Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2012 11 28, 22:31)
Nu,vaizdelis idiliškas piešiasi.O kaip tu viduje jautiesi  kai su jais bendrauji?
O jei paprašytum tu jo neguldyt darželyje?Jaučiu,neįmanomas variantas,ane? g.gif

oi ne, tipo visiem vienoda dsciplina, visi turi vienodai daryt...o be to, jis guli ir uzmiega...vadinasi reikia jam to miego...
Atsakyti
QUOTE(OK!* @ 2012 11 28, 16:41)
nes per 8menesius 17kg pliuso turiu

Čia tiek užsiėdei kilogramų?

QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 17:01)
Nu tu issirink, as tai laikausi neberijimo taktikos ir begiot pradejau

Šaunuolė.

QUOTE(linausius @ 2012 11 28, 19:26)
RaimukFB foto wub.gif Jau kokios jus grazios visos bigsmile.gif

Tu čia apie kokais foto?
Eglės nori dėl migdymosi ypatumų?
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 21:30)
Geriu vyna  biggrin.gif

Ačiū,kad priminei.Juk ir aš turiu.Bėgu į šaldytuvą. bigsmile.gif
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 21:35)
oi ne, tipo visiem vienoda dsciplina, visi turi vienodai daryt...o be to, jis guli ir uzmiega...vadinasi reikia jam to miego...

Nu,užmiega tai užmiega.Kažin,o ką veikia kiti vaikai,kurie neužmiega,ar nebūna tokių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 28, 22:37)
Ačiū,kad priminei.Juk ir aš turiu.Bėgu į šaldytuvą.  bigsmile.gif

Nu,užmiega tai užmiega.Kažin,o ką veikia kiti vaikai,kurie neužmiega,ar nebūna tokių...  g.gif

grizai jau? bigsmile.gif

nu niekada nesidomejau g.gif jauciu guli ramiai bet nemiega, o maniskis luzta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 21:18)
nu as nekalbu iskart apie sexa  g.gif  tarkim vien bendravimas  g.gif  ar tai irgi yra blogai? Ar mes tuo "treciuoju" blogiu laikom tik tai kas susije su sexu?  g.gif  Ar bendravimas visom imanomom temom irgi yra blogis?  g.gif
-----
tu atvirutej parasyk "tai tik 5lt"  lotuliukas.gif  gal supras, kad tai nera tiesioginis kvietimas su tavim pasimylet  lotuliukas.gif
tai galbut cia ir slypi visas tas blogis  bigsmile.gif  na as apie "treciaji"... jei tas "treciasis" save per daug myli ir nenores su niekuo dalintis tuo "antruoju", tuomet santykiu tikrai nebus (jokiu santykiu)..o jei ant visko dzin dzilin tuomet jau ribu neber  smile.gif
----
Oi kaip man patinka sita diskusija  bigsmile.gif  blyn senokai taip bediskutavom  bigsmile.gif  ir kiek skirtingu nuomoniu  bigsmile.gif

Na mes kalbam apie meiluzes, o jos jau ir tam reikalui naudojamos cool.gif
-----
Reiks paziuret kiek jie pas mus kainuoja biggrin.gif
-----
drinks_cheers.gif dazniau visokiu tokiu diskusiju reiktu uzvest
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 21:41)
grizai jau?  bigsmile.gif
nu niekada nesidomejau  g.gif  jauciu guli ramiai bet nemiega, o maniskis luzta  smile.gif

Atataaaaaa,kaip gardžiai nubėgo gerkle. wub.gif biggrin.gif
Kažkaip neįsivaizduoju ramiai gulinčio vaiko... g.gif Jaučiu,kad užmiega visvien,juk nėr kur dėtis.

Puuuupi,kaina nuo kiekio priklauso. biggrin.gif
Papildyta:
Kai prasidėjo diskusija man pirma mintis-oi,aš tai jau tikrai ne ne ne.Bet permąsčiau,kad nežinia kas gyvenime gali nutikti.Juk būna,susisuka galva,nebemąstai blaiviai...Taip kad sakau gal...
Kiek būna visokiausių atvejų gyvenime.

Ž.J. ir tu nebūk tokia kategoriška. mirksiukas.gif Juk nežinai kas ryt tavęs laukia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 28 lapkričio 2012 - 22:58
QUOTE(Upjora @ 2012 11 28, 21:54)
Puuuupi,kaina nuo kiekio priklauso.  biggrin.gif

Prisiminiau istorjija, kai dirbau mazoj parduotuvytej ir atejo vakare vyriokas toks mazdaug 40 metu. Taip tyliai tyliai sako duok pakeli aspirino ir mirksi. Niu as tokia tik i UK atvaziavusi ir duodu jam aspirino. Jis israudo visas ir sako, ne tokio aspirino noriu doh.gif lotuliukas.gif bendradarbis tada jau man parode ko jis nori...
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 11 28, 21:58)
Prisiminiau istorjija, kai dirbau mazoj parduotuvytej ir atejo vakare vyriokas toks mazdaug 40 metu. Taip tyliai tyliai sako duok pakeli aspirino ir mirksi. Niu as tokia tik i UK atvaziavusi ir duodu jam aspirino. Jis israudo visas ir sako, ne tokio aspirino noriu  doh.gif  lotuliukas.gif bendradarbis tada jau man parode ko jis nori...

lotuliukas.gif
Man irgi gėda buvo šitos rūšies aspiriną pirkt. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 19:38)
Kartais tai norisi pagyventi sau ir pasidziaugt jo teikiamais malonumais, o ne verkt i pagalve, nes atseit, tai amoralu, neteisinga..

Sau tai sau,suprantama,nu bet sakykit, a mazai laisvu vyru?Turekit 2-3,bet niekam neisipareigojusius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 11 28, 21:56)
Ž.J. ir tu nebūk tokia kategoriška. mirksiukas.gif Juk nežinai kas ryt tavęs laukia.

Yra situaciju, kuriose galima leist sau pabut kategoriskom smile.gif

Jau tiek kartu gyvenime susisukus ir susukta galva buvo, kad igijau tam imuniteta biggrin.gif
Atsakyti
Viskas,mielosios mano,einu,lovoj manęs Liudas Vasaris laukia. hihihi.gif

Labos nakties.
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 11 28, 22:02)
Sau tai sau,suprantama,nu bet sakykit, a mazai laisvu vyru?Turekit 2-3,bet niekam neisipareigojusius ax.gif

drinks_cheers.gif pritariu
Atsakyti
Jei su zmogum sieja tik sexas, o ne jausmai.. tada savo malonumui galima leist kazka biggrin.gif bet moterys daznai linke isimyleti tuos savo meiluzius, prisirist.. tada jau kapiec !

QUOTE(Upjora @ 2012 11 28, 22:27)
Nesitiki,kad tokių gerų akių vaikis taip kankina mamą naktimis.Tu čia kažką paistai,motin,negali toks meilutis taip elgtis.

Nu nepaisto motin, nepaisto biggrin.gif tevo irgi geros akys buvo.. ir kuom tai baiges lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti