Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 14:45)
Kaip mažutės sveikata?
----
Aš irgi save apsidovanojau,teko net į santaupas įlyst.  blush2.gif Paroviau puspaltį(radau tinkamo ilgio rankovėmis-ura),porą megztukų,porą bliuskų,kosmetinę. thumbup.gif

aciu, Upjora, visai neblogai. kosulys savaime aprimo, gal koju pakaitinimas padejo, nezinau.
kaip judvi???
----
thumbup.gif

o as neplanuotai sau auskariukus pasidovanojau doh.gif pirkaus nesimatavus, masciau, jei ka, tai grazinsiu, o jie negrazinami doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 15, 11:54)
aciu, Upjora, visai neblogai. kosulys savaime aprimo, gal koju pakaitinimas padejo, nezinau.
kaip judvi???
----
thumbup.gif

o as neplanuotai sau auskariukus pasidovanojau  doh.gif pirkaus nesimatavus, masciau, jei ka, tai grazinsiu, o jie negrazinami  doh.gif

Liuks.
Mes normaliai-aš jau geroj būklėj,dar tyrimas laukia antradienį,Staska vis pakosti,bet tikiuosi,jau į pabaigą eina.
----------------
O kodėl negrąžinami?Gal visi juvelyriniai dirbiniai negrąžinami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 15, 12:17)
Pukitas, ka sau pasidovanojai? ir is kur tiek valios iseigine diena taip anksti is namu krapstytis???  biggrin.gif

bet kaip as gerai jauciuosi anksciau atsikelus ax.gif Ejau grazinti savo bikinio ax.gif paskui letais zingsneliais namo ax.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 12:53)
Pūkita,ką pasidovanojai? bigsmile.gif

Ne nu dar atsisakyk paėdimo,tai kiek džiaugsmo gyvenime beliks?Ėsk,kol telpi pro duris. biggrin.gif

Sakai dėl to?Aš jau irgi nepamenu kada  verkiau,nu filmus žiūrint pažliumbimas neiskaito.

pasidovanojau trecia Beatos knyga (truputi anksciau nusipirkau) ax.gif ir inda skirta kepti orkaitej (ji siandien parsinesiau) ax.gif keli knygos receptai jau isbandyti ax.gif

Upjora nu ne, nebenoriu pro duris nebetilpt schmoll.gif uztenka jau lasiakas vel kabo (ir toks nemazas,...) O skaniai pavalgyti as megstu ax.gif blush2.gif

Na as sneku apie ta emocini "verkima" kai jau visas gyvenimas ir visa kasdienybe uzknisa, kai nebematai sviesos, atrodo tik i dugna krenti ir negali is jo islips (tiek psichoogiskai, finansiskai ir pan). O gera filam ziuredama as irgi iki siol apsikriokiu ax.gif Ot palikimas po nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ciuocės mirksiukas.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 14, 22:55)
kaip alkanas zveris po darbo apsiedu

Nenoriu pamokslaut, bet tai labai nesveika ir lašinys, kurio tu nenori, būtent nuo to kaupiasi. Geriau apsiėsk iki 12 val, paskui lengvai ir dažnai, o vakare nini, tai lašinys pradings mirksiukas.gif
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 14, 23:09)
Man kartais pinigai baigiasi ir neturiu už ką maisto nusipirkt

Žinau, ką reiškia neturėti ką valgyti. Studentavau, paskui vaikis mažas buvo, nežinau, ką tada valgiau... Bet prisivalgyti po badavimo-ne pats geriausias sprendimas.
QUOTE(obuoline @ 2012 12 14, 23:50)
noreciau taip nuosirdziai nuosirdziai issizliubmti, issistaugti, bet negaliu. Viduje kazkas neleidzia.

