Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

As irgi siunčiu plastikiniuose maiseliuose kai jau visai mirtinai neturiu jokios popierines pakuotes (po merginu patarimų tai buna itin retai, net neprisimenu kada taip buvo biggrin.gif:D:D) bet visada palieku bent ketvirtį A4 lapo antspaudams sudeti, nes ant plastiko ji padeti turbut misija neimanoma, pati bandziau, isisiterlioja, nesimato ir dar rankas istepa.
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2012 11 27, 13:12)

butinai parasyk, kaip sekesi smile.gif  4u.gif

jei bus dar norinciu
nes vienai uz 75 sv- daugoka:)
Atsakyti
aš jau rašiau kažkada po asmeninio susitikimo su darbuotoja kuri nenorėjo priimti...ji prasitarė,kad jiems NEPATOGU dėti į maišus plastmasiniuose įpakavimuose..ir viskas cool.gif Vat tas mane ir piktina cool.gif
Atsakyti
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose smile.gif Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti, Varėna kad ir ryt. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą mirksiukas.gif O arbatų aromatas bigsmile.gif atidarius dėžę visas butas pakvipo wub.gif
Beje, turiu ir Druskininkų du siuntinukus iš Tukio, jei kas planuojate artimiausiomis dienomis vykti į Varėną, prašom, atiduosiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA7411: 27 lapkričio 2012 - 13:43
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 27, 13:40)
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose smile.gif Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą mirksiukas.gif  O arbatų aromatas, atidarius dėžę visas butas pakvipo wub.gif

turbut jauciates lyg gyventumete arbatu ir zaislu parduotuveje smile.gif
Atsakyti
  O arbatų aromatas bigsmile.gif  atidarius dėžę visas butas pakvipo wub.gif

drinks_cheers.gif pas mane jau vien Twinings arbatos biggrin.gif Su mama kitokiu nebeperkam smile.gif
Atsakyti
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose smile.gif Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti, Varėna kad ir ryt. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą mirksiukas.gif  O arbatų aromatas bigsmile.gif  atidarius dėžę visas butas pakvipo wub.gif
Beje, turiu ir Druskininkų du siuntinukus iš Tukio, jei kas planuojate artimiausiomis dienomis vykti į Varėną, prašom, atiduosiu 4u.gif

dydeliausias aciu jog priemet i kompanija
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 11 27, 14:43)
turbut jauciates lyg gyventumete arbatu ir zaislu parduotuveje smile.gif

ne parduotuvėje, o didžiausiam sandėly biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 27, 14:49)
dydeliausias aciu jog priemet i kompanija

nedėkokit, dar neperdaviau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simpa @ 2012 11 27, 14:44)
drinks_cheers.gif  pas mane jau vien Twinings arbatos  biggrin.gif Su mama kitokiu nebeperkam smile.gif

tai tikriausiai jau įpratę prie šito kvapo, aš pirkau pirmą kartą ax.gif užmigžius mažių atsirinksiu kurios mano, išbandysiu ir skonį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 27, 13:52)
ne parduotuvėje, o didžiausiam sandėly biggrin.gif
Papildyta:

nedėkokit, dar neperdaviau 4u.gif

bet visitek puikiai atliktas darbas. o dar didesnis laukia surusiavimas kas kam
Atsakyti
Kas jungėsi prie manęs su garažais, twinings arbatomis ir katinais, viską turiu namuose smile.gif Kaunietės planuokitės kitą savaitę paimti, vilnietėms atvešiu irgi kitą savaitę (pirmadienį arba antradienį), Jonava irgi galės kitą savaitę paimti, Varėna kad ir ryt. Viską kai atsilaisvinsiu surašysiu į el.p. Parašiau čia tam, kad kas planuojate kitą savaitę, į planus įtrauktumėte atsiėmimą mirksiukas.gif  O arbatų aromatas bigsmile.gif  atidarius dėžę visas butas pakvipo wub.gif

Is Tukio viską gavot? nes mano arbatos irgi sake keliauja sioje siuntoje, bet kazkaip nesulaukau kol kas jokiu ziniu is ju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 27, 14:53)
bet visitek puikiai atliktas darbas. o dar didesnis laukia surusiavimas kas kam

rūšiavimą paliksiu po 23 val., kai galėsiu netrukdoma dirbti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(uogelle @ 2012 11 27, 14:54)
Is Tukio viską gavot? nes mano arbatos irgi sake keliauja sioje siuntoje, bet kazkaip nesulaukau kol kas jokiu ziniu is ju...  g.gif

kas buvo tuo metu lyg viską gavau g.gif man atvežė pasiuntinių tarnyba. paskambino, sako už poros minučių būsim, lėkiau išdegus akis į namus. Tiesa, gavau ir žinutę iš Tukio, bet tuo metu nebuvau namuose, tai ir perskaityti negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 27, 12:49)

Galiu rekomenduoti kokybiškesnę kosmetiką negu ELF smile.gif Užsienyje esu pirkus KIKO kosmetikos, labai patinka jų šešėliai, mamai lūpdažiu sužavėta, ir tušai geri išbandyti. Pirkau ne internetu, dar tam nebuvo poreikio smile.gif Yra jų keli puslapiai www.kikocosmetics.co.uk arba per kikocosmetics.de Žiūrėjau ar siunčia į LT, bet nebeprisimenu doh.gif biggrin.gif

Atsakyti