Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 18:56)
Gera jus cia tema uzvedet...o as nezinau  g.gif  Gal visa tai turi priklausyti nuo aplinkybiu...na gerai, mes visos per ta su...a perlipom (vienaip ar kitaip) ir zinom ka reiskia kai antra puse susiranda kita ir pacios to daryt nenoretumem...nes zinom kaip skaudu buna suzinojus jog tave apgaudineja...bet ir vel....jei tu (budamas tuo treciu asmeniu) gauni demesio, bet nezinai, kad esi "tas trecias"...visa tai suzinai po trupti (na tave apruosia kaip kaluukta pries kaledas kisant i orkaite)...

Buciau labai iskaudinta tokiu atveju ir nenoreciau ne akyse jo matyti ir dzin butu tas demesys ir kt dalykai,netgi jei isimylejus jau buciau,savigarba butu svarbiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 21:56)
Gera jus cia tema uzvedet...o as nezinau  g.gif  Gal visa tai turi priklausyti nuo aplinkybiu...na gerai, mes visos per ta su...a perlipom (vienaip ar kitaip) ir zinom ka reiskia kai antra puse susiranda kita ir pacios to daryt nenoretumem...nes zinom kaip skaudu buna suzinojus jog tave apgaudineja...bet ir vel....jei tu (budamas tuo treciu asmeniu) gauni demesio, bet nezinai, kad esi "tas trecias"...visa tai suzinai po trupti (na tave apruosia kaip kaluukta pries kaledas kisant i orkaite)...neako iskart, kad va as zenotas (ar zenota) ir tada jau daryk isvadas...nu nesakykit...manau vienaip ar kitaip leistume sau pabuti nors trumpam tuo asmeniu, kuriuo rupinasi, globoja, domisi kas ir kaip...bet niekas nesako, kad va pyst ir isardai ju gyvenima...

Nu nezinau ar as cia aiskiai pasakiau, bet siuo metu as negaliu pasakyti grieztai NE nebucau (ka tikrai galejau pasakyti pries 4 metus)  g.gif
Papildyta:
o tu manai toms kurios buna ta treciaja nera dzin ta, kuria apgaudineja  g.gif  Zodziu todel mus ir apgauna  biggrin.gif 
Tu jam preziku nupirk  lotuliukas.gif

jei man kas nors pries metus ir viena menesi butu pasakes, kad as taip gyvensiu, kaip gyvenu dabar, buciau rimtai pasukiojus prie smilkinio ir liepus eit issiblaivyt:ax:
Esme ta, kad nesu ta trecia, nesu grioveja, is tiesu nenoriu jokiu jo gyvenimo pokyciu. Tegul jam skauda, kad jis apgaudineja, gyvena dviguba gyvenima ir pan. Zmogaus santuoka nera laiminga (pvz., visur ir visada vienas arba tik su vaikais, jokiu bendru atostogu, jokio bendro laisvalaikio), ir jei jis nuspres, kad jiems nepakeliui ateityje, tas sprendimas bus JO, ne del manes, ir ne tam, kad butu su manim. Nezinau, ar aiskiai parasiau, bet...
Visada galvojau, kad sita role labai lengva, paprasta, zaisminga, bet ... toli grazu- ir tikrai nenoreciau, kad kada nors mano vyras turetu kazka sone su kuo butu geriau, nei su manim. As nesu niekam isipareigojusi, o toliau... tai jau TO zmogaus pasirinkimas.
Be to, mes ir taip per daug save spraudziam i visuomenes sukurtas normas, elgesio modelius- teisinga/neteisinga, grazu/ negrazu, moralu/nemoralu....

Papildyta:
QUOTE(linausius @ 2012 11 28, 22:03)
Buciau labai iskaudinta tokiu atveju ir nenoreciau ne akyse jo matyti ir dzin butu tas demesys ir kt dalykai,netgi jei isimylejus jau buciau,savigarba butu svarbiau ax.gif

ne uz ka nelinkeciau atsidurti tokioje situacijoje, bet realybeje daug kas buna kitaip nei mes isivaizduojam. Ir nesi tikra, kad po keliu metu galvosi taip pat, kaip dabar...gyvenimas, deja, daznai pateikia siurprizu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoline: 28 lapkričio 2012 - 21:19
QUOTE(linausius @ 2012 11 28, 20:26)
OK!su praejusiu tortadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 19:56)
bet nezinai, kad esi "tas trecias"...visa tai suzinai po trupti (na tave apruosia kaip kaluukta pries kaledas kisant i orkaite)...neako iskart, kad va as zenotas (ar zenota) ir tada jau daryk isvadas...nu nesakykit...manau vienaip ar kitaip leistume sau pabuti nors trumpam tuo asmeniu
-------
o tu manai toms kurios buna tai treciaja nera dzin ta, kuria apgaudineja  g.gif  Zodziu todel mus ir apgauna  biggrin.gif 
------
Tu jam preziku nupirk  lotuliukas.gif

