Pirmiau atsiunčia, kad ačiū už pirkinius ir t.t. Praėjus kokiai valandai gaunu, kad atmestas mokėjimas, reik a la patikrint kortelės nr., gal. ir pan. Ir ištrynus buvau visus kortelės duomenis, per naujo suvedus, ir iš naujo pirkau, niekas nepadeda. Dabar stovi pas mane trys krepšeliai ir visi nenupirkti
Originalus tekstas:
Wichtige Mitteilung
Beor die Bestellung fortgesetzt werden kann, müssen Sie gemäß den Vorgaben der ausgebenden Bank Ihrer Kreditkarte einen der folgenden Schritte ausführen:
* Versuchen Sie den Vorgang mit der eingegebenen Kreditkarte erneut.
* Aktualisieren Sie das Ablaufdatum der eingegebenen Kreditkarte.
* Wählen Sie eine andere Kreditkarte von Ihrem Konto aus.
* Geben Sie eine neue Kreditkartennummer ein.
QUOTE(liniokas @ 2013 01 05, 11:55)
Pirmiau atsiunčia, kad ačiū už pirkinius ir t.t. Praėjus kokiai valandai gaunu, kad atmestas mokėjimas, reik a la patikrint kortelės nr., gal. ir pan. Ir ištrynus buvau visus kortelės duomenis, per naujo suvedus, ir iš naujo pirkau, niekas nepadeda. Dabar stovi pas mane trys krepšeliai ir visi nenupirkti
Originalus tekstas:
Wichtige Mitteilung
Beor die Bestellung fortgesetzt werden kann, müssen Sie gemäß den Vorgaben der ausgebenden Bank Ihrer Kreditkarte einen der folgenden Schritte ausführen:
Originalus tekstas:
Wichtige Mitteilung
Gal kortelė nepriregistruota "Saugiuose pirkimuose"? Ar esate jau su ta kortele pirkusi iš kokios užsienio internetinės parduotuvės? Gal visgi trūksta pinigų, nors ir kelių centų? Gal kortelės galiojimas greitai baigsis? Arba pirkite kita kortele
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 05, 14:09)
Gal kortelė nepriregistruota "Saugiuose pirkimuose"? Ar esate jau su ta kortele pirkusi iš kokios užsienio internetinės parduotuvės? Gal visgi trūksta pinigų, nors ir kelių centų? Gal kortelės galiojimas greitai baigsis? Arba pirkite kita kortele
Su ta kortele (american expres) perku jau bene dveji metai ir visi pirkimai internetu tik užsienio parduotuvėse. Pinigų ten tikrai netrūksta, kortelė galioja iki 2014 metų kažkada. Kita kortelė Swed banko Visa. Jau kai keliaujam kur, tai kai nieko nepriima, tą visada priima. Su ja irgi viskas ok. Galiausiai bandžiau atsiskaityti mylimiausia. Nei per kur. Pirkau paskutinį kartą praeitais metais. Sakau, gal kas keitėsi nuo naujų, gal aš ko nežinau. Nu negali būti taip, kad nei viena netinka Kažkokia mistika. Pabandyčiau kitur kur apsipirkt, ale nieko nereikia
LT abi veikia. Logiškai mastant jei kas nors būtų negerai neveiktų ir LT
O tai kas nors šiom dienom javaryje pirkot? Viskas jums normaliai praėjo?
Nu nenumirsiu be tų batų, bet nuolaida dabar gera ir bus reikalingi man jie kažkada, savo metu
QUOTE(liniokas @ 2013 01 05, 17:47)
Nu nenumirsiu be tų batų, bet nuolaida dabar gera ir bus reikalingi man jie kažkada, savo metu
pirkau savaitės pradžioj su swed mastrecard, viskas buvo gerai, jokių nesklandumų
QUOTE(liniokas @ 2013 01 05, 18:47)
Su ta kortele (american expres) perku jau bene dveji metai ir visi pirkimai internetu tik užsienio parduotuvėse. Pinigų ten tikrai netrūksta, kortelė galioja iki 2014 metų kažkada. Kita kortelė Swed banko Visa. Jau kai keliaujam kur, tai kai nieko nepriima, tą visada priima. Su ja irgi viskas ok. Galiausiai bandžiau atsiskaityti mylimiausia. Nei per kur. Pirkau paskutinį kartą praeitais metais. Sakau, gal kas keitėsi nuo naujų, gal aš ko nežinau. Nu negali būti taip, kad nei viena netinka Kažkokia mistika. Pabandyčiau kitur kur apsipirkt, ale nieko nereikia
Parašykite javari žinutę, paklauskite, kokios problemos.Dabar prisiminiau, kad man kažkada seniai yra panašiai buvę, kad neėmė dviejų iš eilės kortelių. Tai parašiau, greitai atsakė, kad atsiprašo, viskas yra gerai ir paprašė pakartoti pirkimą. Ir tikrai viskas toliau vyko sklandžiai. Gal čia kokia sistemos klaida
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 05, 18:43)
Parašykite javari žinutę, paklauskite, kokios problemos.Dabar prisiminiau, kad man kažkada seniai yra panašiai buvę, kad neėmė dviejų iš eilės kortelių. Tai parašiau, greitai atsakė, kad atsiprašo, viskas yra gerai ir paprašė pakartoti pirkimą. Ir tikrai viskas toliau vyko sklandžiai. Gal čia kokia sistemos klaida
Turėjau tokią mintį, bet bais jau man sudėtinga kurpti tuos laiškus
Susikūriau naują acountą ir pabandžiau per naujo nusipirkt. Kol kas lyg ir viskas gerai, žiūrėsim kuom čia viskas baigsis Jei vistiek ne, rašysim laiškus, klausim banko.
Labai ačiū visoms bandžiusioms pagelbėti
***** blemba, dar yra gruodžio pradžios negautų siuntinukų?
QUOTE(Ursiuke @ 2013 01 03, 18:27)
Ursiuke, o jie tokie daugiau i ryzuma, ar ir i ruduma? Labai i juos ziurineju, bet kazko nesiryztu pirkti, nes vis galvoju prie ko taikysiu (nors labai traukia pirkti). QUOTE(vikruole @ 2013 01 06, 20:08)
Ursiuke, o jie tokie daugiau i ryzuma, ar ir i ruduma? Labai i juos ziurineju, bet kazko nesiryztu pirkti, nes vis galvoju prie ko taikysiu (nors labai traukia pirkti).
Jie labai gražios ryžos spalvos, sodrios tokios, ne oranžiniai, ryža tokia miela akiai. Sakyčiau, kad laaabai panaši spalva, kaip foto. Jei galima būtų taip pasakyti, tai sakyčiau, kad gamtoje tokia spalva egzistuoja Man jie kažkaip labai su rudeniu asocijuojasi. O jie tiktų ir prie sijonuko, ir prie džinsų, ir prie kelnių. O kad tiktų prie kitų drabužių, tai gal reikėtų panašios spalvos kokios detalės, pvz., skarelės ant kaklo, gal šalio kokio, gal sagės ant paltuko... Vienžo, mes išradingos, sugalvosim ką nors. Pirkite, čiotki batai
Mergaitės, gal kas galite Hogl ir Belmondo dydžius pakomentuoti. Gal kas turite ir galėtumėt vidpadžius pamatuoti?
QUOTE(Temidė @ 2013 01 07, 20:37)
Mergaitės, gal kas galite Hogl ir Belmondo dydžius pakomentuoti. Gal kas turite ir galėtumėt vidpadžius pamatuoti?
Hogl turiu batelius 41 dydžio (rašo eur 41, uk 7), šiaip aviu 40,5.