Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(Mote @ 2013 01 16, 21:25)
Na, pabandykit prisiregistruoti. Kai as susidedu i pirkiniu krepseli pas mane atsiranda po kaina uzrasas "loschen" (trinti) ir "auf die Merkliste".

Ačiū. Pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 16, 18:56)
O ką man daryti, kai stebiu, kad mano nusižiūrėtas tašiukas brangsta?  help.gif Praėjusią savaitę po truputį krito kaina, o dabar porą dienų jau po truputį kyla. Po nepilną eurą, bet vis vien... Ar galima tikėtis, kad dar nukris, ar tiktai daugiau užkils, todėl reikia griebti dabar?

Nukris 4u.gif
Aš taip stebėjau tuos vyriškus ecco.. papigo, paskui vieną dieną ėmė brangti po kelis eur... kadangi tas vienas dydis buvo išskirtas kitokia kaina, o ir ji buvo tinkama, pirkau. Po savaitės atpigo 12 eur, grąžino skirtumą ax.gif Dabar dar truputį pigiau..
Išties ten kainos kinta kartais po keletą kartų per dieną doh.gif Laukiant tik atsiranda rizika, kad nebeliks..
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 16, 22:25)
Nukris  4u.gif
Aš taip stebėjau tuos vyriškus ecco.. papigo, paskui vieną dieną ėmė brangti po kelis eur... kadangi tas vienas dydis buvo išskirtas kitokia kaina, o ir ji buvo tinkama, pirkau. Po savaitės atpigo 12 eur, grąžino skirtumą  ax.gif  Dabar dar truputį pigiau..
Išties ten kainos kinta kartais po keletą kartų per dieną  doh.gif  Laukiant tik atsiranda rizika, kad nebeliks..

Ačiū, tai ramiai dar palauksiu 4u.gif Gerai, kad rankinės atveju nereikia baimintis, kad neliks dydžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 01 16, 19:48)
Labas vakaras,
man nesigauna  g.gif
Gal pirmas žingsnis - prisiregistruoti? Aš į krepšį susikraunu nesiregistravus, bet į merklsit susikrauti - nemoku, nes niekur nematau to spater kaufen.
Ačiū už kanrtybę, merginos  4u.gif Įkyriai čia aš pradėsiu klausinėti, bet kad norisi batų pigiau, tikslaiu - gerų batų už gerą kainą  g.gif

Prisiregistruoti tikrai reikia, o į krepšelį dėti tikrai nereikia biggrin.gif 4u.gif Tiesiai į "spater kaufen" smile.gif
Atsakyti
o jei nori prasyt,kad grazintu kainu skirtuma javaryje, kuria kaina reikia nurodyti: kuri puslapyje ar tesiant pirkima kai jau prideda mokescius? dekui
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2013 01 16, 20:21)
Aš tokiu atveju lyginu su prancūzais. Va užsakiau batus pas juos, nes nusibodo laukti vokiečiuos akcijų, o po poros dienų vokiečiai dar pigiau pasiūlė tuos pačius. Tai jau prancūzai išvažiavo atgal, o iš vokiečių laukiu bigsmile.gif Ir pastoviai lyginu krepšelius su tom pačiom prekėm ax.gif

o mano norimų batų nėr pas prancūzus net tokios firmos :unsure:belieka laukti kol vokiečiai susimylės atpigint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 17 sausio 2013 - 07:59
Sveikos

kadangi prireikė batukų, tia pradėjau ieškot per internetines parduotuves. Ir atradau Javari. Prasižiūrėjau, tia dabar turiu tokį kvailą klausimą - ten pakankamai dažnai yra prekės apibūdinime parašyta kad prekė negali būti išsiųsta už Vokietijos ribų. Bet kiek pažiūrėjau jūsų temą tai iš ten tikrai siunčiatės. Tai čia laimės dalykas ar kaip ten. Paaaiškinkit blondinei 4u.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(aqvilux @ 2013 01 17, 11:48)
Sveikos

kadangi prireikė batukų, tia pradėjau ieškot per internetines parduotuves. Ir atradau Javari. Prasižiūrėjau, tia dabar turiu tokį kvailą klausimą - ten pakankamai dažnai yra prekės apibūdinime parašyta kad prekė negali būti išsiųsta už Vokietijos ribų. Bet kiek pažiūrėjau jūsų temą tai iš ten tikrai siunčiatės. Tai čia laimės dalykas ar kaip ten. Paaaiškinkit blondinei  4u.gif

Ačiū

as tai dazniausiai matau atvirsciai, kad prekes gali buti issiustos uz Vokietijos ribu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2013 01 17, 07:46)
o jei nori prasyt,kad grazintu kainu skirtuma javaryje, kuria kaina reikia nurodyti: kuri puslapyje ar tesiant pirkima kai jau prideda mokescius? dekui

tą, kuri puslapyje

QUOTE(aqvilux @ 2013 01 17, 09:48)
Sveikos

kadangi prireikė batukų, tia pradėjau ieškot per internetines parduotuves. Ir atradau Javari. Prasižiūrėjau, tia dabar turiu tokį kvailą klausimą - ten pakankamai dažnai yra prekės apibūdinime parašyta kad prekė negali būti išsiųsta už Vokietijos ribų. Bet kiek pažiūrėjau jūsų temą tai iš ten tikrai siunčiatės. Tai čia laimės dalykas ar kaip ten. Paaaiškinkit blondinei  4u.gif

Ačiū

čia google vertėjas blogai verčia, išties reiškia, kad GALI būti siunčiamos už Vokietijos ribų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2013 01 17, 07:46)

Tą, kuri puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Sakykit gal kas turit Amia firmos batu,
kas cia per firma ir kaip su ju dydziais? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidra: 18 sausio 2013 - 13:38
ką apie naturalizer ir patagonia firmas žinote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yuki: 18 sausio 2013 - 13:58