QUOTE(FUERZA @ 2012 12 14, 22:09)
O jei rimčiau - tai jei visą dieną neką tevalgai, tai normalu, kad praalksti per visą dieną - tai ir valgyk.
nu bet vistiek negerai vakarais apsivalgyt, diena tik pietus smulkiai i skarndi imetu, bet vakare kemsu viska kas po ranka
QUOTE(obuoline @ 2012 12 14, 22:14)
ziuriu, kad musu berniukai tokio paties amziaus, tik maniskis per Naujus beveik gimes

Ir sie metai pirmi, kai jis viska pastebi, viskuo dziaugiasi, nes pernai dar kazkaip labiau dzin viskas buvo

Vien del jo norisi Kaledu ryta daug siurprizu
as irgi busiu viena, nors nieko ir nenoriu. Apskritai, Nauji metai man ne svente... Jungiuosi sventimui online
tiek daug reiktu pasakoti- darbas, asmeninis gyvenimas, neimanomas noras tureti nuosavus namus... daugiau vyru mano gyvenime nebus. Padejau TASKA. RIEBU. Nebenoriu. Gana. Dabar busiu viena.
oi maniskis ir praejusiai metas puikiai kaledu ryta atlaike

nes gavo ko norejo ( na tie norai tai paprastai, knygute, siukliaveze ir dar viena masinele)
Siais metais su seneliais bandysim ispildyt norus, nors jie irgi tokie niekiniai

Lego City ir malunsparnis. Dar knyga pirksiu, nes Akropolio ceki VT parnese is darbo, tai eisiu i knygyna koka enciklopedija paieskot
Del online, prasom

bus linksmiau, pirma LT, paskui kas UK

ben pora nauju metu atsvesim
jo jo , grasink grasink, nespesi apsisukt o jau koki objekta turesi salia saves
O kas liecia issipasakojima tai gali visko po truputi, niekas nesako mest visas kortas ant stalo
Kas liecia nuosava busta tai tu ne viena tokia, kuri nori

bet nieko, mes visos kaipnors

Paverkti yra sveika, neigiamos emocijso greiciau isgaruoja is galvos, mintys prasvieseja, imi kitaip galvot (na bent jau man taip buna, nors paskutini karta nebepamenu kada verkiau taip nuo dusios

)