Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(Nefera @ 2012 11 30, 22:54)
Uzrodykit ka nors gero ir whitard, taip norisi kazka pamegint...  g.gif

aš perku karštą šokoladą (kakavą smile.gif ) dar, paėmiau baltos arbatos pabandymui
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 11 30, 21:20)
bet kaip jie tada skaičiuoja kainą? Aš norėjau siųsti abu kartu todėl, kad vienas iš jų labai lengvas. Tai kad nereiktų mokėti kaip už atskirus du, planavau sutaupytė siunčiant kaip vieną siuntinį.
Ir dar -ar gerai supratau, kad pas juos minimalus mokestis 12 lt, jei siunta iki 2 kg (t.y. ar bus 1,8 kg ar 0,5 kg vis viena mokėsiu 12 lt?)

jie skaiciuoja pagal bendra svori atsiemimo metu, o ne issiuntimo is UK mirksiukas.gif

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 30, 22:53)
o gal pasufleruosit  4u.gif 
bandau iš Vilniaus užsisakyt...ir niekaip mano VISA nepriima  g.gif  adresas bilingo pradžioj buvo PA adresas...dabar LT suvedžiau ir vis tiek neduoda  g.gif o Delivery adresas PA  g.gif 

Rašo
(59) The payment authorisation transaction cannot be fulfilled. Please contact customer service.

Credit Card Not Authorised

ku daryt sad.gif

o kortele swedo? uzregistruota saugiuose?

QUOTE(Kriiste @ 2012 11 30, 22:59)
kad tesco lyg nepraeina pruo PA - arba maisau g.gif , as uzsakineju ne per juos - ir man praeina, nekilo jokiu problemu schmoll.gif

schmoll.gif viskas ten praeina su rubais. Maisto neiseina nupirkti
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 11 30, 21:25)
Mergaites ,bandysiu pirkti is http://www.salonsdirect.com,gal kas noretu prisijungti  blush2.gif ,nes viena nemokamam siuntimui  UK nesurenku ,siusiuos per PA

Noriu, tik šian nesudėsiu krepšo. Kol kas noriu tik vieno daikčiuko ~6sv, nes kol kas turiu šampūnų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rodnaja @ 2012 11 30, 22:45)
Ar daug turit? Ir man prireike. smile.gif

Reik skaičiuot, nes dovanom noriu pasilikt, bet manau apie 20 turėčiau.
Bet pas man po ~1lt, jei tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 30 lapkričio 2012 - 23:25
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 30, 23:21)
aš perku karštą šokoladą (kakavą smile.gif ) dar, paėmiau baltos arbatos pabandymui

Reiketu tarp arbatu man pasiknist g.gif Kakavos noreciau, bet negalima, gadina kuno formas lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
nesusidraugavau su tescoclothing ir PA adresu ax.gif kai padariau į LT, tada jau tinkama kortelė biggrin.gif billing bandžiau ir PA ir savo...delivery PA..nu ne mano diena matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2012 11 30, 20:20)
bet kaip jie tada skaičiuoja kainą? Aš norėjau siųsti abu kartu todėl, kad vienas iš jų labai lengvas. Tai kad nereiktų mokėti kaip už atskirus du, planavau sutaupytė siunčiant kaip vieną siuntinį.
Ir dar -ar gerai supratau, kad pas juos minimalus mokestis 12 lt, jei siunta iki 2 kg (t.y. ar bus 1,8 kg ar 0,5 kg vis viena mokėsiu 12 lt?)

Minimali kaina yra 12 Lt. Tas tikrai galioja, nevrabu kad svoris bus 200 gramų pavyzdžiui. Bet kaip jau minėjo, galima kaupti siuntinukus, tik už kiekvieną papildomą siuntinį po 1 Lt prisideda.

QUOTE(Nefera @ 2012 11 30, 20:39)
Merginos, o kokiu budu jus prasote banku, kad greiciau nuimtu rezerva? Kur rasote? Amazonas man sudurniavo- nusiskaiciavo ne nuo ten, kur rezervavo, o is naujo  doh.gif

Swedbanko atveju, skambinau, siunčiau žinutę su nukopijuota info apie atšauktą mokėjimą, dar kartą skambinau, jie ieškojo galų ir per 3 dienas turbūt nuėmė.

QUOTE(Nefera @ 2012 11 30, 23:31)
Reiketu tarp arbatu man pasiknist  g.gif  Kakavos noreciau, bet negalima, gadina kuno formas  lotuliukas.gif  cool.gif

Aš pagaliau atsiėmiau Twinings arbatas ir kakavą. Galvoju, kad per mažai arbatų užsisakiau biggrin.gif Patiko tokios metalinės dėžutės su žiemos arbatomis.
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 11 30, 21:25)
Mergaites ,bandysiu pirkti is http://www.salonsdirect.com,gal kas noretu prisijungti  blush2.gif ,nes viena nemokamam siuntimui  UK nesurenku ,siusiuos per PA

Ir as noreciau prisijungti.

O gal galit kazka patarti sausiems garbanotiems plaukams? blush2.gif
Atsakyti
Jėzau kaip norėčiau salonsdirect.com Kaune biggrin.gif Gal mergaitės bandom ir Kaunui organizuotis?
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2012 11 30, 22:45)
Seiki, kazkas anksiau minejo kur galima patikrinti siuntini is kinijos. Turiu siuntos numeriuka. Bet ju puslapi jis neranda.

Mano nė vieno siuntinio iš Kinijos neranda ir čia doh.gif Kur dar būtų galima pasižiūrėt g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms atsakiusioms dėl PA 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2012 11 30, 18:24)
Bodziuko 9-12 men, susegto, nuo petuko per visa ilgi  - kazkur 43 cm smile.gif

9-12 tai turim, idomu ant kiek didesni 12-18, bet aciu 4u.gif rizikuoju 12-18 imt, gal nepames rubeliu doh.gif
Atsakyti
Renku SD Vilniuje, siųsiu tiesiai į LT.
Pirksiu , ko gero, pirmadienį
4u.gif
Atsakyti