O tas dydis, kurį pirkai, dar likęs? Prisijungusi kaip vartotoja?
Man visai neseniai grąžino skirtumą - pirkti batai daugiau kaip po savaitės atpigo.
Mano daryti žingsniai - ėjau psl. apačioje, 3 stulpelis viršutinė eilutė - Tiefpreisgarantie.
Tada spaudžiu tą vienintelę esančią nuorodą - paprašo prisijungti prie amazon.de (kaip ir perkant). Prisijungiu, ir ten stovi visi mano 2 savaičių bėgyje pirkti daiktai su tuomet sumokėtomis kainomis.
Kaip suprantu, būtent šitame etape tau nerodo tavo pirkinio? Gavai vakar, o pirkti buvo kurią dieną? Gal seniau, kaip prieš 2 savaites, tiesiog siuntimas užtruko ilgai?
Kaip manot, jei preke tik pora euru atpigo javari.de psl ar ne per daug izulu prasyti ju padengti skirtuma ? Jie automatiskai perveda skirtuma, ar dar koki laiska paraso ? dekui, jei kas atsakys
Kaip manot, jei preke tik pora euru atpigo javari.de psl ar ne per daug izulu prasyti ju padengti skirtuma ?
Jie automatiskai perveda skirtuma, ar dar koki laiska paraso ?
dekui, jei kas atsakys
Koks dar įžūlu? Juk jie patys pasiūlė tokį žaidimą Tai jų koziris prieš konkurentus. Juolab, kad nieko PRAŠYTI ten nereikia, tik pažymėti ką reikia ir užpildyti.
Iki pervedė, man parašė 3 laiškus. Jei gerai pamenu, vienas - kad gavo paraišką, kitas - kad atitinka jų taisykles, trečias - kad pervedė pinigus.
O tas dydis, kurį pirkai, dar likęs? Prisijungusi kaip vartotoja?
Man visai neseniai grąžino skirtumą - pirkti batai daugiau kaip po savaitės atpigo.
Mano daryti žingsniai - ėjau psl. apačioje, 3 stulpelis viršutinė eilutė - Tiefpreisgarantie.
Tada spaudžiu tą vienintelę esančią nuorodą - paprašo prisijungti prie amazon.de (kaip ir perkant). Prisijungiu, ir ten stovi visi mano 2 savaičių bėgyje pirkti daiktai su tuomet sumokėtomis kainomis.
Kaip suprantu, būtent šitame etape tau nerodo tavo pirkinio? Gavai vakar, o pirkti buvo kurią dieną? Gal seniau, kaip prieš 2 savaites, tiesiog siuntimas užtruko ilgai?
gavau Tamaris batelius http://www.javari.de...2...&pageCode=d mokejau 30e, dabar ko tai pabrango. Labai gera kokybė, siaurai kojai, didinti. Jeigu nebūtų dirželio smukčiotų. įtariu, kad teks grąžinti
Laba, nesu nieko pirkusi iš javari.de, bet ruošiuosi pabandyti Žiūrinėju žieminius ir demisezoninius sau ir vyrui. Dar vis viliuosi, kad kainos kris, bet vienų nužiūrėtų batų reikiamas dydis jau prapuolė... Merginos, kada apytiksliai ten būna didžiausios nuolaidos? Tempti iki vasario, ar jau pirkti dabar? Ačiū.
Laba,
nesu nieko pirkusi iš javari.de, bet ruošiuosi pabandyti
Žiūrinėju žieminius ir demisezoninius sau ir vyrui. Dar vis viliuosi, kad kainos kris, bet vienų nužiūrėtų batų reikiamas dydis jau prapuolė...
Merginos, kada apytiksliai ten būna didžiausios nuolaidos? Tempti iki vasario, ar jau pirkti dabar? Ačiū.
