Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 27, 10:07)
Iš pašto gavau nuorodą apie pakuojamą siuntą tokia pat,kaip ir buvo visad...negali būt reklaminiuose maišuose  cool.gif  Taip,kad eilinis pašto darbuotojų išsidirbinėjimas dėl popierinių pakuočių  doh.gif  nu kaip norisi tas senas bobelkas pakirbint...kad ir kokiai Pinigų kartais parašyt,kad tyrimą padarytų  doh.gif  ir parodytų,kaip išsiribinėja  doh.gif

Pas mus Moletuose kur pasto siuntas priima dirba jaunos merginos superines thumbup.gif , kai kitur nesusiduriau tai net keista girdet kad tokiu dar nesamoniu pasitaiko. Jos niekada neatsisako padeti ir siuntas visada pacios supakuoja sutvarko jokio vargo paciam dar ir pataria del svorio ir uz tai nieko papildomai neima. Na geriau jau nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2012 11 27, 12:52)
Per tarpininkus arba pačiai UK adresu ax.gif
Siunčia už berods 10 svarų, niu negi sunku pasižiūrėt patiems kur DELIVERY cool.gif Arba bent pirmą temos žinutę paskaityt cool.gif

Supratau smile.gif aciukas
Atsakyti
akcijos lęšiams
Atsakyti
dar apie paštą biggrin.gif na jei nekainuotų pakavimas- tada būtų super thumbup.gif o jei jos už pakavimą ima litą - tai jau ir suprask taip,kad nora syra surinkti pinigų daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2012 11 27, 09:09)
gal kuri esate rade tokias zvakes pigiau nei cia
http://www_deko-und-...op/lotuskerzen/

http://beta.lt/vilni...track_type=name
Atsakyti
Gal kuri patartumet per kur uzsisakyt zieminius batus, ar gal kuri darosi jau uzsakyma, prisijunkciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2012 11 27, 12:28)
Dorothy Perkins iki vidurnakčio nemokamas siuntimas, bet kodėl nėra LT sąraše, ar aš kažką ne taip darau?  g.gif  verysad.gif

DP siuncia i LT 4u.gif

QUOTE(lina0612 @ 2012 11 27, 12:57)
Dar savo korteles neisbandzius  http://www.disneystore.co.uk/

butinai parasyk, kaip sekesi smile.gif 4u.gif

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 27, 13:52)
na jei nekainuotų pakavimas- tada būtų super  thumbup.gif

as savo siuntinius susipakuoju pati rolleyes.gif negaisinu savo ir kitu brangaus laiko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2012 11 27, 14:12)

as savo siuntinius susipakuoju pati  rolleyes.gif negaisinu savo ir kitu brangaus laiko  biggrin.gif  4u.gif

tai kalbam apie skirtingus dalykus gal wink.gif
aš ir pati supakuoju. bet į plastmasinį juodą maišą, kad nesimatytų kas guli ax.gif o kartoną pirkti man yra brangu,kad į jį pakuoti tik tam,kad paštininkėm būtų patogiau...
jei pašto vidaus taisyklės yra pakuoti į popierių, tada suprantu,kad tegu ir pakuojasi pačios. Bet kodėl aš privalau pakuoti į popierių?

susirašinėju su paštu cool.gif užklausiau dėl plastmasinių maišų,gavau ats su nuorodą į puslapį..tada jiems atsakiau,kad pagal nuorodą matau tik kad negalima į reklaminius maišus dėti, o iš manęs nepriima ne reklaminiuose. Tada gavau ats,kad čia jų vidaus taisyklės cool.gif nes nėra kur uždėti anspaudo cool.gif Paklausiau kodėl negalima dėti antspaudo, jei adresas ant popieriaus užrašomas - ten tegu ir deda...tai neberašo nieko cool.gif Nu kaip man kvieti kokiem žurnalistam parašyt cool.gif Nes noriu kad taptų visiems aišku apie pakavimo įpatumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 11 27, 12:30)
salamander purskiama impregnanta naudoju  ax.gif

Aciukas 4u.gif cia is parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 27, 14:16)
Nu kaip man kvieti kokiem žurnalistam parašyt  cool.gif  Nes noriu kad taptų visiems aišku apie pakavimo įpatumus  ax.gif

gal nerasykite biggrin.gif po to tikrai priims kokias visiems bendras taisykles, kad galima pakuoti tik i specialius Lietuvos pasto vokus, uz kuriuos butinai reikes moketi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2012 11 27, 14:21)
gal nerasykite biggrin.gif po to tikrai priims kokias visiems bendras taisykles, kad galima pakuoti tik i specialius Lietuvos pasto vokus, uz kuriuos butinai reikes moketi biggrin.gif  4u.gif

laugh.gif ok . nerašysiu laugh.gif
bet būtų irgi idomu kodėl kitos šalys bile kaip gali siųst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 27, 13:16)
susirašinėju su paštu  cool.gif  užklausiau dėl plastmasinių maišų,gavau ats su nuorodą į puslapį..tada jiems atsakiau,kad pagal nuorodą matau tik kad negalima į reklaminius maišus dėti, o iš manęs nepriima ne reklaminiuose. Tada gavau ats,kad čia jų vidaus taisyklės  cool.gif  nes nėra kur uždėti anspaudo  cool.gif  Paklausiau kodėl negalima dėti antspaudo, jei adresas ant popieriaus užrašomas - ten tegu ir deda...tai neberašo nieko  cool.gif  Nu kaip man kvieti kokiem žurnalistam parašyt  cool.gif  Nes noriu kad taptų visiems aišku apie pakavimo įpatumus  ax.gif

Mes labai dažnai daiktą pakuojam į maišelį (neretai paprastą, pc), tada uždedam popierių su adresu ir viską apsukam pakavimo plėvele. Dar nebuvo, kad nepriimtų ar kad sakytų, jog nėra kur dėti antspaudo, nors popieriaus ten nelieka visai, viskas po plėvele cool.gif
Arba kartais viską apsuku lipnia juosta, irgi jokių bėdų g.gif
Atsakyti