Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(*Erotica* @ 2012 12 14, 17:36)
5 laisvos Erotic laiminga iki pazaliavimo biggrin.gif Atsisiunciau visa Bon Jovi diskografija tai kaifuoju thumbup.gif
Skierkute wub.gif

Erotica, kada tu nori meeto kaunieciu? ar nepaleis taves TB ir is M raides bet ne mama?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 14, 13:30)
O pirma daina nepagreitinta?Ar čia tik man atrodo?

Pirmosios originali versija tokia:
http://www.youtube.c...h?v=h-LbvFckptY

Alia man šis variantas labiau prie dūšios - kreizovesnis:
http://www.youtube.c...h?v=sS6eUIpwwds

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2012 12 14, 15:31)

Ir ne tik per Naujuosius jaučiu, kad draugų sumažėjo. Praktiškai kiekvieną savaitgalį tą galiu pajausti, jei noriu ką nors nuveikti. Visos draugės savaitgalius su šeima leidžia ir aš viena kažkaip nebeįsipaišau nei į žygius su baidarėmis/palapinėmis, nei į gimtadienius...

Aš irgi pastebiu, kad kiek bekalbinčiau savo "draugus" ką nors nuveikt kartu - išgirstu, kad jie jau suplanavę kažką veikt su kitais savo draugais, antromis pusėmis, šeimomis, gimine ir kt. Pasiūlau vieną kartą, antrą, trečią...ir pabosta siūlyt. Taip ir nutrūksta bendravimas. Koks ten yra posakis, kai vienas žmogus kitam sako, jog anas turi labai mažai draugų - tik kelis. O tas jam ir atsako, kad na ir kas, jog tik kelis - užtat jie tikri. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 14 gruodžio 2012 - 17:56
duokit valgyyyyyt!!!!
(ryziu diena pas mane)

sveikos! pas mus atsilo ax.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 14, 16:21)
Kas dar g.gif nieko gero daugiau, vt šiandien sūnų daviau pirmą kartą po ilgo laiko...galvojau nebeduosiu, bet kai kalbėjo telefonu vaikas graudentis pradėjo, verkti tetukai, tai sakau atvažiuok, duosiu... ech...sunku man. Gaila ir vaiko ir savęs ir net vt šiek tiek...

o jis kur pats apsistojes?
financiskai padeda tau?

QUOTE(Mort @ 2012 12 14, 16:31)
Ir ne tik per Naujuosius jaučiu, kad draugų sumažėjo. Praktiškai kiekvieną savaitgalį tą galiu pajausti, jei noriu ką nors nuveikti. Visos draugės savaitgalius su šeima leidžia ir aš viena kažkaip nebeįsipaišau nei į žygius su baidarėmis/palapinėmis, nei į gimtadienius... O kiek dar buvo bendrų draugų, kurie savaime aišku dabar nebedraugai
Na, jei vyrai draugėms dėmesio nerodo ar į komadiruotes dažniau važinėja, tada ir man nusišypso laimė susitikti su jomis  hihihi.gif  Bet matyt viskas čia normaliai, taip ir turi būti  irnesakyk.gif

tikra tiesa!
ir pas mane tas pats! neturiu po ranka ne vienos vienisos mamytes.
nuskyla susibegt dienos metu su tom, kurios turi vyrus ir dar nedirba, o savaitgaliais dazniausiai viena, ypac kai oras prastas.
cia ruskikiu mamyciu grupele susejima daro restorane, esu pakviesta. i tokius susiburimus isipaisau, va jei su vyras butu, as jau namie sedeciau smile.gif

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 14, 17:00)
Ką tečiui kalėdom nupirkt? niekad nebedovanodavau, bet padovanojo man neblogą dalyką, tai reik ir man kažką, nu tokio nebrangaus, nes mašinai neblogai padėjau jau.

gal knyga kokia? jei skaito zinoma.

reik trauktis nuo kompo. namai apversti, o man dar grazintis reik, gi ryt tusintis varau thumbup.gif
Atsakyti
Kaip man gerai, 31 išeinu į darbą ir baigsiu tik sausio 8, tai nebus laiko apie naujus galvoti cool.gif po darbo manau simboliškai pakalsim šampės ar kokį buteliuką ir tiek smile.gif

Kalėdos tik laisvos, tai ką vakare veiksiu nežinau, irgi visi su antrom pusėm verysad.gif

