Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 14:29)
As palaikyt galiu dieta su tavim smile.gif ka per sventes veiki, OK!* ? lb buni uzimta?

nezinau del svenciu, laaabai toli, bet gal ir nebusiu, nezinau kaip susiklostys viskas smile.gif)
issirenkam dieta ir kudinames lotuliukas.gif , nes per 8menesius 17kg pliuso turiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OK!* @ 2012 11 28, 17:41)
nezinau del svenciu, laaabai toli, bet gal ir nebusiu, nezinau kaip susiklostys viskas smile.gif)
issirenkam dieta ir kudinames lotuliukas.gif , nes per 8menesius 17kg pliuso turiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu tu issirink, as tai laikausi neberijimo taktikos ir begiot pradejau smile.gif griezciau nesiimu, nes maitinu dar smile.gif Man liko 10 is 30 kg nuo nestumo biggrin.gif As tai zinau tiek, kad busiu tavo apylinkese per sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 28, 17:02)
reiskias ir su tevais tada reik kovot. kiek tai truks? 3-5 dienas? nenumirs. padaryk seimos susirinkima ir pranesk nauja tvarka  biggrin.gif
buna ir mano mama sumasto, bet as laikaus savo. tai nera vaiko kankinimas, va tas nepagulejimas su juo, gal tikrai vaikas greiciau uzmigs, lengviau ryte kelsis smile.gif
----
zinok tas pats ir su maniske butu LT jei pietu miego reiktu eit.

nu as bandysiu po truputi...kad ir tevai priprastu prie to dalyko lotuliukas.gif

QUOTE(OK!* @ 2012 11 28, 17:41)
issirenkam dieta ir kudinames lotuliukas.gif , nes per 8menesius 17kg pliuso turiu doh.gif 

tai davai garsiai pasiskelbiam, kad kudinames ir bus geda nesikudinti, taip sakant save psichologiskai nuteikinet reikia, o gal ir fotkes imest PRIES ir PO bigsmile.gif

Gal ir man reiktu g.gif ai tingiu kudintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OK!* @ 2012 11 28, 18:41)
nezinau del svenciu, laaabai toli, bet gal ir nebusiu,
------
nes per 8menesius 17kg pliuso turiu doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Bandau savo kaip aiškeriagės sugebėjimus pademontruoti biggrin.gif gal ir nebūsiu - reiškia, kad gal pas TB keliausi?
-----
blink.gif O gal tau reikia kokius skydliaukės tyrimus pasidaryti? nes šiaip sau gi negali tiek kilogramų užaugti g.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 19:10)
nu as bandysiu po truputi...kad ir tevai priprastu prie to dalyko  lotuliukas.gif
-----
tai davai garsiai pasiskelbiam, kad kudinames ir bus geda nesikudinti,

ne tik vaiką auklėti reikia, bet ir teėvus lotuliukas.gif
------
Ai, nelabai padeda irnesakyk.gif Mano 2 draugės bandė taip dietos laikytis, maždaug abi viena kitai atraportuos ką valgė, kiek sportavo.... O paskui, kai jau nusibodo laikytis tos dietos abi viena kitai prisipažino, kad sukčiaudavo prisiduodamos viena kita lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 28 lapkričio 2012 - 18:21
QUOTE(Mort @ 2012 11 28, 18:20)
Bandau savo kaip aiškeriagės sugebėjimus pademontruoti  :
-----
ne tik vaiką auklėti reikia, bet ir teėvus  lotuliukas.gif
------
Ai, nelabai padeda  irnesakyk.gif Mano 2 draugės bandė taip dietos laikytis, maždaug abi viena kitai atraportuos ką valgė, kiek sportavo.... O paskui, kai jau nusibodo laikytis tos dietos abi viena kitai prisipažino, kad sukčiaudavo prisiduodamos viena kita  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jo jo, pas mus ir senelius reikia peraukleti doh.gif

nu cia nuo zmogaus prilauso, va jei as pradeciau garsiai sakyti, kad va kudinsiuos (na tas kudinimas ne kudinimas, tiesiog maista prisiziuret ir tiek, tai nereskia badaut), man paciai per smegenis duotu ir turbut paciai taip veiktu, kad va pasakiau, o nesilaikau...Bet cia nuo pacio zmogaus priklauso ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 17:25)
nu cia nuo zmogaus prilauso, va jei as pradeciau garsiai sakyti, kad va kudinsiuos (na tas kudinimas ne kudinimas, tiesiog maista prisiziuret ir tiek, tai nereskia badaut), man paciai per smegenis duotu ir turbut paciai taip veiktu, kad va pasakiau, o nesilaikau...Bet cia nuo pacio zmogaus priklauso  ax.gif

