gal kas pirkote is TBS, ar leidzia tik vienam rinkinukui nuolaida panaudoti?
QUOTE(gaaabriele @ 2012 11 27, 17:06)
gal kas Kaune renkate mytoys.de?
Aš planuoju artimiausiu metu. Tik nežinau, ar pavyks panaudoti kodą -10 eur Jei nepavyks, tada rinksiu didesnį krepšiuką ir siuntimą dalinsiu iš prekių skaičiaus
QUOTE(irisas @ 2012 11 27, 14:25)
Galiu rekomenduoti kokybiškesnę kosmetiką negu ELF Užsienyje esu pirkus KIKO kosmetikos, labai patinka jų šešėliai, mamai lūpdažiu sužavėta, ir tušai geri išbandyti. Pirkau ne internetu, dar tam nebuvo poreikio Yra jų keli puslapiai www.kikocosmetics.co.uk arba per kikocosmetics.de Žiūrėjau ar siunčia į LT, bet nebeprisimenu
dėkui, kažkas klausė apie pigią kosmetiką, tai ir nurodžiau elf, nes ten nebrangu, akcijos pastoviai, na, kokybė atitinkama. o Kiko nesu girdėjusi ir bandžiusi, visai įdomu
Mergaites, o kodel niekas nerenkat crocs'u? Man idomu, ar kainos nera geros,ar visos uzsipirkusios
As visai noreciau Vilniuje prie ko nors prisijungti...
QUOTE(coco5 @ 2012 11 27, 17:32)
Mergaites, o kodel niekas nerenkat crocs'u? Man idomu, ar kainos nera geros,ar visos uzsipirkusios
Dydziu nebera
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 27, 14:16)
tai kalbam apie skirtingus dalykus gal
aš ir pati supakuoju. bet į plastmasinį juodą maišą, kad nesimatytų kas guli o kartoną pirkti man yra brangu,kad į jį pakuoti tik tam,kad paštininkėm būtų patogiau...
jei pašto vidaus taisyklės yra pakuoti į popierių, tada suprantu,kad tegu ir pakuojasi pačios. Bet kodėl aš privalau pakuoti į popierių?
susirašinėju su paštu užklausiau dėl plastmasinių maišų,gavau ats su nuorodą į puslapį..tada jiems atsakiau,kad pagal nuorodą matau tik kad negalima į reklaminius maišus dėti, o iš manęs nepriima ne reklaminiuose. Tada gavau ats,kad čia jų vidaus taisyklės nes nėra kur uždėti anspaudo Paklausiau kodėl negalima dėti antspaudo, jei adresas ant popieriaus užrašomas - ten tegu ir deda...tai neberašo nieko Nu kaip man kvieti kokiem žurnalistam parašyt Nes noriu kad taptų visiems aišku apie pakavimo įpatumus
aš ir pati supakuoju. bet į plastmasinį juodą maišą, kad nesimatytų kas guli o kartoną pirkti man yra brangu,kad į jį pakuoti tik tam,kad paštininkėm būtų patogiau...
jei pašto vidaus taisyklės yra pakuoti į popierių, tada suprantu,kad tegu ir pakuojasi pačios. Bet kodėl aš privalau pakuoti į popierių?
susirašinėju su paštu užklausiau dėl plastmasinių maišų,gavau ats su nuorodą į puslapį..tada jiems atsakiau,kad pagal nuorodą matau tik kad negalima į reklaminius maišus dėti, o iš manęs nepriima ne reklaminiuose. Tada gavau ats,kad čia jų vidaus taisyklės nes nėra kur uždėti anspaudo Paklausiau kodėl negalima dėti antspaudo, jei adresas ant popieriaus užrašomas - ten tegu ir deda...tai neberašo nieko Nu kaip man kvieti kokiem žurnalistam parašyt Nes noriu kad taptų visiems aišku apie pakavimo įpatumus
oi, pas mane pašte tos pačios bėdos, dėl siuntinių pakavimo... kaip užknisa tai žiauru
QUOTE(Mere @ 2012 11 27, 15:05)
o tai kas Vilniuj apsieme rinkti? galiu ir as, tik man sunkiau su siuntu pristatymu, nes namie nelabai kas buna darbo metu
nezinau kas renka o darba negali pristatyt
Mergiukai, labai reikia jusu pagalbos...
Reikia grazinti preke i Kinija (200 gr, 30x25x2). Daikto verte - apie 700 Lt. Jei paprastau pastu- keliaus iki 3 sav, o dar ir baisoka, kad gali pradingti Noretus zymiai greiciau, bet uz prieinama kaina. Gal kas esat susidure ir atradot kokia pigesne siuntu tarnyba?
