Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(veriru @ 2013 01 13, 19:46)
dekui 4u.gif

O jei perki 2 poras batu, galima vienu prasyti kainu skirtuma grazinti, o veliau kitu po savaites (jei itelpma i 14d) , ar tik viena karta galima bendrai pirkimo?  rolleyes.gif

Skirtumą grąžina nuo konkrečios prekės, ne nuo pirkimo. Žinoma, kad galima, juk ten ne "krepšeliais" sudėta, o atskiromis prekėmis.

Tik neįsivaizduoju, ar galima du kartus susigrąžinti nuo tos pačios prekės, jeigu per 14 dienų buvo keli atpiginimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2013 01 11, 07:50)
siaip nesioju 41d,o esprit  tiko 40d, bent mano padidinti pakliuvo  smile.gif

O kokio tipo batus pirkot? Aulinius?

Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 13, 19:52)
Tik neįsivaizduoju, ar galima du kartus susigrąžinti nuo tos pačios prekės, jeigu per 14 dienų buvo keli atpiginimai  blush2.gif

temoj rase, kad tik viena karta galimas kainu skirtumas 4u.gif

QUOTE(FruitCocktail @ 2013 01 13, 20:30)
O kokio tipo batus pirkot? Aulinius?

ilgaaulius, tik as ne javaryje pirkau smile.gif su 26,5 koja tiko 40d, nors siaip visada 41 perku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 13 sausio 2013 - 20:39
QUOTE(veriru @ 2013 01 13, 20:38)
ilgaaulius, tik as ne javaryje pirkau  smile.gif su 26,5 koja tiko 40d, nors siaip visada 41 perku  ax.gif

Tai nesvarbu, kur, svarbu, firma ta pati smile.gif Mano pėda ~26cm, kaip manot, nebus 40 dideli?
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2013 01 13, 12:02)
Tokiu ecco nieks savo vyrams nepirkot ?

https://www.javari.de/dp/B003V1XN5O

Mes pirkom, gavom kaip tik paskutinę praėjusių metų dieną biggrin.gif Geri batai, kad vienintelis minusas, kad aulo aukštis neitin patogus, bet gal dar prasinešios, ankstoka vertinti...
Šiaip aš prieš pirkdama juos mačiau ecco parduotuvėje Vilniaus Akropolyje, gal dar yra, galima apžiūrėti
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 13, 22:09)
Mes pirkom, gavom kaip tik paskutinę praėjusių metų dieną  biggrin.gif  Geri batai, kad vienintelis minusas, kad aulo aukštis neitin patogus, bet gal dar prasinešios, ankstoka vertinti...
Šiaip aš prieš pirkdama juos mačiau ecco parduotuvėje Vilniaus Akropolyje, gal dar yra, galima apžiūrėti

O kokio jie siltumo?
Zieminiai ar rudeniniai?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 14, 01:22)
O kokio jie siltumo?
Zieminiai ar rudeniniai?

Siandien gavo ir mano vyras, tai zieminiai, viduj nestoras sluoksnis vilnos, tai nebus is super siltu, bet jam sake liuks 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit ir galetumet pakomentuoti dydi siu Rieker batuku:

http://www.javari.de...d...&pageCode=d
Atsakyti
o javari skelbiant vis didesnes nuolaidas, jos suteikiamos vis naujiems batams, o tik didėja nuolaida tiems, kurie ir taip nukainoti?

mano sąraše kai pakilo nuolaida iki50% tai kaip tik pabrango kai kurie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 01 13, 23:22)
O kokio jie siltumo?
Zieminiai ar rudeniniai?

Žieminiai, su vilna viduje 4u.gif Bent maniškiui aną savaitę buvo per šilta, ėjo su rudeniniais lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip noriu šitų batųųųųų! Nu bet brangūs, velniai cray.gif
user posted image

http://www.javari.de...7...=/mythings/ cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 14, 22:42)
Žieminiai, su vilna viduje  4u.gif  Bent maniškiui aną savaitę buvo per šilta, ėjo su rudeniniais  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidra @ 2013 01 14, 19:30)
Siandien gavo ir mano vyras, tai zieminiai, viduj nestoras sluoksnis  vilnos, tai nebus is super siltu, bet jam sake liuks  4u.gif

O gal dar galetumete del dydzio pakomentuot
Atitinka?
Arba koks jusu dydis- kiek cm ?
Atsakyti