Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(Mote @ 2013 01 14, 20:17)
Gal kas turit ir galetumet pakomentuoti dydi siu Rieker batuku:

http://www.javari.de...d...&pageCode=d

Bent jau mūsų kaimo Danijoj šių batų yra, manau, kad kitose taip pat. Siūlau pasimatuoti, būtų geriausia išeitis biggrin.gif

QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 15, 00:21)
Kaip noriu šitų batųųųųų! Nu bet brangūs, velniai  cray.gif
user posted image

http://www.javari.de...7...=/mythings/ cray.gif  cray.gif  cray.gif

Gražūs bačiokai, bet... Pagalvok pati - žiemai per šalti, rudeniui per šlapumas nelabai tinkami, lieka gan mažas nešiojimo periodas - kai saulė šviečia ir nelabai šalta, bet ir ne per šilta. Kiek tokių dienų metuose g.gif Šiaip bandau tavo pinigus taupyt, nes savųjų nesugebu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 15, 02:21)
Kaip noriu šitų batųųųųų! Nu bet brangūs, velniai   cray.gif
user posted image

Man zomziniai batai labai patinka wub.gif, o ir nesiojasi ne blogiau uz odinius batus, tik impregnuoti reikia.

Papildyta:
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 15, 11:35)
Bent jau mūsų kaimo Danijoj šių batų yra, manau, kad kitose taip pat. Siūlau pasimatuoti, būtų geriausia išeitis  biggrin.gif

Aciu, teks uzsukti i musu kaimo Danija, gal bus sis modelis:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mote: 15 sausio 2013 - 09:56
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 15, 00:21)
user posted image

kokie faini thumbup.gif
ir splaviskai bei teskstūriškai kaip prie vienos iš rankinių man derėtų, o jeigu būtų su kulnu tai išviso pasaka ne batai biggrin.gif
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 15, 09:35)

Gražūs bačiokai, bet... Pagalvok pati - žiemai per šalti, rudeniui per šlapumas nelabai tinkami, lieka gan mažas nešiojimo periodas - kai saulė šviečia ir nelabai šalta, bet ir ne per šilta. Kiek tokių dienų metuose  g.gif  Šiaip bandau tavo pinigus taupyt, nes savųjų nesugebu  lotuliukas.gif

šiuo metu darbe su žomšiniais clarks aulinukais sėdžiu, oro sąlygos man jų avėjimui įtakos nedaro
pavargo jie jau pas mane, tad krepšyje savo eilės laukia ne vieneri zomšinukai ax.gif

QUOTE(Mote @ 2013 01 15, 09:58)
Man zomziniai batai labai patinka wub.gif, o ir nesiojasi ne blogiau uz odinius batus, tik impregnuoti reikia.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 15, 07:58)
Aciu 4u.gif
Papildyta:
O gal dar galetumete del dydzio pakomentuot
Atitinka?
Arba koks jusu dydis- kiek cm ?

Atitinka, visada perkam tokį dydį, ir čia tiko, ecco pirmą kartą pirkau.. Ėmėm 46
Šiaip kadangi ten yra ir labai didelių dydžių, o pardavėja Akropolyje aiškino, kad gali nuo modelio skirtis dydis, tai susiradau ecco puslapyje dydžių lentelę, ten yra surašyti cm, tai pasirodė, kad atitinka viskas.
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 15, 10:35)
Bent jau mūsų kaimo Danijoj šių batų yra, manau, kad kitose taip pat. Siūlau pasimatuoti, būtų geriausia išeitis  biggrin.gif
Gražūs bačiokai, bet... Pagalvok pati - žiemai per šalti, rudeniui per šlapumas nelabai tinkami, lieka gan mažas nešiojimo periodas - kai saulė šviečia ir nelabai šalta, bet ir ne per šilta. Kiek tokių dienų metuose  g.gif  Šiaip bandau tavo pinigus taupyt, nes savųjų nesugebu  lotuliukas.gif