Va va, as galiu visam svietui apsiskelbt,kad kudinuos, bet jei pati viduje dar nebusiu tam nusiteikus, snipstas gausis biggrin.gif Man geriau tyliai tyliai, niekam nesakius... tada spaudimo is aplinkiniu nejauciu ir kazkaip lengviau

tingiu tingeti siandien doh.gif
Atsakyti
as prisijungciau prie besikūdinančių- noriu atsikratyt kokiais 4 kg. Paskutinį kartą kūdinausi sutikusi savo vyrą- oi koks stimulas buvo doh.gif Mitau obuoliais, trys treniruotės per savaitę salėje, viena eorobika plius. Nė gramo lišno riebaluko nebebuvo. Dabar jaučiu žymiai sunkiau būtų- nebe ta medžiagų apykaita.
Nervukai labai padeda atsikratyt svorio. O man dabar padidino vaistų dozę, todėl staigiai prisidėjo gal kokie dar du papildomi prie tų, kuriuos ir taip turėjau...ech, pamokinkit mane kaip dietintis 4u.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 13:08)
Ne muilas - nesusimuiluos!!!

Labas rytas smile.gif
Mano beibikas tai bemiegodamas apsivercia ant pilvo, ant keturiu ir pradeda dauzyt galva i siena siubuodamas, taip atsikelia  lotuliukas.gif
*****, kaip jis greitai auga..  wub.gif

nebuvau girdejusi tokio posakio thumbup.gif diskutuoti ta tema galima daug, bet ar verta- tiesiog mano gyvenimo tarpsnis šiuo metu toks, kad man to reikia, tokiu būdu aš maskuoju kitas bėdas, kurių turiu daug.. ax.gif unsure.gif verysad.gif

nespejau pastebėti, o jau 4 ant nosies... labai greitai jie auga...
QUOTE(Daluze14 @ 2012 11 28, 15:03)
Nu va - stengies, stengies, o čia pliaukšt ir perspjauna  beee.gif  lotuliukas.gif
Z.J. neįsivaizduoja  mirksiukas.gif  O aš įsivaizduoju  cool.gif  Tik, kaip rodo patirtis skaudi gyvenimiška - po to būna labai jau neskanu...

Daluze14, cia juk ne konkursas 4u.gif
neskanu nebebus...tiesiog tas etapas, kuomet būtų buvę neskanu viskam baigusis, jau praėjo...kolkas tiesiog beprotiškai skanu vis dar, bet jau kitaip nei buvo anksčiau...

QUOTE(raimukas84 @ 2012 11 28, 16:55)
nemetau akmenu i moteris, esancias meiluziu padetyje. visko nutinka. visokios priezastys, situacijos gyvenime susiklosto. kas moralizuos apie morales stoka, kas kalbes kad meile akla, bet kad tuo dziaugtis?... na nezinau...

dėl priežasčių gausos ir situacijų esi labai teisi. Tuo labiau ir bendravimas labai skirtingas būna- aš turėdama vyrą, daugelio dalykų nepatyriau, ką turiu dabar. Kol man to užtenka, tuo ir mėgaujuosi, ir džiaugiuosi. Kolkas neįsivaizduoju, kad norėčiau kas vakarą grįžus namo rasti kažką, gal man per ilgai kniso smegenis, ir aš neįsivaizduoju, kad galėtų būti kitaip. Todėl viduje yra baimė, kad istorija pasikartos.

Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 18:10)
tai davai garsiai pasiskelbiam, kad kudinames ir bus geda nesikudinti, taip sakant save psichologiskai nuteikinet reikia, o gal ir fotkes imest PRIES ir PO  bigsmile.gif

As imesiu, kai bus pasiekta PO biggrin.gif jeigu stimulas niekur nedings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 11 28, 18:20)
Bandau savo kaip aiškeriagės sugebėjimus pademontruoti  biggrin.gif gal ir nebūsiu - reiškia, kad gal pas TB keliausi?
-----
blink.gif O gal tau reikia kokius skydliaukės tyrimus pasidaryti? nes šiaip sau gi negali tiek kilogramų užaugti  g.gif
------

ne, nebera jau MB smile.gif
kad jauciu reiks eit darytis. nes va, sedziu, neturiu ka veikti ir vaaalgau doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 11 28, 18:25)
nu cia nuo zmogaus prilauso, va jei as pradeciau garsiai sakyti, kad va kudinsiuos (na tas kudinimas ne kudinimas, tiesiog maista prisiziuret ir tiek, tai nereskia badaut), man paciai per smegenis duotu ir turbut paciai taip veiktu, kad va pasakiau, o nesilaikau...Bet cia nuo pacio zmogaus priklauso  ax.gif