Ir man taip pat doh.gif Jaučiu, kad reikia, kad noriu, bet negaliu doh.gif Nu blyn, normaliai kartu prisisriuobti reikia, gal pramuš biggrin.gif
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 15, 00:51)
galvoju gal ištaikysiu po kokį vakariuką,

Tai gal ir ištaikysi, bet man tavęs jau gaila, leki, skubi, graužiesi, kad vaikui mažai dėmesio. Gal kaip nors 4u.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 15, 11:59)
Sau pasidovanojau (jau antra dovana)

Aš turbūt nesveika kažkokia: galiu pasidovanoti, bet nenoriu, nejaučiu poreikio, nors po sukūdimo neturiu ką apsirengti, bet dzin kažkaip. Einu į pasimatymus taip pat apsirengus ir puikiai jaučiuosi. Nu rimtai nesveika biggrin.gif
QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 13:53)

Man tavo humoro jausmas ir sarkazmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 14, 23:50)
kadangi neturiu darbo- nezinau, kaip galesiu nuomotis toliau buta....bet uztat vis dar dziaugiuos, kad palikau vyra ir isejau smile.gif

Aš taip gyvenu (bedarbio pašalpa plius alimentai) ir butą nuomuojuos.
O tau vt moka alimentus?
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 15, 16:07)
bedarbio pašalpa

O bedarbio pašalpą ne tam tikrą laiko tarpą moka? Keletą mėnesių turbūt, ane?
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 15:50)

Ir man taip pat doh.gif Jaučiu, kad reikia, kad noriu, bet negaliu doh.gif  Nu blyn, normaliai kartu prisisriuobti reikia, gal pramuš biggrin.gif

Aha, gerai būtų pasidaryt tokį pasisėdėjimo/pagėrimo/pabliovimo/pašokimo ir kt. vakarą. Bet būtinai reiktų tokį iki naujų daryt, kad išsibliaut, išmest viską, kas bloga lauk ir kitus metus pradėt švaria galva ir dūšia. biggrin.gif
Papildyta:
Kažki kiek pas mus namie temeratūros, nes miegojau po vatine kaldra su kojinėm ir chalatu iš kupranugario vilnos ir nebuvo per karšta, o dabar prie kompo sėdžiu su tuo chalatu (man rodos, jis net už mano paltą šiltesnis biggrin.gif ) - tai visvien vėsoka ir rankos šąla - vos kompo klavišus sugrabalioju. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 16:21)
O bedarbio pašalpą ne tam tikrą laiko tarpą moka? Keletą mėnesių turbūt, ane?

Pusę metų. Po to, jei nerandi darbo kreipiesi į soc. pašalpų skyrių (tiksliai nežinau, kaip vadinas) - tai iš ten gali skirt pašalpą neribotam laikui, bet ten jau nedidelė ji - žmogui apie 300 Lt, bet pvz, jei gauni alimentus - tai numinusuoja tą sumą. Kad netyčia per daug negautum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 15 gruodžio 2012 - 15:23
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 15, 16:29)
išmest viską, kas bloga lauk ir kitus metus pradėt švaria galva ir dūšia.

Man tai labai reikalinga. Jei tik turėčiau, kur pakviesti, būtinai taip ir padaryčiau, bet gyvenu su tėvais, vaikiu ir katinu mažame 2 kambarių bute-be prošvaisčių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 16:32)
Man tai labai reikalinga. Jei tik turėčiau, kur pakviesti, būtinai taip ir padaryčiau, bet gyvenu su tėvais, vaikiu ir katinu mažame 2 kambarių bute-be prošvaisčių verysad.gif

Pas mane - 1 kambarys, vaikas ir katinas. smile.gif Bet užtat nėra tėvų, o dukra gali pas močiutę pavakarot ir pernakvot. Tai galim pas mane. Kad ir šįvakar. smile.gif
Ar yra dar norinčių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 15, 16:36)

Mielai prisijungčiau, bet prie pietų (kurių nevalgiau, tik tssssss) gėriau brendžio jau
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 16:42)
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 15, 16:36)

Mielai prisijungčiau, bet prie pietų (kurių nevalgiau, tik tssssss) gėriau brendžio jau

Kiek gėrei? Bonką visą? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 15, 16:43)
Kiek gėrei?

Ne bonką, aš tiek nepakeliu, gal 100 g, bet kai ant tuščios, tai zachorošelo wub.gif
Atsakyti