Joliuk, ačiū, aišku, bet ar čia argumentai?! mirksiukas.gif Aš visur su mašina - iš namų į garažą ir iš karto į mašiną, iš mašinos iššoku ir greitai nulekiu iki parduotuvės/ darželio/ darbo ar pan, tai nespėju nei sušalti, nei sušlapti. Na nebent koks extrabjaurus oras būtų, nu bet tam yra crocsų (jau irgi nemažai turiu), caprise visokių, tamarių dar turiu. Vat kaip yra. O kaip aš gražiai su tais batais atrodyčiau.... smile.gif Tegu tik papinga, zarazos, ir jamsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 15, 11:37)
Joliuk, ačiū, aišku, bet ar čia argumentai?!  mirksiukas.gif Aš visur su mašina - iš namų į garažą ir iš karto į mašiną, iš mašinos iššoku ir greitai nulekiu iki parduotuvės/ darželio/ darbo ar pan, tai nespėju nei sušalti, nei sušlapti. Na nebent koks extrabjaurus oras būtų, nu bet tam yra crocsų (jau irgi nemažai turiu), caprise visokių, tamarių dar turiu. Vat kaip yra. O kaip aš gražiai su tais batais atrodyčiau.... smile.gif Tegu tik papinga, zarazos, ir jamsim smile.gif

Suprantu, suprantu, kad manieji argumentai prieš tavuosius bejėgiai, o ir aš tik šiaip, nu sakau gal dvejoji labai... Bet iš dainos žodžių neišmesi:
"Jei labai nori tai reikia, matai gi mes galim jei reikia,
atsisakyti nesveika, jei labai nori tai reikia" biggrin.gif
Aš pati namie turiu krūvą batų su žyma "noriu" ir dar tiek pat su "reikia" lotuliukas.gif

Atsakyti
Tie pilki riekeriai iki kauliuko dydį pilnai atitinka, matavausi 41, man idealiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 15 sausio 2013 - 13:37
Kodel rasot, kad zomsiniai batai beveik geri kaip odiniai?
Taigi zomsa yra oda nuostabi, fantastiska oda ,kuri nenusitrina, nesusibraizo. thumbup.gif Mano beveik visi batai zomsiniai, ir nerealiai dziaugiuosi jais, o va pora brangiuju camper lygios, neverstos odos papirkau tai shudas paskutinis, nusidauze ,nusibaladojo, nusitryne nosis ir kulnai (lygiapadziu)
Atsakyti
Papasakok kaip tu zomsa paruosi devejimui? Kas kiek laiko purskalioji prieziuros priemonem?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 15, 14:48)
Kodel rasot, kad zomsiniai batai beveik geri kaip odiniai?
Taigi zomsa yra oda nuostabi, fantastiska oda ,kuri nenusitrina, nesusibraizo. thumbup.gif  Mano beveik visi batai zomsiniai, ir nerealiai dziaugiuosi jais, o va pora brangiuju camper lygios, neverstos odos papirkau tai shudas paskutinis, nusidauze ,nusibaladojo, nusitryne nosis ir kulnai (lygiapadziu)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

lygiai taip pat su rankinem, nusipirkau lygia odine, tai kelis kartus i6ejau ir jau ibrezimu atsirado, o zomsine super thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 01 15, 14:57)
Papasakok kaip tu zomsa paruosi devejimui? Kas kiek laiko purskalioji prieziuros priemonem?

nieko labai neruosiu, pries pradedant avet impregnuoji , o paskui kas kiek laiko "atsviezini" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 15, 02:21)
[

Dar sitie ziuriu realiai visai nieko atrodo, tik melynu kaina irgi nelabai 4u.gif Radau pas bulgares
user posted image

http://www.javari.de...../shoppingCart
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 01 15, 15:57)

Pries nesiojant ispurskiu impregnatorium ir para duodu isigert gerai. Poto atnaujinu vis impregnatorium arba purskalu su spalva. Valau su spec. guminiu sepetuku.
Atsakyti