Nuolaidos tikrai dar bus didesnes ir zymiai.
Pernai kainavusius po 200 ir daugiau euru, pavasariop po 40-50 pardavinejo.
Ir dabar matau, kaip kiekviena diena krenta.. Susidedi i kasika ir stebi
Ateinu parecenzuoti Parkeliavo dukrų pavasariniai batukai, abi labai patenkintos.
- Marco Tozzi, ėmėm 38 dydį, atitinka. Sako, labai patogūs. Ant kojos gražiai atrodo. Dabar jie 10 eurų atpigę, nei pirkom, tai parašėm dėl mažiausios kainos garantijos - žiūrėsim, gal grąžins skirtumą.
- Kavat, vaikiški, ėmėm 31 dydį - sakyčiau, kiek didinti, bet kaip tik gerai (bijojau, kad nebūtų per maži ar ant ribos). Tinka plačiai pėdai.
Dar vienų laukiu - sau baisuoklių Airstep. Maniškiai "apipeliję", pilkos spalvos. Žiūrėsim, ar pateisins lūkesčius.
- Marco Tozzi, ėmėm 38 dydį, atitinka. Sako, labai patogūs. Ant kojos gražiai atrodo. Dabar jie 10 eurų atpigę, nei pirkom, tai parašėm dėl mažiausios kainos garantijos - žiūrėsim, gal grąžins skirtumą.
- Kavat, vaikiški, ėmėm 31 dydį - sakyčiau, kiek didinti, bet kaip tik gerai (bijojau, kad nebūtų per maži ar ant ribos). Tinka plačiai pėdai.
Dar vienų laukiu - sau baisuoklių Airstep. Maniškiai "apipeliję", pilkos spalvos. Žiūrėsim, ar pateisins lūkesčius.
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 01 10, 16:34)
Kokius odinius žieminukus perkate 42 (28cm) dydžio nešiotojos, kad nešaltų kojos? Ir dar iš bet bet kokio sezono kokybiškus ir patogius batus ką parekomenduotumėte?
Pati turiu tokia lastute Ziema nepamainomi Ugg, dabar dar Sorel batai.
O ne zieminiai tai patys paciausi Think batai, nera buve kad spaustu tritu ar butu nepatogus (kazkas aiskino kad ju kurpalis labai geras). Javari buna labai gerom kainom, rudeni pirkau batukus Think uz 30 euru, o dabar 130 berods..
QUOTE(vavute11 @ 2013 01 10, 20:46)
Pati turiu tokia lastute Ziema nepamainomi Ugg, dabar dar Sorel batai.
O ne zieminiai tai patys paciausi Think batai, nera buve kad spaustu tritu ar butu nepatogus (kazkas aiskino kad ju kurpalis labai geras). Javari buna labai gerom kainom, rudeni pirkau batukus Think uz 30 euru, o dabar 130 berods..
Oi, kaip smagu, kad gavau atsakymą
Girdėjau ir aš apie Sorel. Kokį modeliuką turite ir ar nešąla kojos. Nes aš tai ledinėm pėdom amžinai lauke.
Beje, kokius dydžius Think ir Sorel pirkote 42 (kaip su didinimais mažinimais)?
Naujokė Javaryje esu, tai reikės nusižiūrėt ką nors ir laukt gerų kainų
QUOTE(žydinti_pieva @ 2013 01 10, 23:04)
Oi, kaip smagu, kad gavau atsakymą
Girdėjau ir aš apie Sorel. Kokį modeliuką turite ir ar nešąla kojos. Nes aš tai ledinėm pėdom amžinai lauke.
Think perku 42 ir visad tinka Sorel turiu siuos http://www.sorel.com...default,pd.html , kolkas dar nesala kojos. Sorel yra kaip tik (be rezervo ) 42, vitpadis 28 cm. Kiek skaiciau atsiliepimu tai reiktu siektiek didesnius rinktis. Bet Think batukai man patys paciausi ir patogiausi ir graziausi Turiu siuos tik uz 30 Eu pirkti http://www.javari.de...n...&pageCode=d labai patogus baciukai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 01 10, 20:46)
Nuolaidos tikrai dar bus didesnes ir zymiai.
Kad bus , tai faktas, bet aš kur norėjau batų jau neliko, nors kaina buvo 200 eurų.
O kaip Esprit dydziai? I didesne ar i mazesne puse? Ypac domina 39-40 dydziai
merginos kazkuri zinau kad pirko siuos batelius, net lietuves komentaras yra gal galit pasakyti ar čia gera kaina ar galima pigiau pagauti http://www.javari.de...2...=/mythings/
QUOTE(dilgelyt @ 2013 01 11, 01:42)
O kaip Esprit dydziai? I didesne ar i mazesne puse? Ypac domina 39-40 dydziai
siaip nesioju 41d,o esprit tiko 40d, bent mano padidinti pakliuvo
QUOTE(cloudlet @ 2013 01 11, 07:08)
merginos kazkuri zinau kad pirko siuos batelius, net lietuves komentaras yra gal galit pasakyti ar čia gera kaina ar galima pigiau pagauti http://www.javari.de...2...=/mythings/
As manau, kad cia jau tikrai protinga kaina, jei ir sumazetu nebent keliais eurais ir like 38 dydzio tik 2 poros. Zodziu, jei labai noreciau, tai nelaukdama jamciau
QUOTE(aistesara @ 2013 01 10, 09:54)
http://www.javari.de...8347643-0560411
Senai ziuriu siuos geox batus. Bet bijau siustis. Gal kas turit?
Senai ziuriu siuos geox batus. Bet bijau siustis. Gal kas turit?
Labai laukiau laukiau ir tos spalvos ir to dydžio. Tačiau.....nebuvo, tai užsakiau iš francų už 120. Prieš parą laiko .O va, kaip vyksta, nu ir kaip atspėti, kaip žinoti?
Dabar galvoju, gal grąžinti iš francų ir užsakyti iš vokiečių Nes dabar pamačiau, kad ir batai į bordavumą.