Reikia grazinti preke i Kinija (200 gr, 30x25x2). Daikto verte - apie 700 Lt. Jei paprastau pastu- keliaus iki 3 sav, o dar ir baisoka, kad gali pradingti Noretus zymiai greiciau, bet uz prieinama kaina. Gal kas esat susidure ir atradot kokia pigesne siuntu tarnyba?
Man aiškina pašte, kad ant celofano nelimpa markutes, o kur parašytas adresas, negali antspauduoti, nes adreso bus nematyti, jeigu ten bus ir štampai ir markutes Na žodžiu, joms reikia kuo daugiau popieriaus kad būtų ir tuomet jos tikrai nesikabines .
Aš dedu į juoda maišą, o ant vienos puses, kur rašau adresus, lapą klijuoju kuo didesnį ir viskas tvarkoj.
Aš dedu į juoda maišą, o ant vienos puses, kur rašau adresus, lapą klijuoju kuo didesnį ir viskas tvarkoj.
QUOTE(japoniuke1 @ 2012 11 27, 19:08)
Man aiškina pašte, kad ant celofano nelimpa markutes, o kur parašytas adresas, negali antspauduoti, nes adreso bus nematyti, jeigu ten bus ir štampai ir markutes Na žodžiu, joms reikia kuo daugiau popieriaus kad būtų ir tuomet jos tikrai nesikabines .
NU AŠ IR NEMATAU PROBLEMOS TAME. dedu į celofaną nepermatomą, o vienoj pusėj - didelį lapą. viskas ten telpa ir dar vietos lieka
Klausykite, gal matėte pas mus kur pirkti tokį daiktą? Net neįsivaizduoju, kaip jis lietuviškai vadinasi
Esu paštui davus ne vieną užklausimą:
Dėl šiukšlių maišų:
Laba diena,
Bet kokio storio ar dydžio šiukšlių maišuose yra draudžiama siųsti siuntas.
Pagarbiai
AB Lietuvos paštas
Jeigu tai yra specialiai siuntoms pritaikyti maišeliai arba jie nėra labai ploni, patvarūs, tada galima siųsti. Tik reikėtų ant vienos pusės užklijuoti balto popieriaus lapą adresams užrašyti ir antspaudams sudėti.
Pagarbiai,
AB Lietuvos Paštas
Dėl dėžučių:
Sveiki, .........., jau informavome pašto darbuotojus, kad jei siunta yra tvarkingai supakuota, jie turi ją priimti, nežiūrint į tai, kad ant dėžės yra kokių nors užrašų ar nuotraukų.
Gal kam pagelbės
Dėl šiukšlių maišų:
Laba diena,
Bet kokio storio ar dydžio šiukšlių maišuose yra draudžiama siųsti siuntas.
Pagarbiai
AB Lietuvos paštas
Jeigu tai yra specialiai siuntoms pritaikyti maišeliai arba jie nėra labai ploni, patvarūs, tada galima siųsti. Tik reikėtų ant vienos pusės užklijuoti balto popieriaus lapą adresams užrašyti ir antspaudams sudėti.
Pagarbiai,
AB Lietuvos Paštas
Dėl dėžučių:
Sveiki, .........., jau informavome pašto darbuotojus, kad jei siunta yra tvarkingai supakuota, jie turi ją priimti, nežiūrint į tai, kad ant dėžės yra kokių nors užrašų ar nuotraukų.
Gal kam pagelbės
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 27, 18:23)
dėkui, kažkas klausė apie pigią kosmetiką, tai ir nurodžiau elf, nes ten nebrangu, akcijos pastoviai, na, kokybė atitinkama. o Kiko nesu girdėjusi ir bandžiusi, visai įdomu
ELF kokybė gerokai prastesnė Tik žiūriu kiko UK gerokai brangiau, visur šešėliai 4,9 euro,o čia tiek pat svarų. Siuntimas pirmą kartą perkant nemokamas, nuo 49 svarų/eurų siunčia nemokamai, bet deja ne į LT Gal kada pabandyt iš ten pirkt per UK adresą Arba pažiūrėt vokiškam puslapyje ar siųstų į LT Bet vokiečių aš nė bum bum
Pabandžiau įdėt keletą prekių į kašiuką UK puslapyje, tai Lietuvą pasirinkti leidžia Tai gal ir iš Vokiško galima pirktis su nemokamu siuntimu Gal kas vokiškai skaitantis pabandytų