Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

Man zomša irgi patinka, nors dar labiau - skusta zomša, labai gražus tas efektas.

Recenzuoju 4u.gif

user posted image - Airstep. Vertinčiau kokie 7 iš 10. Tikėjausi didesnio sendinimo efekto, lyg būtų ištraukti suragėję iš senos spintos. O realiai jie blizga švaručiai naujutėlaičiai, tik kad nosis kiek patamsinta. Kokybė lyg ir ok, nors nėra tokio glotnumo, kaip būdinga, pvz., Vagabond. Patiko išpuoselėtas padas. Netinka, kieno aukšta keltis. Ėmiau puse dydžio didesnius (idealus mano dydis 38,5, o kai tokio nebūna, perku į didesnę ar mažesnę pusę) - 39 d. Tai ten, kur prasideda raišteliai, gana siaura. Tikiuosi, ilgiau pavaikščiojus neims veržti. Nors nosyse vietos gana daug lieka - šia prasme sakyčiau, kad jie gal net didinti. Pasiliksiu, negrąžinsiu, nes vis vien atrodo pakankamai efektingai, nors ir ne taip, kaip tikėjausi.
Atsakyti
Kaip jums tokie batukai? Gal kas jau nesiojat? Tokie paprasti ir patogus atrodo, sioks toks pasiltinimas viduje yra.

http://www.javari.de...p...&pageCode=d
Atsakyti
O sakykit kaip stebite patinkančius batus ir jų kainų pokyčius? Susidedate į merkliste??? Bet man nesigauna g.gif kažkodėl...
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2013 01 16, 17:30)
O sakykit kaip stebite patinkančius batus ir jų kainų pokyčius? Susidedate į merkliste??? Bet man nesigauna g.gif kažkodėl...

Taip smile.gif Ir kiekvieną dieną sekam bigsmile.gif (kartais net po kelis kartus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2013 01 16, 19:30)

Tai pirma i krepseli isimetat patinkancius, o tada persikeliam i merkliste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2013 01 16, 17:48)
Tai pirma i krepseli isimetat patinkancius, o tada persikeliam i merkliste 4u.gif

paaiškinkit, prašau, kas tas merkliste? doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2013 01 15, 21:57)
Kaip jums tokie batukai? Gal kas jau nesiojat? Tokie paprasti ir patogus atrodo, sioks toks pasiltinimas viduje yra.

http://www.javari.de...p...&pageCode=d

Gražūs smile.gif

QUOTE(nerine @ 2013 01 16, 17:30)

Taigi ten tokia širdutė nupiešta - "Spater kaufen" (pirkti vėliau) - šalia Facebook, Twitter ir kitų ikonėlių. Paspaudi tą širdutę, ir ji nusidažo juodai, o daiktas atsiduria Merkliste.

O ką man daryti, kai stebiu, kad mano nusižiūrėtas tašiukas brangsta? help.gif Praėjusią savaitę po truputį krito kaina, o dabar porą dienų jau po truputį kyla. Po nepilną eurą, bet vis vien... Ar galima tikėtis, kad dar nukris, ar tiktai daugiau užkils, todėl reikia griebti dabar?
Papildyta:
QUOTE(vedeja @ 2013 01 16, 18:50)
paaiškinkit, prašau, kas tas merkliste?  doh.gif  doh.gif

Svajonių krepšelis, jeigu poetiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 15, 20:06)
Man zomša irgi patinka, nors dar labiau - skusta zomša, labai gražus tas efektas.

Recenzuoju  4u.gif

user posted image - Airstep. Vertinčiau kokie 7 iš 10. Tikėjausi didesnio sendinimo efekto, lyg būtų ištraukti suragėję iš senos spintos. O realiai jie blizga švaručiai naujutėlaičiai, tik kad nosis kiek patamsinta. Kokybė lyg ir ok, nors nėra tokio glotnumo, kaip būdinga, pvz., Vagabond. Patiko išpuoselėtas padas. Netinka, kieno aukšta keltis. Ėmiau puse dydžio didesnius (idealus mano dydis 38,5, o kai tokio nebūna, perku į didesnę ar mažesnę pusę) - 39 d. Tai ten, kur prasideda raišteliai, gana siaura. Tikiuosi, ilgiau pavaikščiojus neims veržti. Nors nosyse vietos gana daug lieka - šia prasme sakyčiau, kad jie gal net didinti. Pasiliksiu, negrąžinsiu, nes vis vien atrodo pakankamai efektingai, nors ir ne taip, kaip tikėjausi.

