Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 16:53)
Ne bonką, aš tiek nepakeliu, gal 100 g, bet kai ant tuščios, tai zachorošelo wub.gif

Tada varau pas mamą į svečius. O mes galim kitam šeštadieniui pasiplanuot. Gal ir daugiau kas prisijungtų?
Atsakyti
Sveikos smile.gif na ta ziema labai kviecia i burelius mestis, as ir noriu smile.gif
smile.gif Penktadieni mama vaziuos i pozemius Vilniaus ir pabaliavot su darbu biggrin.gif girdejau zada -18 biggrin.gif tai pas mane vakarui plotas biggrin.gif kad ir sumazejes nuo remonto biggrin.gif
julioske matau, kaip koja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 15 gruodžio 2012 - 16:43
kaip pas jus oras? pas mus vejas pasiutes, aciu dievui nesninga, bet vi tiek pusto sena sniega, suplaka i kieta gniutula... siandien vaziavau persiristi i miesta, tai i prieki vaziuodama iklimpau i pusni, vos ne vos isstumiau kibiriuka savo su vieno vyriskio pagalba, atgal vaziuodama kastuva nusipirkau ir stojau toj pat vietoj kasti... pries valanda mama vaikus atveze, tai su dzipu vaziavo liksmai, nors sake besikalstanciu lengvesniu masinu daugiau nei reikia... pusnys per visa kelia... kap ryt vaziuoti persiristi? liepe pasirodyt, nes zaizda nelabai grazi, sake kresuliai gaminasi, yra tikimybe kad supuliuos doh.gif kaip nekenciu sito oro...
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 14:50)
Sveikos, ciuocės mirksiukas.gif

Nenoriu pamokslaut, bet tai labai nesveika ir lašinys, kurio tu nenori, būtent nuo to kaupiasi. Geriau apsiėsk iki 12 val, paskui lengvai ir dažnai, o vakare nini, tai lašinys pradings mirksiukas.gif

Aš turbūt nesveika kažkokia: galiu pasidovanoti, bet nenoriu, nejaučiu poreikio, nors po sukūdimo neturiu ką apsirengti, bet dzin kažkaip. Einu į

zinau doh.gif tik iki 12 visai valgyt nenoriu...ir taip jau esu save ismokinus nors viena sumustini pusryciam suvalgyt (ko niekada nedarydavau). Bet as save zinau, reikia tik gerai sau smegenis isplaut lotuliukas.gif tada viska galima ir net vakarsi lengvai uzkasti smile.gif

o as labai noreciau sau daugiau leist ax.gif bet tikiuosi ateis tas metas, kai taip ir bus smile.gif na kai i pencija iseisiu lotuliukas.gif

QUOTE(julioske @ 2012 12 15, 16:49)
yra tikimybe kad supuliuos doh.gif

nu gerai, o tai daktarai ka? tipo tegu puliuoja, gi galu gale galetu kazkokiu liaudisku patarimu duot kaip ta uzdegima nuimti g.gif Nes vaistu tai dabar visokiausiu, tik spek pirkt....Na tikekimes, kad greit tau viskas uzisbaigs ir vel busi kaip nauja 4u.gif

Darom kanors si vakara? ax.gif
Atsakyti
oho koks neitiketinas aktyvumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 12 15, 17:49)
kaip pas jus oras?
-------
vos ne vos isstumiau kibiriuka savo su vieno vyriskio pagalba

Oras, siaubas ph34r.gif
--------
Ir šiandien panašią istoriją apturėjau doh.gif
Išvažiavau už miesto šiek tiek ir ..... užklimpau. Važiavo kažkoks džipas pro šalį, patempė. Tada užklimpau kitoje vietoje, po ilgiausių birzginimų ir spardimusi aplink mašiną, atėjo žmonės iš netolimo namo ir padėjo išsistumti. Nusprendžiau apsisukti ir nebevažiuoti iki tikslo. Tada.... ir vėl užklimpau. Laimei važiavo pro šalį dar viena mašina, kuri ir gi užklimpo. Nesidžiaugiu, kad jam nepasisekė taip pat, kaip ir man, bet jei ne jis, gal būčiau ir nakvojusi ten doh.gif Su tos mašinos vairuotoju ir kasėm, ir stumdėm vienas kitą. Po valandos šiaip ne taip pajudėjom.
Istorijos pabaigai noriu pasakyti, kad visa tai vyko vos kokie 3 kilometrai nuo ženklo Vilnius, na praktiškai sostinėje doh.gif
Atsakyti
julioske, nepuliuok 4u.gif

as skype kabu wub.gif

neturiu ka gerti, baisiai salta nueiti iki parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
Aš filmą žiūriu apie miestą, kuriame niekas nemeluoja ir sako viską ką galvoja rolleyes.gif
Pirma mintis - aš nenorėčiau tokiame mieste gyventi, vis gi man patinka kai kai kas nutylima arba truputis gražaus melo lotuliukas.gif Pasirodo lotuliukas.gif

Beje, o kur Ž.J. dingo visas suintrigavusi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 15 gruodžio 2012 - 20:39
QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 10:53)
Linausiau,kur tu?

As cia 4u.gif Skaitau,bet nevisada speju pakomentuoti,vis kas sutrukdo blush2.gif

thumbup.gif Liuks pirkinukai,man ir shopingas visada nuotaika pakelia,bet pazvelgus i aptustejusia pinigine,vel subjursta biggrin.gif

Julioskenu tu be nuotykiu neapsieini ax.gif Te 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 15:24)
O kodėl negrąžinami?Gal visi juvelyriniai dirbiniai negrąžinami? g.gif

pasirodo auksaru visur nenori priimti atgal. kita bizuterija galima.
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 15, 18:12)

Beje, o kur Ž.J. dingo visas suintrigavusi?  g.gif

Jei neklystu,i vestuves turejo eit si savaitgali g.gif
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 15, 18:35)
pasirodo auksaru visur nenori priimti atgal. kita bizuterija galima.

gaila ax.gif Man su "maudymke" karta toks pat nuotykis buvo,kad apatiniu nepriima,tai zinojau,o del del to vistai "nedasuto" doh.gif
Atsakyti
O pas mane sesuo atskrido - tai lakam brendžiuką šį vakarą, kiekviena prie savo kompo doh.gif Kaip jum? Va tokia šiuolaikiška tusovkė lotuliukas.gif
Atsakyti