http://www.javari.de...8347643-0560411
Senai ziuriu siuos geox batus. Bet bijau siustis. Gal kas turit?
QUOTE(aistesara @ 2013 01 10, 09:54)
http://www.javari.de...8347643-0560411
Dar norejau paklausti. Temoje vis rasoma, kad javari.de neduoda nuolaidos geros, o tai cia ta nuolaida WINTER SALE BIS 40 proc. dar ne viskas, galima tiketis ir daugiau.
Nu labai noriu tu Geox :-)
QUOTE(aistesara @ 2013 01 10, 09:15)
Dar norejau paklausti. Temoje vis rasoma, kad javari.de neduoda nuolaidos geros, o tai cia ta nuolaida WINTER SALE BIS 40 proc. dar ne viskas, galima tiketis ir daugiau.
Galima, galima. Vasariniam nuolaidos buvo 70 proc. ir tooookiu bačiukų prisigaudėm, pernai žieminius irgi pakainavę buvo gerokai, tik jei kažko labai reikia ar norit, gali paskui nebelikti, čia jau reikia apsispręsti - laukti ar ne. Nors būna, kad dydžiai dingsta, paskui vėl koks atsiranda, bet tada jau gaudyt reikia, nes dažniausiai tik kokią vieną porą išmeta.
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 10, 10:37)
Galima, galima. Vasariniam nuolaidos buvo 70 proc. ir tooookiu bačiukų prisigaudėm, pernai žieminius irgi pakainavę buvo gerokai, tik jei kažko labai reikia ar norit, gali paskui nebelikti, čia jau reikia apsispręsti - laukti ar ne. Nors būna, kad dydžiai dingsta, paskui vėl koks atsiranda, bet tada jau gaudyt reikia, nes dažniausiai tik kokią vieną porą išmeta.
Na mano dydziui sitiem batam ir taip apie 70 proc., kaip manot imti?
Sako buna dar kodukai kazkokie.
Tai čia jau niekas už Jus nenuspręs. Aš, jei man tų batų reikėtų ar labai norėtųsi, imčiau.
QUOTE(Temidė @ 2013 01 10, 10:50)
Tai čia jau niekas už Jus nenuspręs. Aš, jei man tų batų reikėtų ar labai norėtųsi, imčiau.
Nu taip, Jus teisi. Aciu. Be to visada galima grazinti.
QUOTE(aistesara @ 2013 01 10, 09:48)
Na mano dydziui sitiem batam ir taip apie 70 proc., kaip manot imti?
Jei jau tokia nuolaida, tai vargiai didesnė bebus, o kodai paskutinį kartą buvo 2011 m. rudenį, tad dėti daug vilčių į juos irgi nepatariu.
Kaip su tais caprice batu dydziais? Lyg ir i mazesne puse ar ne? Niekaip nerandu gamintojo batu dydziu lenteles, gal kas turit?
QUOTE(Aidra @ 2013 01 10, 15:00)
Kaip su tais caprice batu dydziais? Lyg ir i mazesne puse ar ne? Niekaip nerandu gamintojo batu dydziu lenteles, gal kas turit?
Aš su 26 cm ilgio pėda caprice perku 40.5. Jie man toks vidurys, nes kitų firmų, pvz. tamaris, rieker, hispanitas tinka 40, o hogl, marc jau reikia 41.
QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 10, 18:44)
Aš su 26 cm ilgio pėda caprice perku 40.5. Jie man toks vidurys, nes kitų firmų, pvz. tamaris, rieker, hispanitas tinka 40, o hogl, marc jau reikia 41.
Aciu, o as vos su 25cm peda nenusipirkau 40.5, nes sis dydis buvo pigiausias
QUOTE(Aidra @ 2013 01 10, 18:31)
Aciu, o as vos su 25cm peda nenusipirkau 40.5, nes sis dydis buvo pigiausias
na, nežinau, 38 dydis, 25cm vidpadis, 38,5 dydis -25,5cm bateliai pas mane