O sie batukai tiktu platesniai kojai ar ne?
Senokai i juos ziuriu, grazus labai
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 16, 19:56)

O ką man daryti, kai stebiu, kad mano nusižiūrėtas tašiukas brangsta?  help.gif Praėjusią savaitę po truputį krito kaina, o dabar porą dienų jau po truputį kyla. Po nepilną eurą, bet vis vien... Ar galima tikėtis, kad dar nukris, ar tiktai daugiau užkils, todėl reikia griebti dabar?
Papildyta:
Svajonių krepšelis, jeigu poetiškai  biggrin.gif

Aš tokiu atveju lyginu su prancūzais. Va užsakiau batus pas juos, nes nusibodo laukti vokiečiuos akcijų, o po poros dienų vokiečiai dar pigiau pasiūlė tuos pačius. Tai jau prancūzai išvažiavo atgal, o iš vokiečių laukiu bigsmile.gif Ir pastoviai lyginu krepšelius su tom pačiom prekėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2013 01 16, 19:17)
O  sie batukai tiktu platesniai kojai ar ne?
Senokai i juos ziuriu, grazus labai

Platesnei nemanau schmoll.gif Jau rašiau, kad ypač standžiai aptempta ta dalis, kur prasideda liežuvis ir suvarstymas. Jeigu koja platesnė, tai gali stipriai veržti ir trinti toje vietoje, jeigu išvis pavyks įkišti. Ir niekas nepalaisvėja, atlaisvinus raištelius.
Papildyta:
QUOTE(pienia @ 2013 01 16, 19:21)
Aš tokiu atveju lyginu su prancūzais. Va užsakiau batus pas juos, nes nusibodo laukti vokiečiuos akcijų, o po poros dienų vokiečiai dar pigiau pasiūlė tuos pačius. Tai jau prancūzai išvažiavo atgal, o iš vokiečių laukiu bigsmile.gif Ir pastoviai lyginu krepšelius su tom pačiom prekėm ax.gif

Pas prancūzus jis brangesnis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vedeja @ 2013 01 16, 19:50)
paaiškinkit, prašau, kas tas merkliste?  doh.gif  doh.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 16, 19:56)

Taigi ten tokia širdutė nupiešta - "Spater kaufen" (pirkti vėliau) - šalia Facebook, Twitter ir kitų ikonėlių. Paspaudi tą širdutę, ir ji nusidažo juodai, o daiktas atsiduria Merkliste.

Labas vakaras,
man nesigauna g.gif
Gal pirmas žingsnis - prisiregistruoti? Aš į krepšį susikraunu nesiregistravus, bet į merklsit susikrauti - nemoku, nes niekur nematau to spater kaufen.
Ačiū už kanrtybę, merginos 4u.gif Įkyriai čia aš pradėsiu klausinėti, bet kad norisi batų pigiau, tikslaiu - gerų batų už gerą kainą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 16 sausio 2013 - 19:49
QUOTE(Gricė @ 2013 01 16, 21:48)
Labas vakaras,
man nesigauna  g.gif
Gal pirmas žingsnis - prisiregistruoti? Aš į krepšį susikraunu nesiregistravus, bet į merklsit susikrauti - nemoku, nes niekur nematau to spater kaufen.
Ačiū už kanrtybę, merginos  4u.gif Įkyriai čia aš pradėsiu klausinėti, bet kad norisi batų pigiau, tikslaiu - gerų batų už gerą kainą  g.gif

Na, pabandykit prisiregistruoti. Kai as susidedu i pirkiniu krepseli pas mane atsiranda po kaina uzrasas "loschen" (trinti) ir "auf die Merkliste".
Atsakyti