokį mėnesį, skambinau pašto kurjeriams- nieko. Parašiau Javariui- atsakė, kad reikia laukti maximalų 1 mėn terminą, jeigu negausiu- grąžins pinigus. Siuntinio negavau. Bet paskui temoje perskaičiau, kad merginos gauna siuntas ir į paštą- pasirodo, mano siuntinys pragulėjo pašte apie mėnesį ir pasiėmiau aš jį iš pašto paskutinę dieną, nes sekančią būtų išsiuntę atgal doh.gif doh.gif
Ar gaunat dabar kas nors siuntinius per pašto kurjerį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supere: 06 gruodžio 2012 - 23:07
Aš gavau, prieš dvi savaites į namus, ale toks laikas jų darbo nepatogus, kad jiems baigiasi, o mes dar dirbam. Bet susiderinom kažkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2012 12 04, 00:54)
friends.gif

Vakar Akropolio Mexx'e apžiūrėjau žaliąjį variantą, tai ne taip gražiai atrodo. O kaina tai 219 Lt rolleyes.gif

Gavau siandien Mexx tase. Ir man ji patinkaaaaa thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(supere @ 2012 12 06, 23:03)
Dėl siuntinių. Užsakinėju nuo rugsėjo mėnesio, siuntinius atnešdavo kurjeris į namus. Prieš  1,5 mėn laukiau siuntinio kaip visada, laukiau laukiau kokį mėnesį, skambinau pašto kurjeriams- nieko. Parašiau Javariui- atsakė, kad reikia laukti maximalų 1 mėn terminą, jeigu negausiu- grąžins pinigus. Siuntinio negavau.  Bet paskui temoje perskaičiau, kad merginos gauna siuntas ir į paštą- pasirodo, mano siuntinys pragulėjo pašte apie mėnesį ir pasiėmiau aš jį iš pašto paskutinę dieną, nes sekančią būtų išsiuntę atgal  doh.gif  doh.gif
Ar gaunat dabar kas nors siuntinius per pašto kurjerį?

Iš kurio javario pirkote?
Na ir vistiek juk turėjote gauti lapelį, kad siuntinys pašte.
Atsakyti