duokit valgyyyyyt!!!!
(ryziu diena pas mane)
sveikos! pas mus atsilo
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 14, 16:21)
Kas dar

nieko gero daugiau, vt šiandien sūnų daviau pirmą kartą po ilgo laiko...galvojau nebeduosiu, bet kai kalbėjo telefonu vaikas graudentis pradėjo, verkti tetukai, tai sakau atvažiuok, duosiu... ech...sunku man. Gaila ir vaiko ir savęs ir net vt šiek tiek...
o jis kur pats apsistojes?
financiskai padeda tau?
QUOTE(Mort @ 2012 12 14, 16:31)
Ir ne tik per Naujuosius jaučiu, kad draugų sumažėjo. Praktiškai kiekvieną savaitgalį tą galiu pajausti, jei noriu ką nors nuveikti. Visos draugės savaitgalius su šeima leidžia ir aš viena kažkaip nebeįsipaišau nei į žygius su baidarėmis/palapinėmis, nei į gimtadienius... O kiek dar buvo bendrų draugų, kurie savaime aišku dabar nebedraugai
Na, jei vyrai draugėms dėmesio nerodo ar į komadiruotes dažniau važinėja, tada ir man nusišypso laimė susitikti su jomis

Bet matyt viskas čia normaliai, taip ir turi būti
tikra tiesa!
ir pas mane tas pats! neturiu po ranka ne vienos vienisos mamytes.
nuskyla susibegt dienos metu su tom, kurios turi vyrus ir dar nedirba, o savaitgaliais dazniausiai viena, ypac kai oras prastas.
cia ruskikiu mamyciu grupele susejima daro restorane, esu pakviesta. i tokius susiburimus isipaisau, va jei su vyras butu, as jau namie sedeciau
QUOTE(Spindi* @ 2012 12 14, 17:00)
Ką tečiui kalėdom nupirkt? niekad nebedovanodavau, bet padovanojo man neblogą dalyką, tai reik ir man kažką, nu tokio nebrangaus, nes mašinai neblogai padėjau jau.
gal knyga kokia? jei skaito zinoma.
reik trauktis nuo kompo. namai apversti, o man dar grazintis reik, gi ryt tusintis varau