Įkraunama...
Įkraunama...

Javari DE/UK/FR,

QUOTE(Motulka @ 2013 01 07, 22:43)
Labas vakaras,

Gal zinot kodel suvedus dhl siuntos nr. rodo tik iki tos vietos kad ziuret toliau per post.lt, bet to kito koduko nerandu  g.gif

post.lt kodas atsiranda vėliau. Bet galima ir tą patį numeriuką suvesti į post.lt, irgi rodo , kad išsiųsta ir paskui jau keičiasi info, kai pasiekia LT
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2013 01 07, 23:06)
post.lt kodas atsiranda vėliau. Bet galima ir tą patį numeriuką suvesti į post.lt, irgi rodo , kad išsiųsta ir paskui jau keičiasi info, kai pasiekia LT

Va butent parode kelias dienas, a poto pradejo rasyt kad neteisingas kodas, reik to kur buna su raidem prieki g.gif .
Atsakyti
Gavau siandien juodus ECCO kedus is Javari, labai patiko , smagus :

ECCO kedai

panasu, kad ir patogus bus, minksti, nes pries tai buvau parsisiustus siuos, tai kieti, nepatogus pasirode:

dar ECCO

pristate i namus siuntini rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 07 sausio 2013 - 23:32
QUOTE(Temidė @ 2013 01 07, 20:37)
Mergaitės, gal kas galite Hogl ir Belmondo dydžius pakomentuoti. Gal kas turite ir galėtumėt vidpadžius pamatuoti? 4u.gif

turiu Hogl ir ne vienus, o su dydziais tai irgi ivairiai,

vieni 6 dydzio, kiti 6.5 (eu, butu 39 ir 40) priklausomai nuo modelio

Atsakyti
QUOTE(maksas @ 2013 01 08, 10:25)
turiu Hogl ir ne vienus, o su dydziais tai irgi ivairiai,

vieni 6 dydzio, kiti 6.5 (eu, butu 39 ir 40) priklausomai nuo modelio

6 turit omeny angliškas? g.gif O kieno čia ta Hogl firma? Vokiečių? Pamatuokit vidpaduką, jei turėsit laiko. 4u.gif
Atsakyti
Sakykit pries sventes issiunciau atgal batelius i vokietija, manau jie jau turetu juos gauti g.gif tai norejau paklausti ar man laukti kol jie patys man parasys ar vis delto man jiems reikia rasyti ir prasyti ju, kad grazintu pinigelius g.gif aciu kas pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 08, 10:22)
6 turit omeny angliškas? g.gif O kieno čia ta Hogl firma? Vokiečių? Pamatuokit vidpaduką, jei turėsit laiko. 4u.gif

HOGL — austriškos kokybės prekės ženklas. HOGL turi daugiau nei septyniasdešimties metų darbo patirtį, gaminant avalynę.

ant pačių batų rašosi 4, 4/5, 5, 5/5............... dydžiai, kai ir clarks

jeigu nepamiršiu grįžusi iš darbo pamatuosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maksas: 08 sausio 2013 - 11:01
QUOTE(Vilnovi @ 2013 01 08, 10:58)
Sakykit pries sventes issiunciau atgal batelius i vokietija, manau jie jau turetu juos gauti  g.gif  tai norejau paklausti ar man laukti kol jie patys man parasys ar vis delto man jiems reikia rasyti ir prasyti ju, kad grazintu pinigelius  g.gif  aciu kas pagelbes  4u.gif

Nereikia nieko rasyti greiciau nebus, patys jie atsiuncia laiska ir per kelias dienas (kartais ir ta pacia)praveda pinigelius ax.gif
Atsakyti
user posted image

Javari.fr
Atsakyti
Nusibodo laukti vokiečiuos nuolaidos, užsisakiau iš francų thumbup.gif Kažkaip vokiečiai nedaro, arba kol laukiau reikšmingesnės nuolaidos, pabrangino atgal bigsmile.gif
Dabar duok D..., kad tiktų, nes atgal siųsti, nemokant kalbos, tai joooooo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(palm_tree_53 @ 2013 01 09, 21:05)
Ar tai gera kompanija?

Rieker?

Mano asmenine nuomone stiprus viduriukas. thumbup.gif Avalynė orientuota į komfortą. Nėra labai didelės kainos. Aš esu pirkusi tik batelius ar basutes kasdieniam nešiojimui. Bet perku šios firmos vien dėl patogumo bei gero kainos ir kokybės santykio.

Apie konkrečiai jūsų nurodytą modelį nieko negaliu atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(palm_tree_53 @ 2013 01 09, 20:05)

QUOTE(linole @ 2013 01 09, 20:12)
Rieker?

Mano asmenine nuomone stiprus viduriukas.  thumbup.gif Avalynė orientuota į komfortą. Nėra labai didelės kainos. Aš esu pirkusi tik batelius ar basutes kasdieniam nešiojimui. Bet perku šios firmos vien dėl patogumo bei gero kainos ir kokybės santykio.

Apie konkrečiai jūsų nurodytą modelį nieko negaliu atsakyti.

Pritariu, viduriukas. Tik mūsų parduotuvėse jų kaina stipriai iškelta, kartais galima pagalvoti, kad jau šiek tiek virš viduriuko, kol nepamačiau kiek kainuoja kitur, galvojau kad nepigūs bačiokai biggrin.gif Siūlau prieš perkant pasimatuoti Lietuvos parduotuvėse, nes tą firmą mūsiškiai pardavėjai myli, turi užsivežę nemažai ir bent jau mūsų kaime "Žygio batuose" tai praktiškai brendų viršūnė biggrin.gif Tik siūlyčiau rinktis odinius
Atsakyti