as prisijungciau prie besikūdinančių- noriu atsikratyt kokiais 4 kg. Paskutinį kartą kūdinausi sutikusi savo vyrą- oi koks stimulas buvo

Mitau obuoliais, trys treniruotės per savaitę salėje, viena eorobika plius. Nė gramo lišno riebaluko nebebuvo. Dabar jaučiu žymiai sunkiau būtų- nebe ta medžiagų apykaita.
Nervukai labai padeda atsikratyt svorio. O man dabar padidino vaistų dozę, todėl staigiai prisidėjo gal kokie dar du papildomi prie tų, kuriuos ir taip turėjau...ech, pamokinkit mane kaip dietintis
QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 13:08)
Ne muilas - nesusimuiluos!!!
Labas rytas
Mano beibikas tai bemiegodamas apsivercia ant pilvo, ant keturiu ir pradeda dauzyt galva i siena siubuodamas, taip atsikelia
*****, kaip jis greitai auga..
nebuvau girdejusi tokio posakio

diskutuoti ta tema galima daug, bet ar verta- tiesiog mano gyvenimo tarpsnis šiuo metu toks, kad man to reikia, tokiu būdu aš maskuoju kitas bėdas, kurių turiu daug..
nespejau pastebėti, o jau 4 ant nosies... labai greitai jie auga...
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 28, 15:03)
Nu va - stengies, stengies, o čia pliaukšt ir perspjauna
Z.J. neįsivaizduoja

O aš įsivaizduoju

Tik, kaip rodo patirtis skaudi gyvenimiška - po to būna labai jau neskanu...
Daluze14, cia juk ne konkursas
neskanu nebebus...tiesiog tas etapas, kuomet būtų buvę neskanu viskam baigusis, jau praėjo...kolkas tiesiog beprotiškai skanu vis dar, bet jau kitaip nei buvo anksčiau...
QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 28, 16:55)
nemetau akmenu i moteris, esancias meiluziu padetyje. visko nutinka. visokios priezastys, situacijos gyvenime susiklosto. kas moralizuos apie morales stoka, kas kalbes kad meile akla, bet kad tuo dziaugtis?... na nezinau...
dėl priežasčių gausos ir situacijų esi labai teisi. Tuo labiau ir bendravimas labai skirtingas būna- aš turėdama vyrą, daugelio dalykų nepatyriau, ką turiu dabar. Kol man to užtenka, tuo ir mėgaujuosi, ir džiaugiuosi. Kolkas neįsivaizduoju, kad norėčiau kas vakarą grįžus namo rasti kažką, gal man per ilgai kniso smegenis, ir aš neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Todėl viduje yra baimė, kad istorija pasikartos.