Pabusiu kategoriska, bet NIEKADA nesutikciau but treciuoju asmeniu... iskart nutraukciau bent koki bendravima, neklausyciau jokiu graudinanciu pasiteisinimu ir neleisciau daugiau kabint makaronu ant ausu... Kokia nakti is sirdies pabliauciau i pagalve ir viskas...
----
Priezasciu del ko apgauna yra daug cool.gif
----
Dar ne taip supras lotuliukas.gif
Atsakyti
Sutinku, moteriskas solidarumas.. bet kai ta "pirmoji" moteris suzono ir pasiutus kaltina tik ta "antraja" moteri, nes jos vyras visada gi sventas, nieko blogo nedarantis, vargsas auka, suviliotas.. tai dingsta po biski tas moteriskas solidarumas biggrin.gif
Kartais tai norisi pagyventi sau ir pasidziaugt jo teikiamais malonumais, o ne verkt i pagalve, nes atseit, tai amoralu, neteisinga..

Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 20:38)
Kartais tai norisi pagyventi sau ir pasidziaugt jo teikiamais malonumais, o ne verkt i pagalve, nes atseit, tai amoralu, neteisinga..

O buvimas ta trecia labai jau daug malonumu suteikia? g.gif mane tokia padetis tik gilesnen depresijon varytu... Per daug save myliu lotuliukas.gif kas mano, tas tik mano, nesu lilnkusi su niekuo dalintis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 21:56)
Nu nezinau ar as cia aiskiai pasakiau, bet siuo metu as negaliu pasakyti grieztai NE nebucau (ka tikrai galejau pasakyti pries 4 metus)  g.gif

drinks_cheers.gif Kuo labiau aš senstu (arba gražiau pasakius kuo daugiau įgyju gyvenimiškos patirties) tuo mažiau viskuo stebiuosi ir vis mažiau esu kategoriška. Tikrai šiandien negalėčiau garantuoti, kad aš tau NE, NE, niekados gyvenime schmoll.gif Kiek jau tokių dalykų gyvenime man buvo, kur sakiau, jau aš tai niekados... O paskui būtent taip ir atsitikdavo doh.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 22:38)
bet kai ta "pirmoji" moteris suzono ir pasiutus kaltina tik ta "antraja" moteri, nes jos vyras visada gi sventas, nieko blogo nedarantis, vargsas auka, suviliotas..

Va, būtent mirksiukas.gif nekaltas, vagšelis, galvą jam apsuko doh.gif

QUOTE(obuoline @ 2012 11 28, 22:15)
Zmogaus santuoka nera laiminga (pvz., visur ir visada vienas arba tik su vaikais, jokiu bendru atostogu, jokio bendro laisvalaikio)

Kad santuoka būtų laiminga, reikia abiejų žmonių pastangų. Vietoj to, kad vienas važinėtų ar atostogauti ar į žvejybą ar į barą alaus (kadangi situacijos nežinau, tai čia tik šiaip sugalvoju, ką vyrai veikia vieni) stengtųsi žmogus surasti bendrų pomėgių su žmona, su visa šeima, ruoštų vakarienę žmonai, eitų pasivaikščioti kartu...
Ai, bet deja praktikoje visi labiau mėgsta skųsti, kad nelaimingas, nesuprastas... o ne realiai stengtis kažką keisti
Obuoline, čia jokiais būdais ne tau skirta, čia šiaip teoriniai mano pamąstymai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 28 lapkričio 2012 - 22:11
Nu sveikos paleistuvės ir moralės sergėtojos biggrin.gif

Tyliai sau skaitau ir nerašau... ax.gif
Einu citatų parinksiu.
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2012 11 28, 21:21)
Pabusiu kategoriska, bet NIEKADA nesutikciau but treciuoju asmeniu... iskart nutraukciau bent koki bendravima, neklausyciau jokiu graudinanciu pasiteisinimu ir neleisciau daugiau kabint makaronu ant ausu... Kokia nakti is sirdies pabliauciau i pagalve ir viskas...
----
Dar ne taip supras  lotuliukas.gif

nu as nekalbu iskart apie sexa g.gif tarkim vien bendravimas g.gif ar tai irgi yra blogai? Ar mes tuo "treciuoju" blogiu laikom tik tai kas susije su sexu? g.gif Ar bendravimas visom imanomom temom irgi yra blogis? g.gif

tu atvirutej parasyk "tai tik 5lt" lotuliukas.gif gal supras, kad tai nera tiesioginis kvietimas su tavim pasimylet lotuliukas.gif