Raimuk, tetis neskaito, vt nepadeda...
Atsakyti
Mergaiciukes, nenukabina nosiu ir sventes praleidziam online biggrin.gif gerimai jusu, muzika bendra lotuliukas.gif va tada jau velniop visi "su seimom" , "su draugais" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 14, 20:25)
Mergaiciukes, nenukabina nosiu ir sventes praleidziam online  biggrin.gif  gerimai jusu, muzika bendra  lotuliukas.gif  va tada jau velniop visi "su seimom" , "su draugais"  smile.gif

lotuliukas.gif

Aš irgi bėje, valgyti mečiau! Kol dirbau visai dvi dienas badavau, toliau stengiuos kuo mažiau dieną, vakare nebevalgyt. Nu šiandien noriu, tai vakarienei - mandarinai blush2.gif biggrin.gif mečiau alutį,sidriuką, mečiau užkandžius vakarais. Pilvo beveik nebeliko bigsmile.gif dar žadu aerobiką lankyt, gal atsigausiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos gražuolytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 14, 19:23)
lotuliukas.gif

Aš irgi bėje, valgyti mečiau! Kol dirbau visai dvi dienas badavau, toliau stengiuos kuo mažiau dieną, vakare nebevalgyt. Nu šiandien noriu, tai vakarienei - mandarinai blush2.gif  biggrin.gif mečiau alutį,sidriuką, mečiau užkandžius vakarais. Pilvo beveik nebeliko bigsmile.gif dar žadu aerobiką lankyt, gal atsigausiu blush2.gif

nuotaika pakeliau lotuliukas.gif

o pas mane kaip tik pilvukas per bilioteni atsirado doh.gif nekenciu PMS.....dabar jau as po...tai gal grisiu atgal i bet ko needimo perioda lotuliukas.gif
Atsakyti
man sian norisi vilku kaukt... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 14, 19:38)

galim choru pavaryt g.gif as prisijungciau, jei reikia kompanijos g.gif

P.s. jei pasidarys lengviau gali issipasakot kas ir kaip, padeda kartais g.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 14, 20:38)

Man kaukt nesinori - tik šiaip, sėdžiu va, ir į vieną tašką žiūriu... Lyg tingulys, lyg liūdesys, lyg apatija. Ir jaučiu, kad tikrai nelabai gerai, nes nei plaukų, nei nagų tvarkausi - sėdžiu tokia visa susivėlus prie kompo ir ****** man viskas. Kažkur išėjo mano grožis ir gyvybingumas. Atrodo, lyg kas būtų visas gyvybines jėgas iščiulpęs. Norėčiau užmigt ir pabust pavasarį - kai būtų šilta, nes tas šaltis į kapus nuvarys tuoj. doh.gif

Kas nutiko, obuoline?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 14 gruodžio 2012 - 19:51
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 14, 20:25)
Mergaiciukes, nenukabina nosiu ir sventes praleidziam online  biggrin.gif  gerimai jusu, muzika bendra  lotuliukas.gif  va tada jau velniop visi "su seimom" , "su draugais"  smile.gif

o gal taip ir padarom?
as per naujukus jokiu olanu neturiu, na baldas kviete, bet as tikrai schmoll.gif
kurios per Naujuosius Metus vienos?
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 14, 21:23)
lotuliukas.gif
Aš irgi bėje, valgyti mečiau! Kol dirbau visai dvi dienas badavau, toliau stengiuos kuo mažiau dieną, vakare nebevalgyt. Nu šiandien noriu, tai vakarienei - mandarinai blush2.gif  biggrin.gif mečiau alutį,sidriuką, mečiau užkandžius vakarais. Pilvo beveik nebeliko bigsmile.gif dar žadu aerobiką lankyt, gal atsigausiu blush2.gif

saunuole!
bet, viskas su protu! mirksiukas.gif

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 14, 21:50)
Man kaukt nesinori - tik šiaip, sėdžiu va, ir į vieną tašką žiūriu... Lyg tingulys, lyg liūdesys, lyg apatija. Ir jaučiu, kad tikrai nelabai gerai, nes nei plaukų, nei nagų tvarkausi - sėdžiu tokia visa susivėlus prie kompo ir ****** man viskas. Kažkur išėjo mano grožis ir gyvybingumas. Atrodo, lyg kas būtų visas gyvybines jėgas iščiulpęs. Norėčiau užmigt ir pabust pavasarį - kai būtų šilta, nes tas šaltis į kapus nuvarys tuoj.  doh.gif

gal tai laikina?

apatija ir mane buvo apemusi, ir dabar supratau del ko, gi as nebedirbu tiek kiek anksciau, aptingau, o dar tas ruduo, ziema.... bandau save is to tingulio zadinti.
Atsakyti