Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(pienia @ 2013 01 11, 10:54)
Labai laukiau laukiau ir tos spalvos ir to dydžio. Tačiau.....nebuvo, tai užsakiau iš francų už 120. Prieš parą laiko doh.gif .O va, kaip vyksta, nu ir kaip atspėti, kaip žinoti? g.gif

Dabar galvoju, gal grąžinti iš francų ir užsakyti iš vokiečių g.gif Nes dabar pamačiau, kad ir batai į bordavumą.

O jums rodo tikrai tuos geox?Nes man pagal nuorodą atidaro mano krepšelį ax.gif biggrin.gif Tai irgi galėčiau sakyti, kad labai noriu būtent tų porų ir tų dydžių tongue.gif
Atsakyti
Komentaras apie Clarks ilgaaulius:
http://www.javari.de...5...=/mythings/

Pamažinti dydžiu tai tikrai. Nešioju 38-38,5. Šiuos Clarks'us pirkau 39,5 ir neprašoviau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2013 01 11, 08:50)
siaip nesioju 41d,o esprit  tiko 40d, bent mano padidinti pakliuvo  smile.gif

Aciu labai! Vadinasi su 25.5 peda imsiu 39d. Jei isvis imsiu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2013 01 11, 10:58)
O jums rodo tikrai tuos geox?Nes man pagal nuorodą atidaro mano krepšelį  ax.gif  biggrin.gif Tai irgi galėčiau sakyti, kad labai noriu būtent tų porų ir tų dydžių  tongue.gif

man taip pat rodo mano krepšelį ax.gif

o kur Jūs matot kiek porų to dydžio yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(monday @ 2013 01 11, 10:59)
As manau, kad cia jau tikrai protinga kaina, jei ir sumazetu nebent keliais eurais  g.gif ir like 38 dydzio tik 2 poros. Zodziu, jei labai noreciau, tai nelaukdama jamciau  biggrin.gif

O kaip jūs mayote kiek porų likę? doh.gif g.gif
Atsakyti
aha, man irgi smalsu kaip matote kiek liko porų g.gif

Jau gavau savo batus, neįtikėtinas pristatymo greitis thumbup.gif Savaitė nuo užsakymo nepraėjo, o batai jau pas mane.

Vieni Realiai tamsesni, neturi to gelsvo atspalvio, tiesiog šviesiai rudi. Patogūs ir tikiuosi bu smagūs.

Antri Šitų labiausiai reikėjo, ilgai stebėjau ir laukiau protingos kainos. Super, būtent tai ko tikėjausi. Tikiuosi bus mano draugai Nr.1 pasibastymuose po kalnus.
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 01 11, 07:08)
merginos kazkuri zinau kad pirko siuos batelius, net lietuves komentaras yra  ax.gif  gal galit pasakyti ar čia gera kaina ar galima pigiau pagauti  http://www.javari.de...2...=/mythings/

QUOTE(karra @ 2013 01 12, 10:13)
O kaip jūs mayote kiek porų likę?  doh.gif  g.gif

Matyt kai lieka mazai poru uzrasas salia Mygtuko "In den einkaufswagen" su likusiu vienetu sk. atsiranda g.gif Pvz. Prie batuku is virsutines nuorodos raso, kad likusi viena pora bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 01 12, 11:32)
Antri Šitų labiausiai reikėjo, ilgai stebėjau ir laukiau protingos kainos. Super, būtent tai ko tikėjausi. Tikiuosi bus mano draugai Nr.1 pasibastymuose po kalnus.

Aš irgi apie kalnus pagalvojau, juos pamačiusi. 4u.gif

Bet žiūriu, padas Kunstoff - ne guma. Kažin, ar saugu bus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 12 sausio 2013 - 12:01
QUOTE(linole @ 2013 01 12, 12:00)

Bet žiūriu, padas Kunstoff - ne guma. Kažin, ar saugu bus?  g.gif

Iš pažiūros padas atrodo normaliai, slysti neturėtų ir sukibimas manau bus geras. rolleyes.gif Na Ecco avalynė manęs dar nėra nuvylus smile.gif
Atsakyti
sveikutes kdl man norint pasinaudoti mazu kainu skirtuma viska paspaudziu bet nerodo uzsakymu, kokie pirkti, tipo invalid man raso g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2013 01 12, 13:57)
sveikutes kdl man norint pasinaudoti mazu kainu skirtuma viska paspaudziu bet nerodo uzsakymu, kokie pirkti, tipo invalid man raso  g.gif

Gal praėjo daugiau kaip 2 savaitės nuo užsakymo?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 01 12, 14:43)
Gal praėjo daugiau kaip 2 savaitės nuo užsakymo?

as tik vakar gavau is ju batus tai snd ziu mazesne kaina verysad.gif
Atsakyti