Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 156 tema

QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 30, 21:16)
Pritrūkau smile.gif ruošiuosi šiandien pirkti Whitard su 20 proc. nuolaida arba 5 sv. nuolaida perkant už 20 svarų. Reiktų surinkti 30 svarų kad būtų nemokamas siuntimas. Siūsiuosi per Tukį.  Varėna-Vilnius
Taip pat planuoju pirkti saldainius Tesco arba Asdoj smile.gif

Uzrodykit ka nors gero ir whitard, taip norisi kazka pamegint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2012 11 30, 21:53)
o gal pasufleruosit  4u.gif 
bandau iš Vilniaus užsisakyt...ir niekaip mano VISA nepriima  g.gif  adresas bilingo pradžioj buvo PA adresas...dabar LT suvedžiau ir vis tiek neduoda  g.gif o Delivery adresas PA  g.gif 

Rašo
(59) The payment authorisation transaction cannot be fulfilled. Please contact customer service.

Credit Card Not Authorised

ku daryt sad.gif

kad tesco lyg nepraeina pruo PA - arba maisau g.gif , as uzsakineju ne per juos - ir man praeina, nekilo jokiu problemu schmoll.gif
Atsakyti
Labas

PERKU http://www.amazon.co...logo[/SIZE]</b>

Panevėžys, galiu persiųst

Laukiu iki sekmadienio pietų el.paštu - akvadigi@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 30 lapkričio 2012 - 22:13
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 30, 22:59)
kad tesco lyg nepraeina pruo PA - arba maisau g.gif , as uzsakineju ne per juos - ir man praeina, nekilo jokiu problemu schmoll.gif

g.gif tai tik tukis lieka g.gif aišku, dėkui 4u.gif
Atsakyti
FREEDELVCODES

SD kodukas 4u.gif , minusuoja 4svarus nuo siuntimo iki gruodzio 3d.
Atsakyti
o gal kas nori jungtis prie http://www.clothingattesco.com Vilniuj? ax.gif siųsčiau tiesiai į LT smile.gif Bet bandysiu gal šiandien užsakinėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidra @ 2012 11 30, 22:11)
FREEDELVCODES

SD kodukas  4u.gif , minusuoja 4svarus nuo siuntimo iki gruodzio 3d.

Aciu, JAMAM smile.gif 4u.gif
Dar vis renku uzsakyma wink.gif iki rytojaus vakaro.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 11 30, 19:40)
..., o ir su pristatymu i namus isejo net apie 30 proc. pigiau  thumbup.gif

čia su tukiu lyginant?

QUOTE(Bluntė @ 2012 11 30, 21:53)
o gal pasufleruosit  4u.gif 
bandau iš Vilniaus užsisakyt...ir niekaip mano VISA nepriima  g.gif  adresas bilingo pradžioj buvo PA adresas...dabar LT suvedžiau ir vis tiek neduoda  g.gif o Delivery adresas PA  g.gif 

Rašo
(59) The payment authorisation transaction cannot be fulfilled. Please contact customer service.

Credit Card Not Authorised

ku daryt sad.gif

o kortelės duomenys tikrai gerai suvesti? Kodas? Ir kaip jos galiojimas, gal ten yra kokie apribojimai, jei nedaug likę g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2012 11 30, 07:42)
Mamukai nieks daugiau nesiruosia uzsakineti stebuklingu kempiniu?

Turiu atliekamų ax.gif
Atsakyti
Seiki, kazkas anksiau minejo kur galima patikrinti siuntini is kinijos. Turiu siuntos numeriuka. Bet ju puslapi jis neranda.

Papildyta:
QUOTE(Sense @ 2012 11 30, 23:38)
Turiu atliekamų  ax.gif

Ar daug turit? Ir man prireike. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 11 30, 21:59)

jei kalbama apie Tesco rūbus, tai praeina PA adresu kuo puikiausiai. Vat Tesco maisto tai negalima PA adresu pirkti verysad.gif

QUOTE(rodnaja @ 2012 11 30, 22:45)
Seiki, kazkas anksiau minejo kur galima patikrinti siuntini is kinijos. Turiu siuntos numeriuka. Bet ju puslapi jis neranda.

man ši registruotų siuntų sekimo sistema patiko: www.trackitonline.ru/
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2012 11 30, 13:34)
Vakar galonų užpirkau lotuliukas.gif Suma rezervuota, pasirodo net ir Lietuvon siunčia, tik siuntimo kaina nenormali - įsidėjau vos už 20 svarų patikrint, o paskaičiavo siuntimą beveik 50 svarų doh.gif O UK siuntimas nuo 60 svarų nemokamas, mano Virtuonas lyg tiko, suma rezervuota ploja.gif Tik ten reikėjo vienoj vietoj padėti varnelę, kad "patvirtinu, kad esu profesionalus kirpėjas ar besimokantis tokios profesijos", niu kažkaip panašiai ir prierašas, kad jie gali tai patikrint g.gif Taigi nežinau kuom čia baigsis, bet pradžia lyg ir nebloga lotuliukas.gif

Tiesa, aš čia apie http://www.salonsdirect.com  4u.gif

Jėgaa.. turim ir kelis salonus.. tad nebaisu, tegu tikrina biggrin.gif reik per vežėjus, uk nemokamai thumbup.gif

ačiū.. jau ruošiu krepšį ax.gif
Atsakyti