Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(simpa @ 2012 11 27, 14:44)
drinks_cheers.gif  pas mane jau vien Twinings arbatos  biggrin.gif Su mama kitokiu nebeperkam smile.gif

sakykit o kurios skaniausios arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2012 11 27, 14:26)

Earl Grey man pati paciausia smile.gif toliau skanios: Green Tea with Blueberry and Raspberry , Green Tea with Pomegranate , Cherry and Cinnamon. Mama labai megsta arbata su imbieru (Lemon and Ginger)
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2012 11 27, 15:34)
Earl Grey man pati paciausia smile.gif toliau skanios: Green Tea with Blueberry and Raspberry , Green Tea with Pomegranate , Cherry and Cinnamon. Mama labai megsta arbata su imbieru (Lemon and Ginger)

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2012 11 27, 15:26)

man patinka raudona (rooibos) su braskem ir vanile smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2012 11 27, 10:55)
Mergaites kokiom priemonem jus impregnuojat emus  g.gif
Kur ju nusipirkti ?

yra daug ivairiu purskiamu impregnantu skirtu odai rolleyes.gif
Atsakyti
Blunte, tai susigundei maudymke? biggrin.gif Prasyciausi i kompanija ir as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 27, 16:46)
yra daug ivairiu purskiamu impregnantu skirtu odai  rolleyes.gif

4u.gif kazkaip visada tepu biggrin.gif teks ieskoti purskiklio mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pravers natureshop nuolaidu kodas NAT-1177673 nuolaida 10% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2012 11 27, 15:53)
Blunte, tai susigundei maudymke?  biggrin.gif  Prasyciausi i kompanija ir as  blush2.gif

o tai kas Vilniuj apsieme rinkti? g.gif galiu ir as, tik man sunkiau su siuntu pristatymu, nes namie nelabai kas buna darbo metu ax.gif
Atsakyti
Turiu dideli prasyma gal kuriai nebereiks ir galite duot nuolaidos koduka 10eur mytoys.de blush2.gif Ar tas kodukas pirmam pusl visiems galioja? g.gif

QUOTE(Oliuke_ @ 2012 11 27, 15:07)
imkite, jis pirmam temos psl  biggrin.gif

Galvojau kad vis atskira su siuntiniu gaunat blush2.gif Jei pirmam pusl. galioja tai ok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NNata: 27 lapkričio 2012 - 15:10
QUOTE(bbiitute @ 2012 11 27, 15:53)
4u.gif  kazkaip visada tepu  biggrin.gif  teks ieskoti purskiklio  mirksiukas.gif  aciu  4u.gif

man purskiamas labiau patiko, nes patogu odines striukes, batus impregnuoti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(NNata @ 2012 11 27, 16:06)
Turiu dideli prasyma gal kuriai nebereiks ir galite duot nuolaidos koduka 10eur mytoys.de blush2.gif

imkite, jis pirmam temos psl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena78 @ 2012 11 27, 10:58)
Labai ačiū. O gal žinote ar būtinai turi būti prekės grąžinamos tuose maišeliuose kur įdėta, nes vieną išmečiau?

Parasyta kad ju maiseliuose, nes ant to maiselio kodai yra, tai va del sito neaisku, jei idesite i paprasta maiseli g.gif
Atsakyti