As irgi siunčiu plastikiniuose maiseliuose kai jau visai mirtinai neturiu jokios popierines pakuotes (po merginu patarimų tai buna itin retai, net neprisimenu kada taip buvo :D) bet visada palieku bent ketvirtį A4 lapo antspaudams sudeti, nes ant plastiko ji padeti turbut misija neimanoma, pati bandziau, isisiterlioja, nesimato ir dar rankas istepa.
QUOTE(murashke @ 2012 11 27, 13:12)
jei bus dar norinciu
nes vienai uz 75 sv- daugoka:)
aš jau rašiau kažkada po asmeninio susitikimo su darbuotoja kuri nenorėjo priimti...ji prasitarė,kad jiems NEPATOGU dėti į maišus plastmasiniuose įpakavimuose..ir viskas Vat tas mane ir piktina
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti, Varėna kad ir ryt. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą O arbatų aromatas atidarius dėžę visas butas pakvipo
Beje, turiu ir Druskininkų du siuntinukus iš Tukio, jei kas planuojate artimiausiomis dienomis vykti į Varėną, prašom, atiduosiu
Beje, turiu ir Druskininkų du siuntinukus iš Tukio, jei kas planuojate artimiausiomis dienomis vykti į Varėną, prašom, atiduosiu
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 27, 13:40)
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą O arbatų aromatas, atidarius dėžę visas butas pakvipo
turbut jauciates lyg gyventumete arbatu ir zaislu parduotuveje
pas mane jau vien Twinings arbatos Su mama kitokiu nebeperkam
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti, Varėna kad ir ryt. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą O arbatų aromatas atidarius dėžę visas butas pakvipo
dydeliausias aciu jog priemet i kompanija
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 27, 14:43)
turbut jauciates lyg gyventumete arbatu ir zaislu parduotuveje
ne parduotuvėje, o didžiausiam sandėly
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 27, 14:49)
dydeliausias aciu jog priemet i kompanija
nedėkokit, dar neperdaviau
Papildyta:
QUOTE(simpa @ 2012 11 27, 14:44)
pas mane jau vien Twinings arbatos Su mama kitokiu nebeperkam
tai tikriausiai jau įpratę prie šito kvapo, aš pirkau pirmą kartą užmigžius mažių atsirinksiu kurios mano, išbandysiu ir skonį
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 27, 13:52)
bet visitek puikiai atliktas darbas. o dar didesnis laukia surusiavimas kas kam
Is Tukio viską gavot? nes mano arbatos irgi sake keliauja sioje siuntoje, bet kazkaip nesulaukau kol kas jokiu ziniu is ju...
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 27, 14:53)
bet visitek puikiai atliktas darbas. o dar didesnis laukia surusiavimas kas kam
rūšiavimą paliksiu po 23 val., kai galėsiu netrukdoma dirbti
Papildyta:
QUOTE(uogelle @ 2012 11 27, 14:54)
Is Tukio viską gavot? nes mano arbatos irgi sake keliauja sioje siuntoje, bet kazkaip nesulaukau kol kas jokiu ziniu is ju...
kas buvo tuo metu lyg viską gavau man atvežė pasiuntinių tarnyba. paskambino, sako už poros minučių būsim, lėkiau išdegus akis į namus. Tiesa, gavau ir žinutę iš Tukio, bet tuo metu nebuvau namuose, tai ir perskaityti negalėjau.
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 27, 12:49)
Galiu rekomenduoti kokybiškesnę kosmetiką negu ELF Užsienyje esu pirkus KIKO kosmetikos, labai patinka jų šešėliai, mamai lūpdažiu sužavėta, ir tušai geri išbandyti. Pirkau ne internetu, dar tam nebuvo poreikio Yra jų keli puslapiai www.kikocosmetics.co.uk arba per kikocosmetics.de Žiūrėjau ar siunčia į LT, bet nebeprisimenu