QUOTE(puuupi @ 2012 11 28, 21:50)
Per daug save myliu  lotuliukas.gif kas mano, tas tik mano, nesu lilnkusi su niekuo dalintis  biggrin.gif

tai galbut cia ir slypi visas tas blogis bigsmile.gif na as apie "treciaji"... jei tas "treciasis" save per daug myli ir nenores su niekuo dalintis tuo "antruoju", tuomet santykiu tikrai nebus (jokiu santykiu)..o jei ant visko dzin dzilin tuomet jau ribu neber smile.gif

QUOTE(Mort @ 2012 11 28, 21:57)
drinks_cheers.gif  Kuo labiau aš senstu (arba gražiau pasakius kuo daugiau įgyju gyvenimiškos patirties) tuo mažiau viskuo stebiuosi ir esu kategoriška. Tikrai šiandien negalėčiau garantuoti, kad aš tau NE, NE, niekados gyvenime  schmoll.gif Kiek jau tokių dalykų gyvenime man buvo, kur sakiau, jau aš tai niekados... O paskui būtent taip ir atsitikdavo  doh.gif
Va, būtent  mirksiukas.gif nekaltas, vagšelis, galvą jam apsuko  doh.gif

Oi kaip man patinka sita diskusija bigsmile.gif blyn senokai taip bediskutavom bigsmile.gif ir kiek skirtingu nuomoniu bigsmile.gif
Papildyta:

QUOTE(Upjora @ 2012 11 28, 22:16)
Nu sveikos paleistuvės ir moralės sergėtojos  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet kaip as tave myyyyyyyyyyyliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skierkute @ 2012 11 27, 19:51)

Einu nors i albuma kanors imesiu jums!

Nesitiki,kad tokių gerų akių vaikis taip kankina mamą naktimis.Tu čia kažką paistai,motin,negali toks meilutis taip elgtis.

QUOTE(obuoline @ 2012 11 27, 20:59)
ok, vadinasi turiu viena objekta ir kokius tris briedžius, vienas iš kurių rimtas  o gal ne tiek rimtas, kiek nebe briedis doh.gif bet MB jis nebus, kad ir kaip gaila bebūtų...net nežinau, kaip jį vadinti...

Oho,koks sąrašiukas.Kada spėji?Kur su jais bendrauji?Man iškart buitiniai klausimai kyla. blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(puuupi @ 2012 11 27, 21:09)
Sveikutes!

Sugalvojau pasivaident truputi,kad paieskos nereiktu skelbt

Taip ir sakyk,kad baudos bijai.
Šaunuolė kad jau pasirūpinai dovanomis.
Aš tėvukams grynais siųsiu... blush2.gif

QUOTE(annomis @ 2012 11 27, 21:46)
O aš vakar su tokiu pažįstamu susirašiau, pasiūlė arbatos susitikt, bet vėlu jau buvo - aš su chalatu jau sėdėjau. Šiandien jam rašau, klausiu, gal jis šiandien tos arbatos nori, o jis man atrašė, kad nori manęs  Teko vienai namie alų gert.

hihihi.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 27, 21:50)
Labas mergai, o as perpykus ateinu 

000059.gif
Patarimų pridalino.Linkiu sekmės auklėjant vaiką ir perauklėjant tėvukus.
Papildyta:
QUOTE(<imelda> @ 2012 11 28, 07:10)
Labas rytas  ......

Puiki istorija apie pelytę Zitą.

QUOTE(annomis @ 2012 11 28, 08:16)

Jei dovana - gera, gal užtenka?
----------

Tiesa, pasakojau saviškei, kad mano draugė ruošiasi sūnaus gimtadieniui, sako, va, pyragą kepsiu. Tai maniškė sako: "Kitiems vaikams gerai - jų mamos pyragus kepa". Sakau, gi tu nevalgai tų pyragų - tai atsako: "Na ir kas?" 

Aišku,kad užtenka.
--------
lotuliukas.gif Gerai ji čia.
O tau ką,sunku iškept pyragą?
Papildyta:
Paskaičius Obuolinės postą iškart pagalvojau apie ŽJ reakciją ir akurat,sękančiam puslapyje mano spėlionė pasitvirtino.
Atsakyti
Geriu vyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 11 28, 15:37)

Buvom siandien su VT ir ex uosve parke. Antis maitinom,uosve cielus du batonus paaukojo tam reikalui Paskui dar pasisupo mergaite ir parveze
VT namo mudvi.

Nu,vaizdelis idiliškas piešiasi.O kaip tu viduje jautiesi kai su jais bendrauji?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 15:46)
Blogiausia yra tai, kad darze jis pamiega pietus ir uzsikaura batareika nesveikai    va negautu pietu darze pamiegot butu kaip ciucikas vakare...

O jei paprašytum tu jo neguldyt darželyje?Jaučiu,neįmanomas variantas,ane? g.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 28, 16:02)
zinok tas pats ir su maniske butu LT jei pietu miego reiktu eit.

Va,vienas pliusas angliško darželio naudai. good.gif
Atsakyti