Jau daug kartų šį reikalą apie nuolaidas apkalbėjom - kainos tikriausiai kris, atsižvelgiant į pernykštes batų nukainavimo tendencijas, iki 70 procentų panašiai gali, bet... Ar liks jūsų norimi batai, tai jau tik vienas dievas žino ir tik jums spręsti, pirkti ar laukti. Jei nebeliko jūsų nužiūrėtų batų, neišmeskit iš merklisto, kartais dydžių atsiranda - kažkas tikriausiai netikusius pagražina ar šiaip pasipildo, bet jau tada tų batų daug nebūna, viena kita pora.
merginos kazkuri zinau kad pirko siuos batelius, net lietuves komentaras yra gal galit pasakyti ar čia gera kaina ar galima pigiau pagauti http://www.javari.de...2...=/mythings/
Nors avalynė sužymėti dydžiais, kartais juo tenka pirkti didesnius arba mažesnius. Tai priklauso nuo firmos, modelio ir net metų laiko.
Vagabond avalynė gali būti apie pusę dydžio mažesni. Lorenzo, Unix, Wawa, Tamaris, Otre firmų batukai dažniausiai atitinka realų dydį. Svarbiausia orientuotis pagal modelius. Batus, kurių nosytės smailėjančios, reikėtų rinktis didesnius, nes tokia avalynė dažnai būna šiek tiek mažesnė. Atvirkščiai yra su batais ilgesniais nei įprastai priekiais, dažnai tokie yra klasikiniai batai, jie būna kiek didesni.
Dažnai pėdos dydis būna tarpinis ir yra sunku išsirinkti tinkamą dydį. Pavyzdžiui 38 dydis dažnai būna mažas, o 39 jau didelis. Tokiu atveju lengva išsirinkti avalynę iš Caprice firmos asortimento. Jų siūlomi dydžiai pusiniai, tad galima rasti ir 38, ir 38,5 ir 39 dydžius.
Jei renkatės Crocs batus, svarbu žinoti jų dydžių sistemą: Moteriškų batų dydžiai: Crocs dydis Eur dydis 6 36,5 7 37,5 8 38,5 9 39,5 10 41 11 4
Vyriški batų dydžiai: Crocs dydis Eur dydis 8 41 9 42,5 10 43,5 11 44,5 12 45,5 13 46,5
Crocs avalynė turi būti patogi ir kiek laisvesnė. Tad jei dažniausiai avite 39 dydžio batus, Crocs reikėtų rinktis 9 dydžio, jie bus truputį laisvesni, tačiau patogūs.
Jeigu batai žieminiai, patartina rinktis didesnį dydį, nes suspausta koja greičiau šąla, o jei yra vietos galima užsidėti storesnę kojinę ar į batą įsidėti šiltą, natūralų padelį. Vasariniai bateliai turėtų atitikti Jūsų dydį. Tačiau jei jie truputį laisvesni, išgelbės Boston Heel Grips odiniai užkulniai, kurie truputį pamažina batelio dydį, neleidžia užkulniui smukinėti. Taip pat Boston Shooz Shoocomf Heelgrips silikoniniai užkulniai. Net įsidėjus į batą odinį ar šiltesnį padelį, bato dydis sumažėja apie pusę dydžio.
Jei nusipirkote kiek ankštus batus, naudokite batų pratempiklį Boston Leather Strecher. Jis tinka ne tik odiniams, bet tekstiliniams batams, tad be vargo pratemps juos, batai prisitaikys prie jūsų pėdos.
Koks dar įžūlu? Juk jie patys pasiūlė tokį žaidimą Tai jų koziris prieš konkurentus. Juolab, kad nieko PRAŠYTI ten nereikia, tik pažymėti ką reikia ir užpildyti.
Iki pervedė, man parašė 3 laiškus. Jei gerai pamenu, vienas - kad gavo paraišką, kitas - kad atitinka jų taisykles, trečias - kad pervedė pinigus.
O jei perki 2 poras batu, galima vienu prasyti kainu skirtuma grazinti, o veliau kitu po savaites (jei itelpma i 14d) , ar tik viena karta galima bendrai pirkimo?