man kaip tik geriau,kad va dabbar apsiskelbiau ir laikysiuos, bent cia gal manim kas patikes blush2.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2012 11 28, 18:01)
Nu tu issirink, as tai laikausi neberijimo taktikos ir begiot pradejau smile.gif griezciau nesiimu, nes maitinu dar smile.gif Man liko 10 is 30 kg nuo nestumo biggrin.gif As tai zinau tiek, kad busiu tavo apylinkese per sventes smile.gif
mano nr turi, jei vel dingsiu is cia, parasyk sms 4u.gif
Atsakyti
Laba,mergikes 4u.gif

Ligoniukams sveikatos 4u.gif Kas sveiksta labai thumbup.gif

Pukitaimusu migdymosi situacija aprasei doh.gif O jau buvo laikas,kai pats migdydavosi unsure.gif O dabar lygiai taip pat kaip jum,vat savaitgaliais,kai pietu nemiega,tai staigiai luzta ax.gif

As ir jungiuos prie "dietinkiu",nors numest daug ir nenoriu,svarbu pristabdyt augima(kas pastaruoju metu vyksta kosminiu greiciu) ir pazabot zveriska apetita biggrin.gif

Kas del buvimo meiluze,tai ne ne ne schmoll.gif Nu labai tolerantiska esu,bet sitoj srity pabusiu "davatkele" biggrin.gif Tikrai nenoreciau buti "ta trecia" ir plius dar moteriskas solidarumas t.y nenoreciau buti tos,apgaudinejamos moters, vietoj schmoll.gif
Papildyta:

OK!su praejusiu tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

RaimukFB foto wub.gif Jau kokios jus grazios visos bigsmile.gif
Atsakyti
As dietinsiuos po svenciu biggrin.gif Jei noras nepraeis... gal net nesidietinsiu, o prisiversiu daugiau pajudet g.gif Pastebejau,kad jei po darbo parejusi prisedu pailset, labai jau pavargus jauciuos visa vakara... o vat jei iki pat vakaro ner kada prisest, tai kazkaip ir energijos daugiua turiu...

QUOTE(linausius @ 2012 11 28, 19:26)

Kas del buvimo meiluze,tai ne ne ne schmoll.gif Nu labai tolerantiska esu,bet sitoj srity pabusiu "davatkele" biggrin.gif Tikrai nenoreciau buti "ta trecia" ir plius dar moteriskas solidarumas t.y nenoreciau buti tos,apgaudinejamos moters, vietoj schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Teko keleta kartu pabut apgautosios vietoj, todel nesutikciau but ta treciaja... unsure.gif

Darbe keisimes dovanelem, istraukiau studencioka... Reik dabar sugalvot kokia dovanike uz 5 pinigus doh.gif
Atsakyti
Gera jus cia tema uzvedet...o as nezinau g.gif Gal visa tai turi priklausyti nuo aplinkybiu...na gerai, mes visos per ta su...a perlipom (vienaip ar kitaip) ir zinom ka reiskia kai antra puse susiranda kita ir pacios to daryt nenoretumem...nes zinom kaip skaudu buna suzinojus jog tave apgaudineja...bet ir vel....jei tu (budamas tuo treciu asmeniu) gauni demesio, bet nezinai, kad esi "tas trecias"...visa tai suzinai po trupti (na tave apruosia kaip kaluukta pries kaledas kisant i orkaite)...neako iskart, kad va as zenotas (ar zenota) ir tada jau daryk isvadas...nu nesakykit...manau vienaip ar kitaip leistume sau pabuti nors trumpam tuo asmeniu, kuriuo rupinasi, globoja, domisi kas ir kaip...bet niekas nesako, kad va pyst ir isardai ju gyvenima...

Nu nezinau ar as cia aiskiai pasakiau, bet siuo metu as negaliu pasakyti grieztai NE nebucau (ka tikrai galejau pasakyti pries 4 metus) g.gif
Papildyta:
QUOTE(puuupi @ 2012 11 28, 20:38)
Teko keleta kartu pabut apgautosios vietoj, todel nesutikciau but ta treciaja...  unsure.gif

Darbe keisimes dovanelem, istraukiau studencioka... Reik dabar sugalvot kokia dovanike uz 5 pinigus  doh.gif

o tu manai toms kurios buna tai treciaja nera dzin ta, kuria apgaudineja g.gif Zodziu todel mus ir apgauna biggrin.gif

Tu jam preziku nupirk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PŪKITAS: 28 lapkričio 2012 - 20:59